Vinstrup-Tystrup Bylaug - Stedet hvor kontakt og kultur mødes.

 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Kære alle

Pinsekomsammen: Da forsamlingsforbuddet på mere end 10 personer stadig er gældende har vi valgt at aflyse Bylaugets årlige pinsekomsammen på mandag den 1. juni 2020 (2.pinsedag).

Sct Hans bålet på Bavnen den 23. juni 2020 gennemføres som vanlig, men uden sangbøger. Istedet medbringer vi kopier som folk bare kan beholde, eller smide på bålet efter brug.

Det betyder at afslutningen på sæson 2019-2020 bliver Sct Hans aften. Vi er igang med program for næste sæson. Det bliver offentliggjort på facebook og hjemmesiden, så snart det er klar. Og der lander også et i papirform (med girokort) i jeres postkasser.

Generalforsamlingen 2020 som vi måtte aflyse/udskyde i marts, har vi valgt at afholde den 13. august 2020. Der kommer en indkaldelse ifm. det nye program.

Vi glæder os til igen at kunne ses til hyggelig fællesspisning, loppemarked osv efter sommeren.

Pas på jer selv og hinanden! :)
 
 
Mvh Bestyrelsen 
 

Seneste nyt:

Aflysning af pinsekomsammen 2. pinsedag grundet det fortsatte forsamlingsforbud.
 
Generalforsamlingen som vi måtte aflyse/udskyde i marts grundet Covid-19, har vi planlagt til den 13. august 2020. Der kommer indkaldelse sammen med det nye program.
 
 
************************************************************
 
Siden sidst opdateret 28. maj 2020.
 
 
************************************************************
 
Aktivitetskalender:
 
Her kan du se hvornår der er arrangementer, klokkeslæt mm, og det er muligt at downloade arrangementer til din egen webkalender. 
Kalenderen er ikke helt opdateret endnu så for yderligere beskrivelse, se programmet eller følg bylauget på Facebook.
 
 
 
------------------------------------------------------------------------
Hvis du bor i området får du program med girokort i postkassen og ellers finder du programmet her på siden under 'program/love'

 Følg bylauget på Facebook:

 
 Klik på logo...
 
-------------------------------------------------------
 
Link til Flickr foto-siden finder du her: 
_________________________________
 
Video om Fuglebjerg og vores område
finder du her.
 
--------------------------------------------------------

Kalender:

Klik på link:
 
 
 

Lidt om Vinstrup-Tystrup Bylaug.

 
Vinstrup-Tystrup Bylaug, er en lokal forening for beboerne i området ved Tystrup Sø, syd for Sorø.
Forsamlingshuset har eksisteret siden 1883, og blev  bygget af lokale beboere, der grundlagde det, ved et afholdt møde på Tystrup skole. Byggeriet blev betalt af penge indsamlet af de lokale bønder og befolkning. Bygningens funktion var som missionshus.
 
Vinstrup-Tystrup Bylaug fik overdraget bygningen engang i midten af 90´erne, og er som forening stiftet d. 21.januar 1994, ved en sammenlægning af Foreningen for kristelig og folkelig oplysning i Tystrup sogn og Vinstrup-Tystrup Bylaug.
Før denne dato, havde man været forsamlet forskellige steder, - i lader, på marker og på andre lokaliteter i området. Foreningen er opstået som et socialt behov for at mødes blandt naboer og venner, måske allerede i de glade 70´ere...eller måske under krigen...
 
At mødes over en kop the eller mjød, er en gammel tradition på egnen, måske helt tilbage fra stenalderen. Vi kan med sikkerhed se at der har været mange mennesker i området, - det fortæller de mere en 100 gravhøje om.....