Planlægningen gør at du kan komme godt fra start

Der er mange ting du skal tage højde for inden du går i gang med at bygge en tilbygning til huset.
 
Placering på grunden
 
Hvad gør du med møblerne?
En af de ting som man kan gøre med møblerne under arbejdet med tilbygningen er at leje et opbevaringsrum, som man kører møblerne til, eller den nemme løsning med at leje en container der stilles i haven til møbelopbevaring.
 
Containere bruges også til mange andre ting i forbindelse med tilbygninger. Eksempelvis lejer mange håndværkere en sidedørs container til materialeopbevaring.
 
Hvis det er i vintermånederne eller mens der er koldt i løbet af det sene efterår, eller tidlige forår, kan en isoleret container være den bedste løsning. Der er lidt mindre opbevaringsplads inde i en isoleret container, end i en ikke-isoleret container, da isoleringen optager noget af pladsen. Men til gengæld er der en meget reduceret risiko for kondensdannelse i containeren når der anvendes en isoleret.
 
I de varme sommermåneder er der meget minimal risiko for kondensdannelse inde i containeren, så her er der ikke den store fordel ved at leje en isoleret container.
 
Containere kan lejes i flere forskellige størrelser som:
  • 10 fods container
  • 20 fods container
  • 40 fods container
I de fleste tilfælde hvor en mindre del af huset skal pakkes ned i forbindelse med en tilbygning, vil en 10 fods container være stor nok.
 
Generelt set kan der opbevares møbler og indbo fra en helt hus på ca 120 m2 i en 20 fods container.
 
 
 
Kan man bo i huset under arbejdet?
 
 

Indhold i sidebaren

Planlægning af en tilbygning