Om at købe en killing

Killinger vil altid være min. 12 uger og oftest ældre inden de flytter hjemmefra.
Alle killinger har stamtavle fra Felis Danica - vi sælger ikke killinger uden stamtavle.
 
Der medfølger selvfølgelig kontrakt, foruden stamtavlen og killingen vil være vaccineret og chipmærket. Der gives orme- og loppekur efter dyrlægens anvisninger. Killingen får en killingepakke med lidt af det vante foder og lidt legetøj + nogle nyttige brochurer til den nye ejer. Vi hjælper naturligvis alt det vi kan og svarer gerne på spørgsmå - også når killingen er flyttet. Vi bliver også meget glade hvis der af og til dukker et billede op i mailboxen med en lille hilsen om hvordan det går ;-)
 
Killinger til kæl kan efter aftale neutraliseres inden de flytter hjemmefra (når der er betalt depositum)
nogle gange aftaler vi det anderleds - det er individuelt.
 
Vi kan også få øremærket i forbindelse med neutralisering, hvilket er en fordel hvis killingen kan få adgang til det fri -
 
Alle disse ting gør jo at prisen på en killing varierer en del - jo mere dyrlægen skal gøre jo dyrere bliver den, det gode er at så er disse udgifter overstået og kommer ikke igen ;-)
 
 
Avlskatte sælges i begrænset omfang - og kun til registrerede opdrættere.
 
Der er naturligvis ikke købetvang fordi man kommer forbi og ser killingerne.
 
Ingen får lov til at tage en killing med ved 1 besøg - det skal ikke være et impulskøb, men vi holder killingen reserveret i et par dage så den eventuelle køber kan beslutte om det er den rigtige.
 
Ved reservation indbetales et depositum på 1000 kr på et kontonr der bliver udleveret. Det er købers sikkerhed for at killingen ikke bliver solgt til anden side - hvis der sker noget uventet med killingen tilbagebetales depositum, men hvis køber fortryder er det tabt........
 
Det kan hænde at vi har en voksen kat til omplacering - vi vil have ro i flokken og hvis der er en der ikke trives finder vi den et nyt hjem, ligeledes vil vi finde nye hjem til vores avlshanner når de går på pension, især hvis de har boet adskilt fra flokken. Pensionist tilværelsen skal give dem deres egen familie at blive forkælet hos.
 
Vi forbeholder os ret til at afvise købere uden yderligere begrundelse.
Dorthe Rishøj