C
 

Om Cleopatra

Hvem er vi ?

Vi er et lille firma som hedder Cleopatra, som laver mad ud af huset til netop deres fest. Så har de et sted hvor de skal holde festen, og mangler maden, så kunne vi måske være en løsning. Jeg hedder Martin Larsen og er uddannet kok, og er køkkenchef i Cleopatra. Jeg blev udlært i 1998. Jeg åbnede Cleopatra for 6 år siden, og siden hen har det vokset sig større og stærkere.

Cleopatra har deres eget personale, og når de bestille mad gennem os, så er der køkken personale, og det hele er medregnet i den pris som de skal give pr. couvert. Der kommer intet ekstra oven i den endelige pris, og ingen ekstra regning som kan overraske. Vi fylder buffet op under spisning.

Der betales et a conto beløb, som bliver fratrukket den endelige pris, når der afregnes. De får en kvittering når a conto beløbet er modtaget. A conto beløbet kan svinge, fra selskab til selskab. Der kan betales kontant eller betales via bankoverførsel, hvis andet ikke bliver aftalt. Resten af beløbet betales efter festen, eller efter aftale. Det er ikke muligt at betale med betalingskort.

Vi håber at de vil blive tilfreds med vores menu vi har sat sammen til dem, og skulle der være en ting på menuen, som de ikke bryder dem om, er det muligt at tage det af og erstatte det med en anden ret, så alle bliver tilfredsstillet.

Skulle der være nogen som ikke kan tåle f.eks. mel, sukker, mælkeprodukter osv. Er det vigtigt at vi får det at vide, så vi kan tage hensyn til det, når vi tilbereder maden.

 

Venlig Hilsen

Køkkenchef

Martin Kobæk Larsen

 

Køkkenchef : Martin Larsen | CVR: 28200390  | martinkobaek@privat.tele.dk