Sigridoghylke

Lidt om hjemmsiden

Hej med dig og Velkommen:D 
Her på denne hjemmeside kan du læse om Mig. Mit Navn er Sigrid Magnussen. Så kan du også læse om min elskede pony Bjirmens Hylke, Ham kan  du læse om under Om hylke. Så kan du også gå ind under Stævner 2012-13-14 Og se hvilke nigen stævner jeg skal starte året ud og også i år 2013 og 14. Og sidst men ikke mindst så kan i kontakte mig men hensyn til spørgsmål O.S.V. 
Håber du vil give en lille besked tilbage om hvordan du syntes den er eller ting der måske skal laves om :D Knus sigrid og Bjirmens Hylke.

Resultater

Her vil jeg skrive min resultater.
Har ikke nogen i nu men det kommer der snart :D

Næste stævne

Mit næste og første stævne skal jeg ride ude på en rideklub der hedder Midstsjællandsrideklub (MSR) Jeg skal ride LC1 og hvis han ikke er for træt også LC2 :D Glæder mig VILDT!!! 

Min underviser og opstaldning

Jeg står opstaldet på en klub der hedder Hvalsø Rideklub (HVL) Jeg er super glad for at stå der ude og der er mange fede faciliteter og mange søde ride-piger (veninder) . 

Min Undervisner hedder Sandra Merrald og det er hendes mor der ejer stedet. Jeg er super glad for at få undervisning af sandra også rider hun rigtig  GODT!! : ) 

Alle de ponyer jeg har haft gennem tiderne

Min første egen pony hed Frika men hun blev solgt for jeg var for lille til at kunne ride hende da hun var meget stærk. Så fik jeg en super sød pony i julegave som hed Koh-i-noor men hun blev desværre aflivet da hun havde noget i benet :'(                                           Efter hende fik jeg en pony der hed Mr. Robbie og ham havde jeg i godt et år da han så fik gigt forandringer og han blev indstillet til at skulle aflivet men dyrlægerne ville give ham en chance så nu står han hos en pige som nogengang skridter lidt på ham :D Men så fik jeg en pony der hed Batman og ham lånte vi mine 3'er år ud og han er nu hjemme hos Thilde og hun rider ham godt !! :D Og nu fik jeg så drømmeponyen Bjirmens Hylke og ham vil jeg også meget gerne ud og vise frem på stævne banerne...<3