Tatoveringer for livet

Tatovering på armen

Når du laver noget smukt , eksempel en tatovering på armen, så er det vigtigt at det ikke ender med at blive en fejl, har du fået lavet en tatovering der skal fjernes, så er det ikke det rette valg.
Der ses mange eksempler på tatoveringer der skal fjernes fordi ejeren ikke ønskede det valgte motiv.

Tatovering på håndled, kan være smukt, men det er ikke så smart hvis tatoveringen skal fjernes fra håndledet igen.

Det kan ske at det er feminine tatovering, der er lavet med en feminin tatovering, er det meget vigtigt at der tænkes længe over valget, og ikke kun den tid bedøvelsen kan virke på.

Fjern tatovering

Få fjernet din tatoveringer med det samme, før den laves.
Det der menes er at du skal få lavet din tatovering med pen/tegnes op, og se på den i nogle dage, og derefter skal du tage stilling om det er noget du ønsker så du undgår at skal have din tatovering fjernet.

Et eksempel på dårlig smag, blomster tatovering er der mange der får lavet, men seriøst en rose tatoveret på armen, er ikke det rigtige valg spørg alle der allerede har fået en blomst tatoveret på armen, de fleste vil sige sandheden at det var en fejl.

Alle blomster tatoveringer er ikke en fejl, det er ikke det jeg påstår, men tag tiden og husk at det er et valg der ændre dit liv, du vælger jo selv hvad du ønsker at gøre ved din krop, men husk at et blomster tatovering ikke bare fjernes smertefrit.

At få fjerne tatovering fra kroppen er noget alle kan få, men problemet er at det ses, og det mærkes.

Tag den med ro bror

Min bror havde et sejt tatovering på hans højre arm, en løve der hvæser klør imod os, han fik den for omkring 15 pr siden, han er nu 43 år og har hadet løven de sidste 5 år, men havde ikke råd til at få et nyt tatovering hen over denne løve, som kunne dække den helt, men han sparede op i noget tid nu og har lige fået det nye tatovering over den gamle løve, et stort ansigt af en djævle, med kort over hoved, og en 8 Ball under hoved, det er supert flot det nye, men jeg tænker hele tiden hvorfor fik han ikke fjernet løven, og måske overvejet sit valg lidt mere end det han har fået lavet, han er 43 år, og vil helt klart når han blive 50 ikke have den djævle mere. Vi laver alle fejl når vi vælger forkerte tatoveringer, men flere og flere af os vælger mange gange forkerte valg, jeg siger ikke det er 100% sikkert at han vil have det nye tatovering fjernet, men tatoveringer er ikke lige morfar egnet som han faktisk allerede er blevet til en lille 1 året dreng.

Hvad sender morfar af signaler til barnebarnet

Som morfar må du godt have tatoveringer, men hvilke er mere egnet så barnebarnet ikke løber skrigne borte, og har onde drømme de næste mange år. Det kommer alt sammen ud på hvem du er, så er du et kærligt menneske så kan du have Hitler i panden uden nogle løber væk, men er du helt væk i pæren så vil jeg nu få små legetøj figurer som barbapapa malet på hele kroppen, men tænk over hvilke tatoveringer du får lavet, da det er altid din krop vil være mærket.

Lav en gratis blog hos Hverdag og Familie

 
hverdag og familie kan du lave din helt egen gratis blog prøv den allerede i dag og skriv om lige det du lyster.