STALD-H / Træning/mønstring

Vi kan tilbyde flere typer af træning. 

  • Bevægelse og muskulatur træning.
  • Klargøring for dyrskue eller kåring.
  • Mønstring.

Al træning starter med ”horsemanship” og longering med enkelt eller dobbelt liner. Træning med henblik på ridning eller kørsel efter aftale.

Træning

Med longering, m.m. arbejder vi med at udvikle hestens bevægelser og opbygge dens muskulatur de rette steder, så hesten bevægelser bliver mere harmoniske og musklerne mere veludviklede. 

Desuden træner vi mønstring af hesten. På den måde ved både løber og hjælper hvornår hesten løber bedst, og hvornår en given hjælp er mest effektiv.

Du er velkommen til at ringe eller maile med evt. spørgsmål omkring klargøring, mønstring og priser.

Mønstering

Vi vil gerne hjælpe dig med kåringen af din hest. Vi kan lave en del af kåringen for dig, så du nøje kan følge med spænende kåring, samtidig med at du kan have det hyggeligt med de andre hesteejre.

Mønstring af en hest koster 150 kroner. Det betyder, at vi stiller op for juryen + skridt og trav. Ejer fører hesten på banen og skridter med den rundt til slutbedømmelsen. Eventuelt kan vi også gøre dette, men det er selvfølgeligt afhængigt af hvor mange heste vi skal løbe med i de forskellige hold. Heste, som kommer tilbage til mesterskabet eller heste som få et første premie koster 100 kr. ekstra.

 

 

I/S Huitema | Kærsholmvej 21, 8732 Hovedgard  | Tlf.: 61 54 46 17