NYHEDER

Nyhed 30-07-2016
Så fik vi endelig taget os sammen til at vaske HELE gulvet... og det var hårdt tiltrængt! Vi håber stadig, I husker at komme til træning med en nybørstet hund (det vil Ro og Bot være glade for), med rene poter og kortklippede negle samt ikke mindst at være iført rene sko selv.
 
Af hygiejnemæssige grunde må I MEGET gerne tørre savl op efter Jeres hunde - især her i efterårssæsonen, der ofte er kendetegnet ved udbrud af kennelhoste.
 
Og hvis vi ikke skal udvide forretningen med en udstyrsbutik, må I meget gerne tage legetøj, tøj, hundeguffer, kager, sodavand etc. med hjem efter endt træning.
 
 Se flere nyheder her
 

Om agilityhallen

Man kan leje hallen på timebasis eller dagsbasis. Læs mere under udlejning.
Gulvet er betongulv belagt med stødabsorberende underlag og Agility Matting. Dyrt, men dejligt. Pas godt på det: Ingen lange hundenegle og brug ALTID de runde ben til forhindringen "bord"
Vores forhindringer er iøvrigt leveret af H.P. Dinesen i dec. 2011. Se nærmere om halstørrelse og forhindringer under galleri.
 
I køkken og omklædningsrum er der el-varme, husk at slukke efter brug, ellers bliver vi hurtig ruinerede. I vinterperioden håber vi at kunne køre med varme på toiletterne, så hold dørene lukkede.
 
Vi arbejder på løsning til at få lidt varme i selve hallen, trods Jordens klimaforandringer forventer vi stadig ikke tropiske vintre i Danmark :-)

Gode faciliteter

Der er toiletter samt et omklædningsrum, hvor I kan "parkere" hunden og
bruge et af skabene til Jeres ejendele.
 
I vores "teorilokale/køkken" findes krus, mikroovn, elkedel og kaffemaskiner, borde og stole, og man er velkommen til hygge sig der efter træningen, bare man ikke forstyrrer andre brugere af hallen. HUSK selv kaffe/the/kakao.
 
 
 

Hallen ligger i et industrikvarter i Ringsted

Adresse: Huginsvej 27, 4100 Ringsted.
Husk: Parkering er også tilladt i parkeringsbåsene foran Ringsted Dækcenter.
 
Se oversigtskort her.
 
Luftemuligheder: På skrænten udenfor hallen, på Fragtcentralens grønne areal
eller på ubebyggede grønne arealer i industrikvarteret. IVECO har dog frabedt sig, at der luftes hunde på deres arealer. HUSK at samle op efter din hund - tag en lommelygte med, når det er mørkt udenfor.
Sjællands Agiliy Center, Huginsvej 27, 4100 Ringsted | CVR: 34 04 47 91 | Kildevældet 19, Ringsted  | Tlf.: 25133302