Top 5 tøj brands til mænd 

Vi har lavet en top 5 over tøj brands til mænd, ud fra en vurdering af mærkernes priser, kvalitet, popularitet og holdbarhed. 
 
Her er den topliste, der er kommet ud af det: 
  1. Tiger of Sweden
  2. Tommy Hifliger
  3. Mads Nørgaard
  4. Selected Homme
  5. Hugo Boss

Tøjmærker til mænd

Hvis du ikke allerede går op i din tøjstil som mand, så er det på høje tide. Vi hjælper dig godt i gang med vores top 5 over tøjmærker til mænd. 
 
Alle sammen er "brede" brands, der appellerer til en stor målgruppe. Har du brug for inspiration til dit næste tøjkøb? Så kan du få det med vores topliste.  

3 gode råd til dig som mand

Tøjmode og mænd er ikke to ord, der altid rimer lige godt sammen. Der er mange mænd, der har svært ved at sammensætte en smart og moderne stil. 
 
Om det er derfor at mange mænd rent faktisk ender med at opgive en smule, skal være usagt, men det er det indtryk man kan få på mange hovedgader. Måske med undtagelse af København, hvor der er en større bevidsthed om hvad man iklæder sig. 
 
Hvis du har brug for et par gode råd, kommer her 3 af slagsen: 
  • Kør stilen 100 % igennem og lad vær med at mikse stilarter. Skater bukser og polo trøjer er et mismatch. 
  • Vær komfortabel i tøjet. Du skal altså ikke købe noget, som du ikke vil være stolt over at bære, bare fordi din kæreste eller venner kan lide det. 
  • Prøv at holde dig til 2-3 mærker. Det gør det nemmere, at skabe en komplet og sammenhængende stil. 
 

Kommentarer til toplisten

Der vil helt sikkert være mange mænd, der er enten enige eller uenige i listen. Det er vel sagtens umuligt at lave en topliste, som alle er 100 % enige i, da det altid afhænger af smag og smag, krydret med subjektive vurderinger. 
 
Vi vil derfor knytte et par kommentarer til vores top 5. Mads Nørgaard er en kendt og succesfuld dansk designer, den eneste på listen, og pladsen mener vi er velfortjent. 
 
Vi har MANGE dygtige danske tøjdesignere, så vi ville have en med på listen og her er Mads Nørgaard et naturligt valg. 
 
Tiger of Sweden, har længe været en favorit blandt mange mænd. Priserne er ikke de laveste, men stilen, designet og deres udtryk er glimrende på mange måder. Man kan tydeligt se om tøjet, fx. bukserne, er fra Tiger of Sweden. Det er i sig selv rigtig positivt som tøjmærke.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er uenig eller har andre forslag.