Kennel Team Quindi

Præsentation

Min kærlighed for schæferhunde ligger helt tilbage fra den dag, hvor jeg kom til verden. Jeg er nemlig hjemmefødt, og udover mine forældre samt min mormor ( hun var jordmoderen ), ja så var det første jeg stiftede bekendtskab med her i verdenen faktisk en schæferhund.

Det var nu min far, som stod for træningen og et lille opdræt af schæferhunde hjemme hos os, og der skulle faktisk gå 15 år, inden jeg selv fik interessen for det at træne hund. Det kom i takt med en nyanskaffelse af en voksen hanhund, som kunne trænge til lidt træning. Det viste sig imidlertid, at den pågældende hund havde kæmpe problemer med skud. Faktisk så galt, at det også var et problem i hverdagen, og vi måtte af med hunden igen. Men min interesse var vakt, og dagen efter købte vi en ny hvalp.

 Valget faldt på Lang´s Cassio ( en VA Lasso di Val Sole-søn ).Med ham startede også min interesse for udstilling. Han havde desværre kraftig HD, men jeg nåede da at stille ham til en masse begynderprøver samt min første BHP1. Han døde i en hundepension 3 år gammel.

Imidlertid havde jeg selv købt min første helt egen hund. Det blev Lille-Nollers Uno BHP3, FP, AK/2 efter Argus v. d. Freiheit Westerholt. Med ham opnåede jeg at få kåret min første hund samt uddanne og bestå min første BHP3-prøve. En skøn hund, som virkelig gav mig modstand.. Af ham lærte jeg virkelig tålmodighed og udholdenhed. Han var da ikke mere end 3½ år, da han stod med sin 3´er prøve. 

I 1990 faldt jeg pladask for Paka Elke, som jeg trænede sammen med. Og da jeg endda fik lov at foreslog en avlspartner til hende, var jeg ikke i tvivl. Hun skulle parres med VA Mark von Haus Beck. Ham kunne jeg slet ikke stå for, da jeg havde set ham på Sigerschau i 1989. Ud af denne parring kom der bl.a Skriver´s Chili Con Carne BHP3, IPO3,FP, AK/1. Med hende startede jeg mit opdræt. Hendes første kuld var med VA Ulk vom Arlett og blev stambogsført i Kennel Skriver´s. Ud af det kuld kom bl.a årsvinder 1994 Skriver´s Just in Time BHP3, FP, AK/1. I 1997 blev Chili så parret med VA Vando vom Moorbeck, hvor jeg fik DKBRCH Skriver´s Quindi Quit the Club BHP3, IPO3, SPH2, FH1, FP, AK/1 DK + D. En hund, som virkelig har givet mig enorme oplevelser, og som efter min overbevisning er indbegrebet af mit motto: Den hele hund! Da hun var flittigt udstillet, var der efterhånden et helt team bag hende — også kendt som Team Quindi. Deraf navnet til min kennel! Denne blev dog først grundlagt i 2002.

I dag er jeg videre med dels Quindi-afkom dels efterkommere af disse.

Team Quindi´s Fantastic Funnie

 I tidens løb har jeg arbejdet en del inden for Schæferhundeklubben for Danmark, hvor jeg både har siddet i Hovedbestyrelsen og Brugshunderådet, er autoriseret instruktør, BRK´er i både lokal kreds og på landdelsbasis samt været træner for forskellige hold i flere omgange.Desuden afholder jeg stadig en del kurser på privatbasis i mange forskellige kredse landet over.

Den 4. juli 2009 bestod jeg eksamen og kan nu også kalde mig Brugsprøvedommer. En drøm gik i opfyldelse. 
Jeg har siden min bestået eksamen dømt følgende større mesterskaber:

2009: SPH2- DM i Præstø
           Overdommer til SPH-DM

2010: Overdommer på spor i BHP3-DM i Løkken-Vrå
            Beg. B DM i Århus
            BHP1- DM ( spor ) i Fredericia
            Overdommer i SPH-DM i Grenå

 
2011: Overdommer på spor i BHP3-DM i Greve
           BHP1-DM ( lydighed ) i Fredericia
           Dommer SPH-DM i Slagelse