Om Stall Emaldas / Hvorfor "Stall-Emaldas"

Hvorfor "Stall-Emaldas"

Når vi skulle velge navn til stallen vår, var det mange artige og fine navn som kom opp. Men vi fant ut at navnet skulle bli stall Emaldas og grunnen til det kan du leste om her.

Familien Thorvaldsen sin første hund het Tassen, men dette var bare et kalle navn han hadde fått av oss da det opprinnelige navnet han ble for tungvint å si. Han het egentlig Emaldas Black Jonas.

Dette var en Australsk Terrier som vi hadde hatt i mange år, og det var vår største stolthet. Han var en utrolig herlig hund, med en gemytt som passet oss perfekt. Han var rolig inne i huset, men var ikke vansklig å leke med. Han elsker å gå tur og være ute i skog og mark. Og da vi kjøpte Syverød var Tassen den lykkeligste hunden i hele verden. Løpe fritt rundt på så mange mål var en drøm for han.

Men ulempen ved denne historien er at den har en trist slutt. Tassen hadde lenge hatt en svulst ved den ene beinet sitt. Og han hadde tidligere blitt operert. Men han viste tydelig at han begynte å merke denne svulsten igjen. Han skulle derfor opereres igjen, for å se om det var noe som kunne blitt gjort for å lette denne lille hunden sin hverdag. Veterinærene bestemte seg for å amputere beinet hans og operasjonen gikk veldig bra.

Dagen derpå etter at han hadde blitt luftet ute, ble han lagt inn i buret sitt igjen. Og da veterinæren skulle gi han medisinene hans lå han død i buret sitt.

Dette var en utrolig trist nyhet å få, og hele familien ble knust av sorgen.

Derfor har vi valgt Tassen sitt virkelige navn til å bli stallen sitt navn. Nemlig stall Emaldas.

Tassen sitt lille paradis kommer nå til å bli hestene og våres lille paradis. Og han kommer alltid til å ha en stor plass i hjertene våre.

Må du hvile i fred Tassen!!

Stall Emaldas