Klub / Klubbens bestyrelse

Klubbens bestyrelse

Ravklubbens tre bestyrrelsesmedlemmer vælges hvert år på det årlige klubmøde.
  
Anders Leth Damgaard
Formand / Webmaster
F. 1988. 3. årig akademiforberedende kunstuddannelse, færdiguddannet lærer, har boet et årstid i Tanzania og studeret inklusioner i rav siden 2008. Fundet og navngivet adskillige nye arter. I sit arbejde med rav har han fokus på biller og specialiseret sig i macro-fotografering - hans billeder kan bl.a. ses her. Hans hjemmeside er www.amber-inclusions.dk, og du kan læse mere om hans arbejde med ravet på denne side
  
 
Johnna Nonboe
Næstformand
F. 1951. Akademiuddannet grafiker/designer samt kontoruddannelse ved Københavns Vandforsyning. Har studeret bl.a. tysk og engelsk på handelshøjskolen i København og yderligere engelsk på Aalborg universitet. Har undervist såvel voksne som børn i både sprog og kreative fag på forskellige kurser og skoler. Startede i 1986 egen grafik- og designvirksomhed og overtog i 1998 Virksund Ravsliberi, hvor det meste fra den brede baggrund nu kombineres til fordel for kunder og samarbejdspartnere.
 
Emma Christiane Vahlun Junge
Kasserer
F. 1998. Arbejder på nuværende tidspunkt med økonomi på Blue Water Shipping i Esbjerg. Færddiggjort HHX på Rybners Gymnasium 2017. Forventer at påbegynde universitetsstudie på Copenhagen Business School i 2018. Udover min store interesse for det erhversfaglige er jeg med til at arrangere Ravfestival Vejers.
 
 
 
 
 
 
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.