NYT

Nyhedsbrev april 2022
 
Beboerrepræsentation pr. 12. april 2022
Efter beboermødet er beboerrepræsentationen konstitueret pr. 12. april 2022.
Beboerrepræsentationen er:
Formand - Stephanie Appolone
Fondsmedlem - Mona Kjærulf Hansen Fondsmedlem suppleant - Dijana Lutovac Kasser - Charlotte Frandsen
Revisor - Allan Dahl
 
Ny husorden
På beboermødet blev den opdateret husorden stemt igennem, men den skal stemmes igennem igen, indenfor 4 uger, for at kunne træde i kraft. Derfor afholdes der endnu et beboermøde 9. maj, hvor dagsordnen udelukkende er afstemning om husorden.
Mødet afholdes i gården.
(Opdatering maj: Den reviderede husorden blev også stemt igennem på mødet 9. maj og er nu sendt videre til DEAS)

Status på projekt med faldstammer
Projektet ved udskiftning af faldstammer er nu skudt i gang. Udover at stå for informationsmødet i marts, så har Beboerrepræsentationen lavet en sektion med referat fra mødet, på vores hjemmeside, og forskellige løbende opdateringer om projektet.
Her på hjemmesiden under fanen “Beboerrepræsentationen” vil du finde både sektionen med faldstamme-projekt, men også arrangementer. 


Byttereolen
Byttereolen lever på lånt tid. Som det ser ud nu, bliver ingen af reglerne overholdt, til stor frustration for ejendomsmester og renovationsarbejdere. Til stor glæde for rotterne til gengæld, men det er jo jævnt ulækkert.
Derfor så remses reglerne op endnu en gang, i håbet om, at alle vil være med til at værne om byttereolen. Hvis det ikke bliver bedre, så sløjfes byttereolen 15. juni.
- Byttereolen er KUN til brugbare ting. Dit skrald, eller ødelagte ting, skal IKKE stå på reolen.
- Der må IKKE stå madvare på byttereolen, det tiltrækker rotter. Giv det i stedet væk i Facebook-gruppen for ejendommen (Ejendommen Enghaven, 2450 SV) eller Sydhavnens Bedste Karmagruppe.
- Der må IKKE stå ting på gulvet - det er til gene for ALLE. Hvis der ikke er plads til dine ting, så tag dem med tilbage i din lejlighed, eller smid dem ud.
 
Indslag fra Gårdudvalg
Gårdudvalget har været i sving, der er blevet plantet de første bede. Vi synes selv det ser dejligt ud med lidt blomster i gården, og håber naturligvis, at du synes det samme. Vi har planer om at skulle plante nogle krydderurter så vi kan hente lidt, når vi er nede og grille. Den ene blomsterkumme har allerede rabarber, har du set det?
Vi skal snart mødes igen, hold øje med opslag i opgangene, på hjemmesiden og i FB-gruppen, hvis du gerne vil være med. Du kan også sende en mail direkte til mig (Mona Kjærulf Hansen) på beboerrepræsentationsmailen. Hvis du har nogle gode ideer vil vi også gerne høre dem.
JANUAR 2022
 
Kære Medbeboere.
 
Vi har afholdt første møde i vores husordensudvalg, med henblik på en revidering af husordnen. 
 
Kunne du tænke dig at være med til næste møde, høre mere om revideringen eller processen bag? 
 
Send en mail, smid en lap i postkassen eller kom ned i beboerrepræsentationslokalet 1. tirsdag i måneden, så skal vi med glæde opdatere dig :) 
 
Mail: Enghavensydhavn@gmail.com
 
/Beboerrepræsentationen.