FSC® certificering.

Døre med omtanke
Vores handlinger som virksomhed påvirker miljø og klima på forskellige måder, og vi har et stort ansvar over for den natur vi er omgivet af. Hos Trehøje Døre vægter vi ansvarlighed højt og derfor har vi valgt at blive FSC®-certificeret. Med egen produktion i Danmark, ser vi det som et naturligt valg at sætte fokus på bæredygtighed og værne om naturens egne ressourcer. Vi har derfor mulighed for at producere og levere FSC®-certificerede døre til byggebranchen.
 
Forest Stewardship Council®
FSC® står for Forest Stewardship Council® og er en international non-profit organisation og mærkningsordning til træ og papir, som stammer fra bæredygtige skove, hvor der tages hensyn til dyre- og planteliv. FSC®-mærket sikrer miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed. FSC®-certificeret træ spores hele vejen igennem kæden tilbage til den enkelte skov, hvilket også stiller krav til vore leverandører.

Dit valg gør også en forskel
Vi har sat et ambitiøst mål om at alle vores produkter i fremtiden skal være FSC certificeret. Det er et ambitiøst mål, som vi stadig arbejder på at nå. Derfor skal man ved ordreafgivelse hos Trehøje Døre specifikt bestille FSC-certificerede varer for, at den leverede vare kan opretholde FSC-certifikatet.

Lidt mere end bare FSC®
Er du nysgerrig på, at høre mere om certificeringsordningen og generel bæredygtighed kan der findes mere information på www.fsc.dk. Desuden deltager vi aktivt i arrangementer & oplysningskampagner med FSC® Danmark, og tilbage i 2017, vandt vi FSC®-Friday trofæet i FSC®-certificeret Guariuba-træ for at sætte ekstra fokus på kendskabet til FSC® internt i organisationen. Trehøje Døres certifikat kan findes på hjemmesiden.

Se Trehøje Døres FSC® certifikat her.

Trehøje Døre A/S  | Tlf.: 96926000