Johan

Velkommen til vores stald!

Stald H er en lille hestestald, hvor kvaliteten er meget vigtig. Ejer af stald H er Wiebe og Johan Huitema. Vi er født i Friesland, Holland og har boet i Danmark siden 2002. Fra april 2007 bor vi på Kærsholmvej 21 i Grumstrup mellem Århus og Horsens.

Da vi kun har få heste, kan vi ”behandle” hver hest som et individ. I stalden har vi Friesere og KWPN-køreheste. Vi kan tilbyde opstaldning, mønstring, træning og salg af heste. Vi har også selv nogle avlsheste i stalden.

Vi er også officielt importør af Hansmeier (Tyskland) hestevogne. Vi kan tilbyde en stor udvalg af vogne, seletøj og tilbehør, som kan bygges og tilpasses helt efter eget ønske.

Det nye navn "stald H" kommer fra mange forskellige ord. Vores familienavn er Huitema, vi har Heste, eller Hynders på Friesisk. Og vi bor i Hovedgård i Horsens kommune.

Om os: Vores familie har i fler generationer haft erfaring med heste, specielt Frieser- avls og køreheste. Vi har selv haft heste i over 25 år. Wiebe har været gårdejer i over 20 år. Johan er uddannet som landbrugsingeniør og har bestået kurser i et, to og flerspandkørsel, hestebedømmelse og træning.

 

Vores adresse:

Stald H

I/S Huitema
Kærsholmvej 21, Grumstrup
8732 Hovedgård
mobil: Johan (0045) 61 54 46 17
mail: johanstaldh@mail.dk / info@staldh.com
I/S Huitema | Kærsholmvej 21, 8732 Hovedgard  | Tlf.: 61 54 46 17