Tollerhunden Buffy
 

Nyheder/dagbog

Den 25. juni 2011 - Imorgen bliver Buffy 12 uger..

Buffy vejer nu 8,4 kg.
 
Vi har siden sidst været på et par ture med Buffy - hun bliver bedre og bedre til at køre i bil.. Vi har været i både skov og ved havet, og det nyder hun bestemt!
 
Vi har også været én enkelt gang i hundeskov med Buffys mor (Shanti) og to af hendes brødre (Balder og Benji) - dette håber vi på at komme igen engang :)
 
Vi var til dyrlæge med Buffy i torsdags, hvor hun fik sin første vaccination.. Dyrlægen sagde alt var iorden, hun var en flot hvalp - med egen vilje ;)
Vi havde frygtet hun havde orm, da hun var begyndt at "hikke" lidt - men afføringsprøven viste negativ, så dyrlægen sagde det ikke var noget :)
 
Buffy er nu alene hjemme hver dag i op til 6 timer - og det går fint! Naboerne holder lidt øje med hende for os, og de siger hun kun giver lyd fra sig et par gange i løbet af dagen - af få minutter..
 
Men den største nyhed, er at Buffy nu mestre "sit" og "dæk" fuldstændig! Så nu går vi og tænker lidt over, hvad næste skridt skal være.. Eller om vi skal holde os hertil, og se hvad hundetræningen efter sommerferien byder på :)
 
Vi går gerne en aftentur med snor omkring kl. 19.30 hver aften - hun står parat ved døren hver gang og løfter hovedet (Se mig - jeg er klar til at få selen på!) Hun går rigtig fint.. Vi træner dog, at man ikke skal bide i snoren under gåturen - eller trække ;)
 
Hun har ingen uheld haft indenfor rigtig længe, og vi er kun oppe 1 gang om natten - somregel altid mellem 03.00-03.30.. (Det glæder vi os til er ovre!) Hehe..
 
Jeg tror det var alt for denne gang, jeg ligger indenfor de næste par dage et par nye billeder ind :)

Den 6. juni 2011 - lidt nyt om Buffy..

Der er sket SÅ meget de sidste par dage. Buffy er allerede begyndt at sove igennem om natten, vi er dog ude med hende én gang - max. to (hvis det er weekend og vi sover til kl.10, hvilket hun nyder!). :D

Vi er begyndt at gå en lille tur hver aften, hun har haft snor på 3 gange - og nu kører det bare. Hun er simpelthen så dygtig!

Vi har ingen "uheld" haft indenfor siden den første dag, så vi tør næsten kalde hende renlig efter så kort tid - hvis hun skal tisse m.m. går hun selv hen imod døren og kredser lidt rundt om sig selv.

Vi har øvet kommandoen "sit" - hvilket hun allerede kan, når hun får en godbid i bytte :)

Alene-hjemme træningen står lidt på standby - vi sætter lige farten ned igen til max. 10 min. af gangen, da hun bestemt ikke bryder sig om at blive "forladt".
 
Vi var oppe hos Michaels forældre igår og havde Buffy med os. I deres have er et "vandfald" som kører ned i en havedam - her valgte den nysgerrige Buffy så bare at springe i, og svømme sig en tur i solen sammen med alle guldfiskene! Vi var desværre ikke hurtige nok med kameraet, men se billedet nedenfor, hvor hun leger i "vandfaldet" :)
 
Den 3. juni 2011 - Vi har hentet Buffy og haft hende i 2 dage nu...
 
Vi hentede Buffy onsdag aften og det gik rigtig godt!
Siden hun er kommet hjem til os, er der sket en masse spændende ting. Hun er RIGTIG nysgerrig, og har været rundt over det hele (både indenfor og udenfor).
Hun spiser det hun skal, og det virker som om hun stortrivedes.
I aften skal hun være alene hjemme i en time, til at starte med - da vi trinvis skal lave "alene-hjemme-træning". Om blot en uge, skal hun være alene hjemme omkring 6 timer om dagen, mens vi er på arbejde - så vi arbejder os derop imod gradvist - så det ikke blive en for stor omvæltning for hende.

Der er lidt nye billeder under "Buffy's side -> Galleri"
 
Den 26. maj 2011 - Vi tæller dage.. Timer.. Minutter..

Vi skal hente Buffy på onsdag den 1. juni 2011.. Jeg (Helene) har i dette sammenhængende ferie indtil den 14. juni - det er luksus!
Så skal der bruges kvalitetstid sammen med Buffy, og vi regner med at påbegynde "alene-hjemme-træningen" i god tid :)
Helene Knudsen  | Tlf.: + 45 30 35 50 94 | knudsen_1988@hotmail.com