Stald Mikaya

Dagbog

4/08-2010: Så er sommerferien snart ved at være slut! På søndag rejser kæresten på efterskole, og på onsdag starter jeg på gymnasie.. shit! På kaninfronten sker der faktisk en masse. Efter at have holdt "sommerferie" i 1-2 måneder, er jeg ligeså stille begyndt at træne dem op igen. Men meget "sommerferie" blev det ikke til - Ziva fødte d. 12/7 3 smukke, tykke unger, som er ved at være 3 uger gamle - de er super søde! Og så skete der det uheldige at Dande og Calypso blev parret hvilket resulterede i hele 9 unger. Uha .. 
 
Igår var jeg til det første stævne siden NC. Der var Let Lige og jeg havde Calypso og Frutti med. Jeg var helt klar på at NU skulle Calypso altså op, der er ingen grund til at han hopper let, når han hopper overbevisende MS/svær herhjemme. Han havde 2 pinde på både lige og kroget. Men selvom han hopper den flotteste runde, ser han slet ikke den nederste pind på en trappe - virkelig ærgeligt! Så det blev 1*0 til ham. 
Frutti skulle derimod IKKE have pind, hun måtte gerne blive i let. Men, men, men.. I første hopper hun med 1 fejl, og så i andet havde jeg tænkt mig at lave en laaaang korrektion får at hun ikke fik pind. Men jeg glemmer alt om det på banen, og hun hopper på 15 sek.. og Calypso på 17! Så, Risifrutti får en 3. plads og rykker op, og Calypso gør ikke. Øv, hvor var det surt! Betina skulle ha' klasseprøve med Mio, og efter at lidt overtalelse, besluttede jeg mig for at prøve med ham. På den betingelse at banen skulle være super svær, og at jeg ville trække ham hvis jeg ikke synes det var overbevisende nok. De første 3 spring røg ned. Tror mest han blev forskrækket over højden, ellers skulle han bare lige vise hvem der bestemte. I don't know.. Men derefter gik det derud af, og han hoppede super flot. I andet hoppede han en utrolig sikker 0'er, og jeg var ikke i tvivl - det var her han hørte til! Så selvom jeg ikke er tilhænger af klasseprøver, synes jeg det var fedt at han rykkede op. Så behøver vi ikke spilde mere energi i let :-) 
 
Alt for nu.
__________________________________
 
14/6-10: Så blev der lige plads til en opdatering. 
Jeg burde egentligt læse engelsk - skal op i morgen. Meeen, spørg lige om jeg gider xD
Skal til North Cup i weekenden - det skal nok blive godt. Selvom jeg synes det er lidt hårdt at skulle afsted, endnu en weekend ;)
Skal ha' afleveret lille baby - ih, hvor kommer jeg til at savne hende (':
 
Jeg parrede Ziva og Cocio den anden dag, her kom et par vellykkede parringer ud af det, så mon ikke der er babyer om en måneds tid. Ziva skulle lige med til North Cup også, så har trukket det lidt :) 
__________________________________
 
7/6-10: Så har jeg været til stævne igen!
Denne gang var det i Skanderborg i LL, MSL Å og SL Å.
I Let Lige havde jeg Calypso med. Han hoppede flot 0 fejl i første, men så sad min snor fast i en af springene, og selvom jeg fik viklet den ud, blev han så bange at der lige røg et par spring. Det var min egen skyld, men øv!
Han var også med i Middelsvær Lige Åben. Her hoppede han også fint. Lavede en "rigtig" fejl, så én i vandgraven (som jeg dog ikke mener var en fejl), og så blev han sur efter knækket på banen og fik lyst til at sparke to relative lette spring ned! Dummer nikkel! Nånå, håber han gør det lidt bedre til North Cup, hans søster har jo overhalet ham nu, det kan vi ikke have fortsætter ;)
 
Udover Calypso havde jeg Smilla med i Middelsvær. Hun hoppede med 4 fejl og gik ikke videre til finalen. Det var fint, eftersom hun stort set ikke har nået at træne op. Jeg havde også Cloudy med. Han var mærkelig xD Hoppede med 2 fejl i første, og så 6 fejl i næste?! Skøre dreng :P
Ziva hoppede 1*1 - hun sjusker så groft på Middelsvær! Men hun fik dog pind.. :)
 
I Svær Åben havde jeg tilmeldt Ziva lidt for sjov - for at se hvad hun sagde til højden. Men f.. om kaninen ikke hopper 0 i første? Jeg var helt målløs og super stolt af min lille pige! Jeg vidste jo godt at hun kunne, hun bliver bare ved med at sjuske på MS!
Men så laver hun desværre 2 fejl i næste (én på det aller sidste spring -.-), så hun fik ikke pinde. Øv, det kunne have været lidt fedt at få hende i Svær. Men nu skal hun have unger (efter North Cup), og så må hun starte ud på Middelsværen. Bliver hun ved med at sjuske, tager vi klasseprøve :)
 
To af ungerne er nu fløjet for reden, det er lidt sørgeligt :'( Men de får det godt, det er jeg sikker på! Glæder mig til at følge dem på hopbanen :P
 
Forresten så startede Dutten, Rikkes Dande/Miso unge, Middelsvær for første gang. Hun hoppede med 3 fejl, så det var rigtigt flot :D
 
Alt for nu.
__________________________________
 
29/05-10: Tid til opdatering :D
 
Der er sket en del siden sidst. Orker virkelig ikke at fortælle om alting, så det bliver lige en hurtig gennemgang :P Jeg har været til DM for et par uger siden :) Cocio gjorde det SÅ flot hele weekenden igennem! Han lagde ud på dag ét at tage pind på Middelsvær Kroget (den sidste), på dag 2 blev han Danmarksmester i Højde 2010 og på dag 3 tog han den sidste pind til Elite + en 3. plads! Så det kunne ikke være gået bedre!
 
De andre sjuskede en del -.- Men godt Cocio kunne redde æren hjem ;)
 
I sidste weekend var jeg til USM! Ikke den mest fantastiske præstation mine kaniner lavede, men jeg er tilfreds. Calypso var stævnets højdepunkt, han er blevet en stoor nin, og hopper virkeligt, virkeligt flot! Han lavede 2 x 0*0, hvilket blev til en 4. og en 5. plads. Jeg har prøvet ham på MS, og der hopper han virkeligt også flot! 
Cocio hoppede 80 cm. INDENDØRS, og kom over i første forsøg, så jeg var pave stolt over ham! Men vi måtte dog bøje os i støvet da Louise Lund tog 1. og 2. pladsen på 85 og 90 cm!! Med sådan en vild præstation, var vi fuldt ud tilfredse med 3. pladsen ;D
Cocio hoppede også sin første elite, med små 6 fejl i alt (5 efter min mening :D). Der skal han nok blive god også!
 
I næste weekend skal jeg til Skanderborg og hoppede Let Lige, Middelsvær Lige Åben og Svær Lige Åben. Har tilmeldt en hel del kaniner, så nu må vi se hvad der sker. Det bliver Zivas sidste stævne inden ungerne ;) Smilla har jeg også tilmeldt i middelsvær, da hun virker rastløs, og gerne vil ud at hoppe igen! Calypso har jeg tilmeldt let og middelsvær åben, ikke fordi jeg regner med pind på MS, men for at se hvordan han tager dén højde.
 
I dag har jeg været ude at hoppe ved Pernille, det har været super hyggeligt ;)
Vi lavede en syg elite bane, og fik også trænet højde. Ziva (der stort set aldrig har set et højdespring før), kom efter nogen overtalelse over 65 cm! Så jeg glæder mig til at starte højde med hende efter ungerne, tror også med lidt træning, at vi kan komme en smule højere op. 
 
Det går rigtigt godt med de små unger, vi er virkelig søde. Jeg må indrømme at de kom lidt pludseligt og midt i en meget rodet tid for mit ved kommende, og jeg har derfor ikke haft ret meget tid til dem. Men jeg er super glad for at de er her alligevel, for nøj hvor er de dog skønne! Jeg glæder mig virkeligt til at se dem på hopbanen, de er alle solgt til hop, så det bliver spædende ;) 
 
Zivas kuld er også liige på trapperne, regner med at parre hende i denne uge. Så kan hun lige nå med til stævnet søndag, og så skal hun have pause ;)
 
Det var alt for nu :)
__________________________________
 
26/04-10: Så er det tid til at opdatere igen :)
 
Jeg har rigtigt travlt for tiden :S Starter på de skriftlige eksamener på mandag, så jeg læser og læser og læser !! pyyyha.. I dag brugte jeg dog 2 timer hos kaninerne for at stresse lidt ned. Ikke nok med det skal mine forældre jo skilles, og det tager altså også en hel del af min tid, der skal sørme købes inventarer til et helt nyt hus! 
 
Men alle kaninerne blev luftet og fik rene bure i dag, det trængte de godt nok også til! Jeg fik også trænet med Cocio og Ziva, så tager jeg Calle ud senere :)
Vi tager jo til DM på torsdag, ih hvor jeg glæder mig :D Jeg træner med dem så meget som muligt for at de bliver klar :P Godt jeg kun skal have 4 med xD
 
Smillas unger vokser godt. De er tykke og fede, men også utroligt søde! Især den lyse madagascar - åhh, jeg er forelsket i den !! <3 Håber virkelig den kan blive solgt til hop! Den er lige den type hopkanin jeg kan lide, ikke spurtende fremad, men meget højtstillet, og helt sikkert med et højt afsæt over springene. ååh, den SKAL altså ud til hop! Men nu må vi se :)
 
Jeg smutter igen :)
__________________________________
 
17/04-10: Så har jeg været i Skjern. Jeg skulle starte LL med Calypso og HØ med Cocio :) Cocio gjorde det fint, han sprang 65 cm, men det var indendørs og meget varmt for ham, så han havde ikke fart nok på til højere (han tog dem op til 60 halvt stående -.-).
Calypso var simpelthen så dygtig! Han hoppede 1*0 - det var første start og alting! Jeg var simpelthen så stolt af ham, og synes det var en lille smule uretfærdigt at han ikke fik den pind jeg synes han fortjente, med sådan en indsats :P Men der var 6 pinde, og 12 med 0*0 - sååeh ..
Nå, men der er jo sket lidt af hvert herhjemme.. Mine forældre har efter flere års overvejelse nu besluttet sig for at flytte hver for sig. Det giver jo en del problemer både praktisk og bestemt også følelsesmæssigt. Min far beholder (heldigvis) huset, så kaninerne kan blive stående hvor de står nu. Men jeg skal jo flytte frem og tilbage, så jeg skal have et bur hos min mor også. Så ligenu er vi igang med at tegne et bur med 3*3 etager, hvilket vil give 9 pladser. Det skal nok gå.. 
Men det nye hus er jo ikke så forfærdeligt stort (110 km2), så der bliver heller ikke særligt meget plads til kaninerne i den lille have. Men min mor har tydeligvis valgt at kaninerne skal have den plads de skal have - og det er jeg jo bare glad for :)
 
Smillas unger har det fint. Vi havde en knap så heldig episode her for et par dage siden, hvor Smilla panikkede, og fik revet en af ungerne i hovedet. Og de var altså kun 2 dage, så det er begrænset hvor meget sådan et hovede kan holde til. Efter hvad jeg kunne se havde den kraniebrud, og vi var nød til at aflive den. I går fandt vi så ud af at en af dem har en kæmpe næsten brud på benet (fra samme dag, ser det ud til). Indtil videre ser vi tiden an, da det allerede er begyndt at hele. Men jeg tror vi ender med at aflive den også - desværre. Der skal jo helst ikke gå betændelse i det :S
 
Jeg skal nok få opdateret med nye billeder i løbet af et par dage :)
 
__________________________________
 
11/04-10: Tja så kom det - mit upskuld! Jeg er lidt træt af det, men der er jo ikke noget at gøre ved det. Cocio og Smilla lavede endnu en upsparring for en måned siden. Så kunne man så spørge sig selv om jeg ikke skulle sikre mine græningsbure lidt mere .. Tjo, men Cocio valgte altså at hoppe over et hegn på 140 cm, og det havde jeg altså ikke set komme! Men i dag fødte Smilla så 6 små tykke bebser. Jeg havde godt nok håbet på lidt mindre end 6, men nu må vi se om de alle klarer det. Som det ser ud ligenu, er der en vildtgrå, 2 vildtgrå kapper og 1 vildtgrå schecke, og så 2 vildtgul enten kappe elller helfarvet. De kan også godt være madagscar, jeg er ikke helt sikker. Nå, men søde det er de, så nu håber jeg nogen har plads til sådan en lille smuksak, ingen tvivl om at de kan blive dygtige. På en eller anden måde passer Smilla og Cocio ret godt sammen tror jeg. Hun har farten, og viljen og er også en rigtig kælegris til tider. Han h ar oversigten, og kraften i bagbagene. Det kunne godt gå hen og blive nogle dygtige nogle! 
 
Jeg har ikke rigtigt været til stævner her på det sidste, synes de har ligget alt for langt væk. Men på mandag skal jeg til LL i Århus med Cheese, og lørdag regner jeg med at tage til Skjern med Calypso og Cocio i LL og HØ :) Det skal nok blive godt ..
 
__________________________________
 
16/03-10: Så er der gået en måneds tid siden sidst! Nu er det vel tid til at opdatere :)
Alt går godt herhjemme, faktisk overraskende godt synes jeg!
Hopmæssigt får jeg trænet en hel masse - jeg har et par kaniner der virkelig skal trænes hvis de skal med til DM. Og det har jeg nu besluttet at de skal, så nu står den på træning, træning og træning! Ziva og Cloudy træner ms så det vil noget. De er begge lidt skræmte for højden, så det træner vi helt vildt. Også at de skal lære at læse springene, og ikke gå for tæt på og sådan. Derudover har jeg jo Calypso og Frutti der træner hhv. begynder og let. Det går rigtigt godt med dem begge, de skal nok blive dygtige.
 
For to weekender siden var jeg til udstilling i Århus. Det gik super godt synes jeg selv. Cocio var med til selve udstillingen og fik 93,5 - hvilket var super fint, da han ikke var i sit kønneste hjørne :) Derudover blev han Århus' hopkanin 2009 hvilket jeg er virkelig stolt over! Han er bare blevet dygtig den lille gut :)
__________________________________
 
15/02-10: Wee, vinterferie :D
åh, hvor jeg dog nyder det! Tror jeg har brugt 10 timer hos kaninerne i løbet af weekenden - herligt ! :D Jeg har fået den lille Kalle hjem nu, og hvor er han dog skøn :D Lidt bange endnu, men begynder dog at komme mere og mere frem. Hvor er han dog fræk, den lille bisse, han stamper i jorden, og hvis man trommer i jorden med fingrene, farer han frem og "angriber" på hans egen lidt klodsede måde :D Haha, han er en herling ;) Jeg har også fået Cheese over nu, der har jo længe været snak om hvordan og hvorledes med ham, men nu er han hos mig ;) Men pyh, en balademager jeg har fået mig! Jeg havde ALDRIG troet sådan om en hollænder!! Mine bure er indhegnet med hønsenet, stenmure osv. Og da han har et meget lille bur, åbnede jeg op for ham i går, så han selv kunne bestemme om han ville være ude eller inde. Så gik jeg, men kom tilbage 10 minutter efter. Væk var han, han styrtede rundt og lavede badutspring i haven. Jeg har tjekket det hele igen og igen, og den eneste måde jeg kan se at han kan være kommet ud, er ved at hoppe op på den stenmur der altså er 1,20 m. vil jeg gætte på! Jeg fik det især bekræftet i dag, da jeg lukkede ham ud, for at se hvordan han så kom ud af det på. Da han bare snuser rundt, ville jeg fange ham og så sætte ham ind i buret igen, men næh nej - han vil sgu ikke fanges!? Han styrter om bag mig (jeg sad godt og vel 30 cm fra muren af), og 2 sek. efter står han i den anden ende af haven! Pyha, et postyr jeg får med at opdrage på den basse :D
Men på den anden side kunne jeg sagtens se at det her kan vendes til noget godt, så jeg fik ham i selen og satte først en middelsvær bane op. Ingen problem, han styrtede igennem den og hoppede 10 cm over alle springene. Så satte jeg op til svær/elite - og han var lige sådan. Så nu må vi se om jeg ikke kan få hans balademageri omvendt til en super sej hopkanin! Fortsætter han sådan er det ligefør jeg beholder ham selv xD
 
__________________________________
 
07/02-10: Så kunne jeg få skrevet lidt igen :)
Der er ikke sket så meget siden sidst. Jeg var til stævne i Skjern sidste weekend, men det gik ikke fantastisk ;) Cocio lavede 1+1*1 (tror jeg), så der var ingen pind der -.-
Men det var en svær bane, den blev vundet med 2 fejl, så han fik alligevel en 3. plads.
I højde var han træt og det var indendørs, så jeg fik ham ikke over de 75 - men hvad så, han fik en flot 2. plads på 70 cm. Glæder mig utroligt meget til udendørssæsonen, han kan virkelig ikke hoppe højde indenfor :-)
Nu er der heller ikke længe til at vi får vores to nye ninere hjem! På lørdag (?) skal jeg hente min lille Cocio/Malibu unge, det bliver spændende :D Og d. 27. tager vi til Skjern og henter Paulines Risifrutti. Det bliver sjovt at have babyer boende i stalden igen, Ziva var allerede temmelig stor da jeg fik hende, så har ikke haft babyer boende siden Cloudy, og det var september 2008 ;) Man kan ikke sige at jeg har fyldt mine bure op for hurtigt, men det var skam heller ikke meningen! Det bliver sjovt at skulle til at sele- og hoptræne dem, har lige siddet og regnet på det, og de er begge to gamle nok til at komme med til DM :D Det kunne være lidt sjovt, så har man også noget at lave i let :b I morgen skal jeg til stævne i Århus, Svær Lige med Cocio. Det kunne være lidt fedt hvis han rykkede op ;)
 
Jeg smutter igen :) 
 
__________________________________
 
29/01-10: Ih, hvor er her koldt! 
Det er forfærdeligt at leve i så koldt et land som Danmark ligefor tiden, jeg tror jeg lider af kronisk frysning! Specielt når man har en veninde der rejser til Thailand i morgen - lidt misundelig har man vel lov at være :o)
 
Nå, men i morgen går turen til Skjern. Cocio og jeg skal starte svær og højde, det bliver super hyggeligt, glæder mig til at komme til stævner igen :D Har ikke været andre steder end børnenes hus siden 26/11 i Vejle. Så jeg glæder mig !
 
Kaninerne har det godt, det virker egentligt ikke som om de fryser, selvom jeg synes her er hundekoldt ;) Har haft masser af tid til at give dem opmærksomhed her de sidste par dage, så de er blevet luftet godt igennem, og Cocio er blevet trænet godt op til weekendens stævne :D Jeg håber lidt på også at tage til Horsens næste weekende og hoppe middelsvær kroget og højde. Det kunne være lidt fedt - men nu må jeg se om jeg kan få overtalt min mooar til at køre mig :D
 
Alt for nu :)
___________________________________
 
d. 20/01-10: Så er vi kommet ind i det nye år :)
Jeg gider egentligt ikke gennemgå og evaluere det gamle år - jeg er ikke typen der lever i fortiden, nej, jeg vil hellere kigge fremad og se på hvilke spændede ting jeg skal i det nye år :D
To ting jeg glæder mig specielt meget til er årets DM og USM - USM var jeg med til sidste år og synes det var et super hyggeligt stævne. DM skar jeg til gengæld væk (af økonomiske årsager), men i år kommer jeg stærkt igen ;)
 
D. 30. skal jeg til stævne i Skjern med Cocio, Svær Lige og Højde.
Jeg glæder mig enormt meget, og har nok også temmeligt store forventninger - så kan man altså ikke andet end at blive skuffet ;) Jeg vil bare vildt gerne at Cocio får den sidste pind til Elite, så vi har goood tid til at forbedrede os inden DM, jeg synes ikke hans første Elite skal være til DM, men samtidig ville jeg hade at skulle lade ham blive hjemme. Så vil virkelig gerne have at han får den pind enten d. 30. eller d. 6. i Børnenes Hus :-) Det kunne være meeega fedt ;)
 
Min lille baby er også blevet stor :D Efter mange overvejelser skal han hedde Hønsehusets Cooler Calypso, da det ligger lidt op af Cool Cocio, men alligevel ikke forveksles. Kan jo ikke så godt kalde han for "cool" da farfar hedder Cool, og hele Cocio's kuld hedder Cool et-eller-andet. Så det ville bare være forvirende :) Men jeg tror alligevel jeg vil blive i Cool stilen, har også tænkt om jeg skal have en mr. Coolness xD Vi får se, jeg glæder mig i hvert fald til Ziva/Cocio ungerne også :D
Nå, tilbage til Cocio/Malibu kuldet :D Jeg har valgt en madagscar han, selvom jeg gerne ville have haft en japaner hun xD Men Lisette mente at ham her ville gene sig bdsy til hop, og så var jeg overtalt :-)
 
Det går fint i min lille stald. Alle dyrene har det godt, bortset fra at de ikke alle er lige glade for sneen ;) Specielt Ziva, hun hader det xD
Pauline skal også snart have sin nye kanin, og vi skal ud og hente et dobbelt mejlskov bur i morgen. Kom lige til at tælle op - nu er jeg faktisk oppe på 10 burpladser o.O
Meeen .. Jeg lader lige et par stykker stå xD
Nå, men Pauline skal have en sort otter hun fra Pusle/Pjuske kuld, og hvis de unger bare får en snert af deres talent, skal de nok blive gode :D Jeg glæder mig mindst lige så meget som Pauline xD Flere pelsdyr i stalden xD
 
I mandags var jeg til stævne i Børnenes Hus, og Ziva, Cheese og Smilla skulle starte Let Kroget. Smilla fik 4 fejl - fint nok, for hun er ikke rigtigt kommet igang efter ungerne. Jeg tager hende kun med i længde til DM - gider ikke betale 60 kr. for at hun vælter banen ned ;) Ziva gjorde det godt 1*0 og vandt klassen - så nu er hun i Middelsvær Kroget - dejligt :) Cheese gjorde det også super fint, en lille pote i vandgraven var det eneste, så selvom det var en Århus bane med 12 spring, hoppede han sig til en pind :)
Han er bare såå talentfuld, glæder mig sådan til at få gang i ham. Har i tankerne at beholde ham til han som min. er i Middelsvær og så sælge ham videre til hop, når jeg ved præcist hvad han kan og hvem der så skal have ham.
 
Jeg smutter igen :)
___________________________________
 
d. 19/12-09: Nu kan jeg da vidst ikke udskyde det her mere :)
Der er sket lidt siden sidst, men har ikke været specielt aktiv stævnemæssigt, og bliver det nok heller ikke den næste måneds tid. Men jeg kan da lige hurtigt ridse op hvilke stævner jeg har været til siden sidst..
 
Først var der Liza d. 17/10. Det var ikke de bedste resultater jeg kom hjem med, en helvedes masse fejl, men en 1. plads til Cocio i kaninagility - nej, det passer ikke, Dandelion hoppede sin første ms kroget og fik pind, det var ret flot :)
 
Så har der været let lige i Børnenes Hus, hvor jeg havde Cloudy med. Sørme om han ikke hoppede 0*0 og fik en 2. plads.
 
Liza igen, d. 14/11. Her hoppede de allesammen igen med masser af fejl. Den eneste optur var Cocio i højde, han vandt klassen på 80 cm - herligt :)
 
Så var jeg i Vejle d. 28/11 hvor det gik temmeligt godt. Cloudy hoppede 1*0 og fik sin første pind (første ms!), og Cocio vandt Svær med 0*0. Super dejligt med dem begge, men især Cocio, nu har han to pinde på svær :P Vil såå gerne have ham i elite snart ! :D
 
Sidst men ikke mindst har jeg været til middelsvær lige i børnenes hus. Det var godt nok nogle forfærdelige gennemløb - 8 og 15 fejll til Ziva og Cloudy xD tsk .. :P
 
Herhjemme har ninerne det godt :) De er helt vild med sneen, men jeg synes godt nok det er ved at være lidt surt! Bruger ½ time om morgene og 1 time om eftermiddagen på at fodre, og tø alting op!! ih ..
Men det er da hyggeligt, og jeg håber virkelig det bliver liggende til juleaften :D:D
 
Cocio blev far her den 16. december :D Det er såå hyggeligt, glæder mig helt vildt til at se dem! Er lidt spændt på hvordan de kommer til at se ud, og hvordan de vil udvikle sig. Jeg vil enormt gerne have enten en undertegnet s/g japaner eller en mini Cocio :P Det er ret spændende. Der kom hele 6 unger, så der bliver nok at vælge imellem.
For interesse kontakt Lisette :)
 
Nå, nu er der vidst ikke mere at sige en god jul og godt nytår til alle, jeg nyder min juleferie i fulde drag :D
 
___________________________________
 
d. 4/10-09: I dag har jeg været til stævne i Skanderborg :)
Vejret var bedstemt ikke med os, det regnede og regnede, selvom DMI havde lovet 2 mm regn. Men så er det jo godt at mine kaniner er 100 % spassersikret - det er fløjtende ligeglade med speakere, grise der hviner, masser af vind og regn - herligt!
Jeg havde faktisk kun 3 starter - Ziva i let kroget og de to C'er i Middelsvær Kroget. Så havde Pauline også Dande og Staampe.
 
Ziva gjorde det rigtigt flot. Hun var helt cool og tog det stille og roligt på banen - næsten for stille. Hun hoppede overbevisende 0*0 og vandt klassen, så hende var jeg rigtig stolt af. Det er sløjfen i håret der gør det, jeg ved det :b
 
Cloudy skulle starte sin første ms, så det var jeg rigtig spændt på. Han hoppede 2*1 - virkelig de dummeste fejl ! Han rev ned på de lave spring og hoppede 10 cm over de høje. Skøre dreng, men jeg ved at med lidt mere træning på højden bliver han en stjerne :D
 
Cocio gjorde det fint. Han var lidt fimset og synes det var surt at skulle hoppe i regnvejr. Men han lavede 1*0 og vandt klassen - ikke overbevisende, men de andre kaniner var tilsyneladende også meget påvirket at det mærkelige vejr.
 
Pauline hoppede som sagt med Dandelion som sørme hoppede 0*0 og fik sin sidste pind til Middelsvær Kroget - og en 4. plads, virkelig synd for det er første gang Pauline hopper med hende så godt! Så synes faktisk de havde fortjent en medalje :)
Stampe var dum, så ham snakker vi ikke om :P
 
Alt for nu :)
 
___________________________________
 
d. 30/9-09: Så nu kan jeg da vidst heller ikke udskyde det her meget længere :P
Det er jo kun en måned siden sidst ..
Jeg har været til en del stævner siden jeg sidste skrev, men tager altså kun lige de kaniner der gjorde noget godt xD. Ellers bliver det et laangt indlæg :P
 
Først var jeg i Skanderborg til Marias stævne d. 5/9 tror jeg det var. Det regnede og var en meget kold og lang dag, men det var meget hyggeligt.
Ziva skulle starte let lige for 2. gang :P Hun løb flot fremad og lavede 1*0 men fik pind alligevel :) 2. pind til hende!
Cocio skulle starte svær lige og gjorde det sååå fint ! Han hoppede 1*0 men med en tid på 8 sekunder tror jeg i 2. gennemløb :P Og så sprang han vildt højt over springene :D Yaey :P
Smilla skulle starte sin først ms, og gjorde det SÅ flot ! 1*1 blev det til, jeg var virkelig stolt af hende :D Stampe skulle også starte for første gang og lavede 4 fejl tror jeg :P
 
Weekenden efter var jeg i Galten (12/9). Der var super dejligt vejr ! :D
Ziva løb igen 1*0 og fik pind :b Var virkelig positivt overrasket over hende på kroget, havde ikke troet jeg kunne styre hende :D
Cocio lavede en super flot runde på ms kroget ! Han hoppede 0 i første og gik videre i finalen, men så gik jeg selvfølgelig forkert og vi blev disket !! eeej !
I svær var han mærkelig og totalt forvirret. Han fik 4 fejl og gik ikke videre.
Cloudy var såå dygtig :D Han hoppede 0*0 og vandt klassen :D Hans sidste pind til ms kroget - wee :D Har lige fundet ud af at han faktisk har taget alle sine pinde på kroget med palceringer, det synes jeg er RET så sejt :P
Stampe hoppede vidst også 0*0 og rykkede i Middelsvær Kroget ;)
 
Så er vi fremme til i søndags, hvor jeg var i Horsens ;) Det var lidt koldt og det blæste lidt, men alt i alt var det super hyggeligt og vi fik verdens bedste frokost :D haha xD
Rissengrød ! mums :P Jeg havde kun to kaniner med, så fortæller om dem begge.
Stampe skulle starte ms lige og det gik knap så godt. 5 fejl -.-
Cocio skulle starte svær lige og højde. I svær hoppede han med 1 i første, men fik så 2 i andet -.- kaniner i fæld altså !
I højde gjorde han det okay. Det var skam ikke hans bedste højdekonkurrence det må jeg sige, men han vandt på 75 cm og fik sit sidste certifikat - så nu er han champion :P Det er ret så sejt :P
 
Nu til noget helt andet :) Smilla får unger om 1 uge. Jeg var har været hos Jørgen og han siger at der heldigvis kun kommer 2-3 unger :D Det var en upser med cocio -.-
Men glæder mig faktisk meget til det kuld, er sikker på at de nok skal blive super talentfulde :D Skal nok selv beholde én :P
 
___________________________________
 
d. 24/8-09: Ih, hvor er det lang tid siden jeg sidst har skrevet ! Jeg undskylder :P
I lørdags havde jeg fødselsdag. Det var super hyggeligt jeg havde en masse venner på besøg og sådan (: Jeg fik nærmest ingen gaver .. Eller det passer ikke, men det eneste jeg ønskede mig var penge til et spejlreflekskamera, og det fik jeg også :D
Så nu skal jeg ud og shoppe kamera :b
D. 9. august (søndag inden skolestart :b) var jeg til stævne i Skjern.
Det var kun let lige og kroget, men det var så lang tid siden at jeg sidst havde været til stævne, så jeg ville med :)
Jeg havde også 6 klasser med 2 pinde på hver, så det var lidt spændene. Tager dem fra en ende af :b
 
Cloudy - Gjorde det så flot ! Det er hans bedste stævne nogensinde !
Han hoppede 2 x 0*0, og vandt også kroget. I lige blev han meget skræmt af en kat, så det var med nød og næppe at vi kom igennem fejlfrit.
 
Dandelion - Åh, hun var SÅ dum! Hun har jo siddet stille rigtigt længe, men alligevel !!
I kroget startede hun ud med 0*3 - hvordan kan man hoppe 0 i første og så 3 i andet ?! Nå, men så lige .. Og om hun ikke også hoppede 0*1 ? Jo da .. Iiih .. :b
De hollændere :b
 
Smilla - Var også super dygtig! I kroget hoppede hun vidst nok 2*0 eller sådan noget (: Men i Lige hoppede hun 0*0 og vandt klassen :D Sidste pind, så nu er hun i Middelsvær Lige :D Endelig ..
 
Ziva - åh, min lille skatte musse pusse prinsesse pigen ! Ej, nu skal jeg nok stoppe :P
Hende var nok den jeg var aller mest stolt af ! Det var hendes første stævne, og  jeg havde ikke hoppet med hende særligt mange gange. I kroget panikkede hun, jeg har heller aldrig hoppet kroget med hende før, og hun er en kanin der ikke rigtigt bryder sig om at blive styret, så det skal nok blive sjovt at se os på de krogede baner i fremtiden xD Men i Lige var hun super dygtig, og hoppede 0*0, og kom i omløb om 2./3. pladsen. Hun fik desværre én fejl - vi fik for meget fart på :)
Men det var min fejl og ikke hendes, skal lige lære hende at kende ordentligt.
Men super stolt var jeg :D
 
Stampe - Han gjorde det okay .. Han hoppede med et par fejl i kroget, men fik så 0*0 i lige og rykkede i Middelsvær Lige ;) Så han følger sin moar :b
 
Det var lige alt for nu, i aften skal til børnenes hus og hoppe middelsvær kroget med Cocio, jeg håber virkelig snart han får de pinde i kroget, for han er virkelig en ko i ms :b
Farveller ..
 
 
^ Man fornemmer at hun har fart på xD
___________________________________
 
d. 7/8-09: Så er jeg kommet hjem fra en fantastisk tur til Island. Det var enormt smukt, og et helt vildt facinerende land, men hold da op der var koldt :o)
Jeg havde savnet kaninerne meget, så det var dejligt at komme hjem og se hvordan de havde det. Dandelions unger var allesammen væk, det var lidt trist /:
Men de andre havde det godt :D
Jeg har fået sprunget en del med dem her de sidste par dage og de gør det allesammen super godt. Kun Smilla er lidt dum noglegange, men sådan er hun jo :P
Cocio er jeg begyndt at hoppe lidt elite med, og det klare han super godt.
Cloudy prøvede jeg ms med for et par måneder siden, og før jeg tog afsted prøvede jeg også lidt svær, og han hopper det bare så fint! Så håber snart han rykker op, ellers må vi tage klasseprøve. Det eneste problem er at han bliver SÅ sur på en bane hvor han ikke selv kan styre. På let er der ingen problemer, fordi han jo selv kan bedømme alting, så jeg skal bare gå efter ham. Men på svær skal jeg lige hjælpe ham, og det bliver sørme til et par bid Ö
Han panikkede engang ved Liza hvor han fik snoren viklet om benet, og siden er han blevet ekstremt sur/bange når snoren strammes.. Skal vi vidst lige have arbejdet med ;)
Ziva springer let/ms og det går super godt, hun er virkelig talentfuld. Men hun tænder helt vildt ligeså snart hun kommer på hopbanen, og det bliver lidt for meget sommetider, så vi øver os på at slappe af i selen ;)
Dandelion springer også ms uden problemer, glæder mig til hun rykker op :D
 
På søndag skal jeg til stævne i Skjern, glæder mig rigtigt meget :P
Har 3 kaniner der kan rykke op i både lige og kroget, så det bliver spændede :D
 
Jeg smutter igen :D
 
 - Nye logo xD
___________________________________
 
d. 24/6-09: Nu er det da vidst blevet sommer ! Ö
Herligt..
Kaninerne nyder det gode vejr, det må man sige. De har alle fået stævne pause her henover sommeren, og skal ikke hoppe særligt meget. Men får i stedet en masse motion så formen er helt i top til sensommerens stævner ;)
I mandags var jeg til let kroget inde i Århus, og det gik faktisk meget bedre end jeg havde regnet med. Havde Stampe og Cloudy med, og så hoppede Pauline med Smilla.
Smilla lavede 2*0 - en af dem vil jeg sige var Paulines, lidt ærgeligt, men det var fint nok. Cloudy og Staaampe lavede begge 1*0, og fik 2. og 3. pladsen :D
Det var Cloudys første pind, så jeg var meget stolt!
Nu har jeg tre kaniner der hopper let med 2 pinde i både lige og kroget - så ryk dog op ! Men næh nej :P

Ungerne vokser sig store og smukke, og hvor har jeg dog lyst til at beholde en!
Men har jo allerede "fyldt burene ud" med kommende kaniner..
Jeg ser rigtigt meget potentiale i mange af dem. 1/3 af dem vil egne sig bedst til kæl, 1/3 del af dem er springfyldt med energi og vil blive udemærkede hoppere, og så er der den sidste 1/3, som er ekstremt højtstillede og i hele taget minder meget om deres far - hvor er det skønt at se! 2 af de "højtstillede" kommer ud til hop, og en af turbokaninerne til hyggehop. Herligt :p
 
Jeg smutter igen :)
 
___________________________________
 
d. 18/6-09: Så er det vidst tid til at opdatere lidt igen (:
Jeg har været til to stævner siden sídst d:
Først Let Lige i Viborg. Jeg havde to kaniner der kunne rykke op, så var lidt spændt.
Men det øser ned og vi er nød til at hoppe indenfor på tæpper -.-
Så det blev nogle meget, meget grimme gennemløb ;)
 
Smilla : 4*1 - det dårligste gennemløb nogensinde xD
Cloudy : 4*1 - igen det dårligste gennemløb nogensinde xD
Stampe : 1*1 - lidt synd, men det var okay taget i betragtning
 
Men efter et noget dårligt stævne for mit vedkommende, var jeg i Horsens til Svær Kroget og Højde. Havde kun Cocio med, og det var i Højde.
Men han hoppede til gengæld og 85 cm. og vandt klassen, så det gjorde ikke så meget ;) Han var virkelig tæt på 90 cm., han er bare så dygtig! Det var så hans andet certifikat på højde, men næste højde stævne bliver først hjemme hos Bettina Miller i september.
 
Ungerne har det super godt, de er nu slet ikke i reden mere og er flyttet over i ungeburet. Jeg lukker dog ud til løbgården om natten, de skal ikke fryse dernede de små ;) Jeg har ikke helt styr på reserverringerne, men håber på at få det her i næste uge - der burde alle 'måske'r have svaret. Rikke skal have en og det er virkelig fedt, så er der i det mindste én der kommer ud til hop!
 
Så har endelig fundet en hun til Cocio! Mette Wind havde en lille sød løvevædder siddende, og ih, hun var bare for smuk! Så hun kommer herhjem om et stykke tid, og så skal vi i gang med at hopep :D Regner så med at parre hende omkring Apri næste år, hvor hun så fylder et år. Det bliver super godt - VIRKELIG et godt kuld !  
 
Jeg smutter igen (:
___________________________________
 
d. 4/6-09: Så er jeg kommet godt hjem fra USM :D
Ingen syge kaniner, ingen trætte kaniner, en masse sultne kaniner ;)
Det har været så FEEEDT (!) og jeg er sikker på at jeg skal afsted igen næste år.
Fortæller om klasserne, som de blev afviklet ;)
Vi ankom fredag og fik pakket ninerne ud, og fandt et værelse. Så fik vi lidt aftensmad, og ellers stod den bare på hygge. Lørdag var der alle krogede. Elite og Svær havde jeg ingen med i, så der blev der bare taget en masse billeder :D
Middelsvær kroget havde jeg Cocio med i, men han var helt ustyrlig og det blev til en hel masse fejl ? :S Ved ikke lige hvad der skete for ham (:
I let havde jeg Smilla, Cloudy og Stampe med d:
Cloudy lavede vidst 2*1 - sjuskeri i sær klasse xD
Stampe lavede en flot 0*0'er og fik sin første pind på kroget.
Smilla lavede en meget flot og overraskende 0*0'er og vandt hele klasse med en tid på 20 sek. - ih, hvor var jeg stolt :D
Søndag var der alle lige. Den første jeg havde med var Cocio i svær.
Han gjorde det super godt, og lavede 1 fejl på hver bane (gennemløbene var på to forskellige baner) og 1 på hver for korrektioner. Så i alt 1+1*1+1 :) Det var helt fint, for det var jo hans første svær :D
Så var der let.
Cloudy - diiiin liiiilleeee *...* !! Han sjusker bare gør han ! 1*0 blev det til, æv /:
Det er så synd han gør det, for han hopper SÅ flot ! Har også prøvet ham på ms og han hopper også bare super dér. Tror det var fordi vi startede med stævnerne så sent, at jeg synes der går laaang tid xD Men ville ønske han snart begyndte at få pinde :)
Stampe lavede 0*0 igen :D:D Det var hans 2. pind på let lige, så nu er han snart i middelsvær! Og mig der troede at han ville blive min evige let kanin ? :S :D
Smilla iiih ! hun startede ud med en 0 bane, og så på bane to .. Med en tid på 11,28 sekunder .. laver hun .. 1 FEJL !! Det var til allersidst i banen, og hun havde vundet hvis det ikke var for den ! Iiiih ..
Mandag var der højde og længde.
Jeg havde Cocio med i begge grene og Smilla med i længde.
Cocio gør det SÅ flot, og vinder højde på 80 cm :D Han var så dygtig :D
Jeg trækker ham fra længde, da han var helt udkørt, men smilla kom helt ud på 200 cm., men klarede dog "kun" de 190 cm ;) Men det er ny rekordt ! :D
Til allersidst mens de regnede resultater ud, var der pointhop.
Og jeg stod alligevel med Cloudy i hånden, så tænkte at han også ligeså godt kunne prøve, så kunne vi træne bænk ;)
Men han gjorde det meget bedre end jeg troede og vi fik faktisk en 3. plads med hjem til ham ! :D Når det ikke er en officiel bane så kan han nemlig sagtens ?
Skøre nin xD
 
Dandelions unger er blevet store og har fået pels og nogle også øjne (':
Bliver mere og mere forelsket i dem - ih, det dur ikke :D
Der er ligenu mange reservationer, men vil helst have dem solgt til hop, så hvis der er hoppere der henvender sig, får de lov at vælge før dem der skal have kælekaniner :)
Der er allerede nogle af dem der ligner deres far!
Der er en der i dag satte sig med hovedet højt løftet og forbene pænt samlet, når man strøg den over panden med en lillefinger :) Så fint (':
 
Jeg smutter igen (:
 
___________________________________
 
d. 27/5-09: Så er det tid for opdatering igen xD
Der er sket en hel masse, men har ikke helt tid til at fortælle det hele nu.
Dandelion har født :D 7 store, flotte unger, ih hvor er de søde.
De er SÅ fejltegnet at det er helt charmerende xD
Der er en reservering på 2 hunner, er der en måske'r på en hun og så beholder jeg muligvis en selv. Vil vildt gerne have en miso unge, så mon ikke det er det det ender med :D
 
Jeg har også reserveret en lille isabella fra Sabrina! Jeg var ude at se dem i dag, og de var bare for søde, var simpelhen nød til det (':
Så nu glæder jeg mig bare til d. 30. juni hvor jeg får skønheden hjem.
 
På fredag går turen til Skjern til USM. Jeg glæder mig SYGT meget :D:D
Cocio skal starte svær for første gang, det bliver spændende.
Smilla kan rykke op, og Cloudy skal bare gøre det ligeså godt som sidst så går det.
Skal også have bagt min Cool-Kage, da cool-kuldet fylder 1 år, den 30.
Der er bare lovet 22-24 grader, så er lidt spændt på hvad kaninerne siger til varmen ?
 
I Torsdags var jeg til stævne i Horsens. Der var Let Kroget og jeg havde Smilla, Cloudy, Stampe og Herbert med. Vi startede med at fare vild. Flot. Men da vi kom (lettere forsinket) fik jeg heldigvis hurtigt styr på ninerne. 
Smilla hoppede så fint. 1*0, hun lavede en enkelt fejl med havde en mega god tid. Der var bare rigtigt mange 0*0'er så hun fik ikke pind /:
Stampe er dum for tiden xD Han gider ikke hoppe, han fik 3 fejl tror jeg.
Herbert lavede en flot 0 runde og fik en 5. plads og rykkede op til middelsvær kroget.
Cloudy var så dygtig. Han startede ud med en 0 runde, men i andet kørte han fint igennem hele banen, men lavede en fejl på det allersidste spring ! Det var så synd !
 
Men alt i alt går det godt, glæder mig til ungerne får mere pels :D 
 
___________________________________
 
d. 13/5-09: Så havde jeg lige 5 minutter igen xD
Jeg er på vej i sommerhus i morgen, sammen med pigerne fra min klasse d: Det bliver megaa sjovt ! 6 piger alene i et sommerhus midt i en skov - uhhh d:
På kaninfronten er der ikke sket det helt store. Dandelion blev parret til Skjern stævnet, og tror faktisk hun er blevet gravid :D Hun er lidt stor, men er ved at være henne ved nogen og 20. dagen, og er blevet lidt sur og sådan d: Hun har i hvert fald ændret adfærd, og det kunne jo godt være et tegn.
Så har jeg næsten reserverret en vildt isabella fra Sabrina (': Hvis der kommer en hun til mig d; Det er virkelig et lækkert kuld, så håber virkeligt på det..
Cocio er jo rykket i svær, og ih hvor er han lækker på den højde :P
Han får de lækreste bagben, når han virkelig får ordenligt afsat, glæder mig sådan til USM! Har lige fået en bestilling til 5 spring, som skal være færdige inden USM, så har faktsik ret travlt ! Det er bare trist at jeg ikke lige havde nogen på lager, men ved sgu aldrig helt hvad folk vil have så det er svært at lave dem på forhånd /: Nå, men Pernille har jo også bestilt en pink trappe og den er virkelig sej d: Skal bare lige have samlet den, og så er den klar til at hun kan få den.
Jeg smutter i seng nu, godnat !
___________________________________
 
d. 26/4-09: Så er der nyt igen :)
Jeg var til stævne i Skjern i går. Der var Elite, Svær og Middelsvær Lige, samt længde.
Jeg havde ingen i Svær og Elite, så der tog jeg Rikkes kamera :D
I middelsvær var det først Cocio. Nervøs det var jeg godt nok, for jeg havde sagt til mig selv at jeg ville trække ham hvis han ikke laved 0*0. Det er nemlig hans sidste pind til middelsvær, og den skulle ikke tages med en eller to fejl synes jeg.
Han var lidt usikker i starten, ha vde lidt for meget fart på. Han har aldrig hoppet stævne udenfor før, og det kunne man skam godt mærke på ham.
Han finder selv rytmen igen, men så lige efter han har sprunget det andet sidste spring, spjætter han helt vildt i luften (da han er landet), så han kommer til at brase ind i springet bag ham ! Cooooocio !
Nå, men vi tog vores andet gennemløb, og han løber frisk fremad, fejlfrit.
Jeg besluttede mig så for at jeg bare ville lade ham løbe, og så få den pind, for det var ikke en hopfejl, det var ikke fordi han ikke kunne.
Han fik en 5. plads, pind og er nu i Svær Lige :D
Så var der Herbert. Han havde masser af fart på, de nyder at hoppe ude igen :)
Første gang hoppede han lige i vandgraven (der var ikke noget spring bagved), og i andet sjusker han over det første spring. Så 1*1, blev det til, men det var fint :)
Sidst men ikke mindst var der kaninen der gjorde dagens bedste præstetion... TJOKLATE :D Hun var SÅ dygtig ! Hoppede med 0 fejl i første med en tid på 25 sek., men skulle så tisse i andet, og det gik udover et spring xD Men nøj hvor var jeg stolt :D .. Og Pernille var sur xD :D
Så kom vi til længde, og der overraskede mine kaniner virkelig ! Jeg havde meldt Herbert, Cocio og Smilla til, bare for at de kunne få lov til at lufte fusserne lidt (:
Vi startede på 40 cm. og jeg var pave stolt da de alle var med på 120 cm.
Endda også på 140 ;)
Da den så blev 150 cm (altså elite!), regnede jeg med at nu gik de alle ud.
Herbert klarede den ikke, men det gjorde Smilla og Cocio sørme ! Ih, hvor var jeg stolt ! De kom faktisk begge helt ud på 180 cm., og fik en 4. og 5. plads. Super, super flot :D
Så kørte vi hjem, og jeg må indrømme at jeg var lidt træt, længde havde varet 2 timer, og jeg var jo med lige til det sidste xD
Nu går jeg op og spiser morgenmad, og så er der nogen der skal have rent bur :)
 
___________________________________
 
d. 22/4-09: Endelig fik jeg mig taget sammen til at skrive igen (:
Der er dejligt hver i øjeblikket, lige siden jeg kom hjem fra Grækenland, har der været solskin og 10-20 grader. Skønherligt ! (:
Vores Mirabelle træ er lige sprunget ud, og nøj hvor er det flot. Da vi købte grunden vores hus ligger på nu, var der en hel skov af træer og ukrudt.
Vi fjernede ALT undtagen 3 flotte Mirabella træ'er, så de er ret store ;)
Før de sprang ud fik kaninerne en del glæde af dem, de eeeelsker at spise grenene.
Nu hvor der er blomster på, skal de nok ikke have dem :)
Jeg gjorde verdens bedste handel i XL byg i går. Jeg fik 4 liter malling i 4 forskellige farver, til 400 kr. Det var virkelig fedt! Det var ikke engang på tilbud eller noget, tror bare han fik ondt af mig, og så solgte han den til mig for 100 kr. stk. (koster normalt 200 kr.). Oven i hatten fik jeg også mine lister (pinde til "Trappen") gratis. Var nede og kigge i deres "skrald" - det træ de ikke skal bruge til noget, som bare skal smides ud, og der fandt jeg 2 fine lister, som så okay ud, bare krævede en del slibe afbejde.
Men jeg gik ned og spurgte hvad de ville have for dem (til deres kaffekasse xD), og så gav de mig bare lov til at tage dem :D
Så der sparede jeg lige 95 kr. :D
Med nyopfuldt malling, er jeg nu igang med at lave en trappe til Pernille.
Den er griselyserød, og smadder sød ;) Ville ønske jeg selv kunne beholde den, men har ikke noget at bruge to trapper til (':
Kaninerne har det godt :)
Smilla er lidt sur for tiden, men jeg prøver at snakke rigtigt meget med hende, så det går. Hun hopper let rigtigt fint, det er så dejligt :)
Dande var vi jo lidt i tvivl om, om hun var med unger. Vi havde jo parret hende med Miso, og han var faktisk besvimet og alting, men hun var ikke rigtigt i brunst, og så ramte han ikke /: Æv .. Men hun har så haft det lidt let her den sidste måneds tid, vi ville jo lige være helt sikker. Men hun kommer da med på mandag.
Jeg ved ikke helt med hende mth. hop, jeg er lidt bange for at hun ikke kan klare middelsvær højden, og det går lige så godt på let ! Der er ikke andet at gøre end at vente og se :)
Cloudy er bare dejlig (: Han er godt nok hyper i selen, men ellers så er han bare min lille hyggehårdbold :D Han er helt klart min lille yndling når det er nusse tid :)
Glæder mig til at starte flere stævner med ham, han har kun startet to ..
Cocio går det sådan nogenlunde med. Jeg tror jeg skal passe lidt på med hvad jeg hopper med ham, for kan mærke hvordan han nogle gange går helt i baglås, og det er altså ikke godt. Har endnu ikke mærket noget til det andre steder, der hopper han fint, men herhjemme er han altså lidt underlig :S Men vi er begyndt på noget helt nyt.
Noget der hedder hvis-du-nusser-mig-i-panden-så-giver-jeg-kys-bagefter :D Han er så sød når han gør det, så nusser jeg ham og han sidder bare HELT stille og så slikker han mig i hovedet bagefter ! Nuuurh :D
Jeg smutter igen, og jeg glæder mig heelt vildt til på lørdag i skjern, hvor Cocio kan rykke i svær ! :-O :D
 
 
___________________________________
 
d. 5/4-09: Så er jeg hjemme fra Grækenland !
Lækker tur, virkelig (:
Men ih, hvor har jeg savnet de små næser :D
De har også været i totalt hoplejr de sidste to dage og nok også igen i dag.
De er blevet lidt for runde i det, selvom jeg har skåret ned på foderet nu hvor der bliver sommer, og der er rigeligt med græs.
Cloudy er blevet teenager -.-'
Ihh, det er trælst. Han bliver så sur og prøver tit på at angribe mig når han er i selen. Det skal nok gå over, det virker ikke kronisk (;
Smilla er godt nok også sur da ! Bare jeg nærmer mig grynter hun af mig.
Hun er ellers ikke i brust med bygger rede - underligt :S
Hun hopper fint på en let, men er temmelig umuligt på middelsvær i øjeblikket.
Det gør heller ikke noget, hun er jo trods alt stadig i let.
Cocio gør det fint som altid :D
Han er begyndt at hoppe lidt svær, og han flyver bare over det. 
Jeg nyder bare at hoppe med den kanin, er begyndt at "gemme ham til sidst" når jeg hopper, han er bare så dejlig (:
Han er også faldet meget mere til ro, efter han er blevet en rigtig han kanin.
Han nyder at blive nusset, og han har også fået lov at løbe frit rundt i haven, helt uden problemer - dejligt.
Det er også en af grundende til at jeg har valgt at jeg altså må have en unge efter ham. Jeg var i tvivl om hans temprement ville være for slemt til at jeg ville avle på ham, men eftersom det har ændret sig gevaldigt, har jeg besluttet at få et kuld på ham.
Jeg har også fået stillet et par hunner til rådighed, da jeg ikke selv har nogen jeg har lyst til at bruge på ham.
Mere om det kommer :D
Dandelion har jeg ikke hoppet så meget med.
Altså der ER jo en lille bitte chance for at hun er gravid, vi parrede jo hende og miso til århus stævnet, så derfor vil jeg ikke risikere noget (:
Hun hopper et par let baner og det er fint.
Hun har nu 2 pinde på let lige og kroget, men til de to sidste stævner har hun lige haft en enkelt sjuskefejl, og med hendes tid er der sjællendt pind med en fejl. Øv altså !
Tjoki er også blevet rigtig sød ! Hun er blevet en hel anden kanin.
Efter at have været her et stykke tid, er hun begyndt at gå rundt på en hel anden måde. Før trykkede hun sig altid til jorden, nu går hun fint rundt med hovedet løftet - hvor er det dejligt at se (:
Hun hopper også en svær bane uden problemer herhjemme, så nu er det vidst tid til at vi skal prøve
Emilie Andersen | Hinnerup - Danmark | Tlf.: 60842827 | emilie.v.andersen@hotmail.com