Wordpress hjemmeside

Har du behov for en god hjemmeside i Wordpress system, kan du her læse om hvor let du kan opsætte bloggen på dit domæne. Alt du skal bruge er et webhotel. 

At installere og opsætte Wordpress på dit domæne

Der er generelt to muligheder, når du skal have opsat en Wordpress hjemmeside på dit domæne: 
 
1. 1-click installationen
 
Den mest anvendte og nemmeste metode er ved at benytte webudbydernes 1-click installation. 
Mange webhoteller tilbyder denne mulighed og det eneste du skal gøre er reelt at bestille et webhotel, hvorefter du finder installationsstedet i kontrolpanelet. 
 
Hvordan du helt præcis skal gøre afhænger af webhotellet, men de har altid gode og præcis guides, hvis du skulle være i tvivl. HUSK altid at tjekke om udbyderen reelt har 1-click, inden du vælger webhotel. 
 
2. Upload af Wordpress via FTP
 
Den anden metode er relativ simpel, men kræver en større indsigt. Du skal nemlig uploade Wordpress filerne via FTP adgangen. Du kan hente den nyeste version via Wordpress.org. 
 
Du skal derefter have tilpasset dine databaseoplysninger, så databasen bliver forbundet med din installation. 
 
Du skal hente wp-config-sample.php filen ned på din computer, via FTP-adgangen, indsætte de relevante databaseoplysninger og gemme den som wp-config.php. Upload den derefter så den bliver erstattet med den eksisterende fil. 
 
Skulle det give problemer, kan du helt sikkert finde gode guides til enhver problematik. 
 

Klar til at uploade indhold

 
Når ovenstående installation er fuldendt med succes, vil du komme til en side ala følgende: Ditdomæne.dk/wp-login.php
 
Efter login er du klar til at poste indlæg på din blog, eller tilføje sider. Hvordan du ønsker at udforme din hjemmeside er op til dig selv. 
 
Har du planer om at drive en professionel hjemmeside, bør du få integreret de sociale medier, optimeret din hjemmeside mod rette søgeord og ikke mindst suppleret med Google Analytics og Webmaster. 
 
Det er alle centrale områder, for en professionel Wordpress hjemmeside. Det vil kræve mere end installationen, at få disse integreret. 
 
Har du selv svært ved at overskue denne del, har du mulighed for at bestille en billig Wordpress side, hvor disse elementer medfølger. 
 
Klik her for at bestille en billig og professionel Wordpress hjemmeside. Det er den billigste udbyder på markedet vi har kunnet finde, som netop tilbyder ovenstående elementer inklusiv.