Ravfestival-Vejers er et privat intiativ og projekt, som bliver stødtet af Grundejerforeningen Vejers Strand. Den Den Danske Ravklub samarbejder med Ravfestival-Vejers men er ikke direkte med til at arrangere festivallen.
___________________________________________________________
 
 
I september 2015 blev Danmarks første Ravfestival afholdt, og det års store succes har gjort det til en årlig tilbagevendende begivenhed. Det er en kulturel, videnskabelig og historisk festival, som afdækker alle tænkelige aspekter af materialet rav, og samtidig giver dig en masse oplevelser og mulighed for også selv at gå på opdagelse i ravets verden.
 
I 2018 bliver festivallen afholdt d.:
Som udgangspunkt tredje weekend i september,
men nærmere dato følger 
 
De morgenfriske kan tage på ravsafari med erfarne ravsamlere, mens solen står op i øst. For de mindste er der ravskattejagt, hvor alle er garanteret et stykke rav. Du kan deltage i workshops, høre foredrag og møde en masse af Danmarks førende specialister inden for arbejdet med rav. Der er en masse boder og hele byen er omdannet til en stor festival - lige fra bager og slagter til slikbutikken og restauranten. Festivalen foregår ved vestkysten i Naturpark Vesterhavet - et naturskønt område med gode chancer for at finde rav og opleve vestkystens vidunderlige natur. Festivallen rummer oplevelser for for alle sanser og hele familien!
 
Læs mere om Ravfestival-Vejers på deres facebook-side - klik her
Kæmpe succes! Over 4000 gæster!
 
 
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.