Gårdlavet Trianglen

 

Gårdlavet "Trianglen"  -  
Ordensreglement
 
for gården hørende til ejendommene Odensegade 3-17, Nordre Frihavnsgade 6-12, 12A-C, 14-18, Faksegade 13-19 og Fakse Tværgade 2-6.
  1. Fællesanlægget må benyttes af alle ejendommens beboere.

  2. Fællesanlægget er privat og personer, der ikke er bosat eller beskæftiget i de nævnte ejendomme, har ikke adgang dertil, medmindre det drejer sig om private gæster.

  3. Portene i Nordre Frihavnsgade 12 og 14, gennemgangen i sidehuset i Nordre Frihavnsgade 12B samt adgangsvejene mellem Faksegade og Fakse Tværgade er fælles for hele karreen. Alle porte, låger og gennemgange skal holdes aflåst, således at kun beboerne har adgang til anlægget. Dørene må ikke blokeres, og der må ikke sættes noget i klemme for at forhindre deres lukning. Nøgler til dørene må ikke overdrages til uvedkommende.

  4. Legepladserne må benyttes af alle karreens børn, men de er fortrinsvis beregnet for de noget mindre børn, og større børn må ikke ved voldsom leg hindre de mindre børns benyttelse af legepladserne.
    Leg og andre aktiviteter i garden må ikke ved støj eller lignende være til gene for andre beboere.

  5. Legetøj, der af børnene er medbragt på legearealet (f.eks. dukkevogne, legecykler, 1øbehjul etc.) må ikke efterlades i gården, men må af de pågældende eller deres familie fjernes ved legetids ophør.

  6. Leg og ophold i renovationsskure, gårdmandskur, storskraldsskure, porte og gennemgange er ikke tilladt.

  7. Hærværk på det det på opholdsarealet værende fællesmateriel, f.eks. planter, borde og bænke samt legeredskaber, medfører erstatningspligt.

  8. Storaffald skal lægges i storskraldskurene.
    Der må ikke henstilles møbler, kasser og lignende i gården.

  9. Fodring af fugle, katte m.v. i anlægget samt nedkastning af brød m.v. fra vinduerne er ikke tilladt. Husdyr må ikke komme i gården.

  10. Tørring af tøj samt udluftning af tæpper fra vinduerne må ikke være til gene for andre beboere.

  11. Parkering af biler og motorcykler i fællesgarden er forbudt.

  12. Cykler må kun henstilles i de dertil indrettede stativer.

  13. Cykel- og knallertkørsel i gården er forbudt, og knallerter må ikke startes i gården.

  14. Benyttelse af transistorradioer og lignende må ikke være til gene for andre beboere.

  15. Beboeren og dennes husstand er pligtig til at efterkomme anvisninger fra bestyrelsen eller dennes udnævnte tilsynsførende.

  16. Overtrædelse af dette ordensreglement har samme retsvirkning, uanset på hvilken af grundene overtrædelsen sker, som overtrædelse af den enkelte ejendoms ordensreglement, og kan i givet fald medføre opsigelse eller ophævelse af lejemålet i overensstemmelse med lejelovens bestemmelser, eller fortabelse af beboelsesretten i overensstemmelse med andelsbolig/ejer-foreningens vedtægter.
    Vedrørende ordensreglement for de enkelte ejendomme henvises i øvrigt til disses husorden.

     
    Vedtaget på gårdlavets ”Trianglens” bestyrelsesmøde den 11-5-1998 og den 8-6-1998.