Lidt om os

Vi er et ungt par som elsker dyr i alle størelser, vi er dog faldet pladask for den smukke katterace Norsk skovkat og hunderacen Fransk bulldog.
I 2007 startede vi et mindre hygge-stue opdræt, som med årene forhåbentligt vil blive udvidet.
 
Vi har indtil videre haft 6 kuld killinger, hvilket har været en fantastisk oplevelse at have indflydelse på deres opvækst og få lov til at forme dem, især når man får at vide at folk er glade for deres killing og syntes at den er unik. Det er rigtig rart og kan kun anbefales til alle Norske skovkatte elskere.
 
Til dagligt arbejder jeg, Christina hos et revisionsfirma på strandvejen , PWC og læser samtidigt CMA. Rune arbejder som byggeleder og er uddannet bygningskonstruktør.
 
 
Vi er medlem af katteklubben Darak, og derfor følger der altid en stamtavle med til vores killinger. Vi ligger vægt på at vores killinger er sunde og raske (vacineret efter lægelige anvisninger), velsocialiseret, får kvalitets foder og er vant til andre dyr og børn.
                                                                                                                        
Ved køb af en af vores killinger følger der en Felic Danica stamtavle, sundhedsbog fra dyrlægen, købskontrakt og startfoder til den første tid.
Killingerne vil endvidere have fået den store vaccine, ormekur og chipmærkning.
 
Killinger til kæl koster 4.500kr.
Killinger til avl bliver solgt for 5.500kr.
 
Vi lægger meget vægt på at vores killinger kommer til nogle kærlige og trygge hjem hvor de er en del af hverdagen.
 
  Christina Hansen | Willemoesgade 24 4 th., 2100 Kbh. Ø  | Tlf.: 28924670