Oplevelser i Sdr. Felding

Sdr. Felding Bed and Breakfast ligger mit i et kulturelt smørhul. I det følgende kan du blive klogere på de oplevelser, du kan få, mens du bor i vores hyggelige bed and breakfast.


Kultur

Sdr. Felding byder trods sin beskedne størrelse på et rigt kulturliv.

Dagmar Bio

Her finder i den gamle biograf Dagmar Bio, der i dag summer af liv. Her kan I opleve koncerter, stand-up, foredrag og selvfølgelig læne jer tilbage i de bløde stole og nyde en film.

Deep Forrest Artland

Et kvarters kørsel fra Sdr. Felding kan I få en unik udendørs kunstoplevelse. I Deep Forrest Artland, også kendt som Skovsnogen, kan I gå en smuk tur i skoven, hvor skiftende kunstinstallationer, der både indbyder til fordyvbelse og leg, venter på jer. 

Boxen

Derudover er der kun tyve minutters kørsel til Herning, der byder på gode shoppingmuligheder, Herning Messecenter, der konstant byder på spændende oplevelser, Boxen og MCH Arena, hvor I kan se FC Midtjylland spille.

Se her for aktuelle arrangementer

Dagmar Bio
Deep Forrest Artland

Boxen
MCH Arena

Underholdning

For børnefamilien og barnelige sjæle ligger Legoland og Lallandia kun 35 minutters kørsel væk. Derudover ligger Jyllands Park Zoo kun en halv time væk. Her kan I tilbringe en dejlig dag i Danmarks vel nok mest hyggelige zoo.

Legoland
Lalandia
Jyllands Park Zoo

Natur

Sdr. Felding ligger smukt midt på den jyske hede. Har I lyst til en vandretur, er der ligeledes flere muligheder i området. I kan bl.a. vandre en tur langs Skjrn Å eller i den gamle præsteskov. Det fascinerende å-løb kan også opleves til vands i en afslappende kanotur eller langs kanten med en fiskestang i hånden.

Kanoudlejning

Jens Udbye | Nørre Allé 9, 7280 Sdr. Felding - DK | Tlf.: 2326 4566 | jensudbye@live.dk