Jeg er glad for at kunne byde dig velkommen til mit univers!
 
Her udfoldes min kreativitet i alle dens facetter.
Kig dig endelig omkring.

KREATIV 1)

Jeg begyndt i sin tid med at "kløve" ord ned på en skrivemaskine og fandt at ordene nærmest flød ud gennem fingerne på mig! Sidenhen har jeg viderbragt dette til diverse rim/remser i form af fødselsdagskort mm. til familie og venner. Du kan se lidt "ordkløveri" her.

 

KREATIV 2)

Mit første kamera fik jeg i en alder af 18 år. Dengang var der ikke noget der hed digitalkamera. Man kunne ikke bare tage tonsvis af billeder, man skulle fange øjeblikket i ét enkelt forsøg.

Endelig kom tiden dog, da digitalkameraet gjorde sin intro.

I dag knipser jeg løs...  Jeg gør mig mest i MAKRObilleder, hvilket vil sige nærbilleder af alt mellem himmel og jord. Men også hverdagen bliver ivrigt fanget af linsens skarpe øje.

Jeg er altid den der er bag kameraet når der sker noget.....

KREATIV 3)

Mit første lærrede, pensel og maling fik jeg af min daværende mand i 2005. ... Det var oliemaling og jeg var meget skuffet over mine begrænset evner!! Stor var glæden dog, da jeg fik læst mig frem til, at akryl var meget lettere at arbejde med.

Jeg gav mig i kast og producerede en masse skrammel, men også noget godt i ny og næ.

 

Penslen har i perioder været lagt på hylden, men jeg har netop (anno 2010) samlet penslen op igen og forsøger nu at genfinde mit personlige touch.. Der vil senere komme en spritny fane >>2010<< i menuen for oven.   

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Har du lyst til at kigge bag facaden, så er du kun et klik derfra!)
 
 
 
Trine Thyregod Lauritzen | - Danmark | Tlf.: 26224272