D

Nyheder.

12/05 2009 Danmark imod Spanien

Heldet var ikke ligefrem med Danmark da der blev trukket lod til ENC kvalrunde 3 i fifa. Danmark trak Spanien og kan nu se frem til en rigtig svær opgave. Lodtrækningen blev vist direkte på ESL TV.
Drolaz og wepepote er nok nogle af deres sværeste spillere og der skal spilles op til vores allerbedste hvis vi skal vinde den 3 kvalrunde og komme i gruppespillet. Men vi har slået Spanien i en venskabskamp så helt usårlige er de ikke.

Der blev også trukket lod til de andre 5 spil i ENC kvalen. I de 3 af dem var Danmark med i bowlen. Kun i CS og Dota var Danmark ikke med idet de allerede er direkte placeret i gruppespillet i disse 2 spil.

I COD4 trak Danmark Portugal og Danmark blev nævnt at de havde chancen for at overraske og så blev Roskilde Ravens også nævnt ved samme lejlighed.

I CSS trak Danmark, ligesom i Fifa, Spanien. Danmark er favoritter og vil gøre alt for at komme i gruppespillet og mon ikke også at de gør det.

I WC er Danmark storfavoritter efter at de trak Slovakiet. Danmark blev nævnt som en stor favorit og der skal gå meget galt hvis Danmark ikke vinder.

06/05 2009 Danmark videre i ENC kvalen.

På trods af en dårlig opstart inden kampen hvor Ultra mistet sit net og vi først i allersidste øjeblik fik TN med lykkes det Danmark at få revange for sidste års ENC nederlag. Vi var bagud ved halvvejs med 4-6 og det så halvsort ud. Men en god indsats i 2 halvdel gjorde udslaget. Kampen endte 10-10, hvor man så i ENC tager efter målscoren og der havde Danmark nogle gode sejre med sig og Danmark vandt 31-27 i målscore og dermed kampen med 11-10. Dette viser at selvom vi stiller med lidt rusten hold har vi forbedret os ekstremt siden sidste og forrige år. Fandme godt gutter.

Vi venter nu på 3 kvalrunde bliver trukket hvor vi skal håbe på Italien som er den nemmeste modstander der.

Resultaterne blev:
Slovakia vs. Denmark [10:11]
oSiSko - afric 3:3 6:1
Rolo - Anqes 2:1 3:7
Machiavelli - Cruzader 3:3 4:2
Dean - JonasL 1:5 2:3
Blackpoint - TN 3:1 0:5

23/04 2009 ENC kval første runde.

Så blev første runde afviklet og der var en overraskelse ellers forløb det som forventet, dog ikke med så store sejre som forventet.

Slovenien - Sverige 20 - 0
Slovenien vandt default sejr. Det er sgu skuffende at Sverige ikke dukker op og jeg mener at de nu har dummet sig så meget at de burde udelukkes i nogle år, men det må være ENC der bør være mænd nok til at gøre det.

Hviderusland - Serbien 4 - 16
Ikke nogen overraskelse her. Serbien var klare favoritter og at Hviderusland overhovedt fik 4 point må ses om lidt pinligt for Serbien. Ikke så meget mere at sige der.

England - Letland 0 - 20
Anqes storfavoritter fra England mødte ikke op og blev taberdømt. Letland er videre og jeg kan vidst godt sige uden at fornerme nogen at alle dem i kvalrunde 2 nu sidder og krydser fingre og tæer for at de får Letland for det er sgu en WO modstander at få.

Lithauen - Tjekkiet 8 - 12
At Tjekkiet ville vinde var nok hvad næsten alle havde regnet med. Dog havde de færreste nok forventet en så tæt affære. Desværre kan vi ikke rigtig bruge Tjekkiets videre fær til noget da vi ikke kan trække dem.

Inden sidste kamp førte Tjekkiet 10-8 og målscore var ret lige med et lille plus til Tjekkiet. Desværre kunne Lithauens veteran Andrelis ikke stå for presset og blev gennemhøvlet med 6-2 og Tjekkiet vandt kampen 12-8

Kroatien - Grækenland 11-10
Overraskelsen kom i denne kamp. Grækenland var klart bedre men Kroatien kunne glæde sig over at 2 græske spille havde internet problemer. Dette er også en grund til at vi skal tjekke ind tidlig før kampene så man ikke taber disse kampe på dumme ting.

Grækenland var dermed bagud 0-8 i point og 0-12 i målscore inden kampen startede. Kroatien fik lige akkurat skrabet 2 uafgjorte hjem og selvom de fik tæv var afstanden for stor for Grækenland. Kampen blev 10-10 og Kroatien holdt lige akkurat målscoren med 20-18 og vinder dermed kampen 11-10.

Ligesom med Letland så bliver dette det andet ønskehold for dem i kvalrunde 2.

Jeg vi slutte af med at ridse de modstandere op vi kan trække:
Schweiz
Dette hold svinger op og ned men er rimelig god modstander at få hvis vi også vil have et hold med fair connection, hverken det bedste eller værste hold at trække.

Belgien
Helt klar ønske modstanderen. Vi har slået dem to gange og vi burde kunne slå dem. De er mindre gode og har pæne connections.

Bulgarien
Uha lad os for alt i verden undgå dem. Dårlige connections og ret gode spillere. Trækker vi dem er vores chancer meget små.

Tyrkiet
Suk, dette land burde aldrig have lov at deltage i ENC. Uærlige, fuskeragtige og 28 K modem er hvad man kommer ud for med dette land. Disse spiller træner rent ud i fusk og det vil være lort at trække dem da vi ikke er pro nok til at håndtere disse typer. Håber at vi undgår dem og at de ryger ud. Det er hårde ord men de passer desværre :/. Dog heller dem end Bulgarien.

Slovakiet
Rimelig godt hold. De er fair og vi har spillet 2 tætte kampe imod dem i år. Deres connection er ok. Det her hold vil være fint nok at trække og rangere nok som nummer 2 på ønske listen

Israel
Dette hold svinger som bare pokker. De kan spille så godt, for så bagefter at spille helt skidt. Deres svaghed ligger i hvis de kommer bagud for så går det hele op i tilsvin og skænderi. De kan være rigtig svære men også lette. Deres connection svinger også meget.

Så ønskelisten må være overall
1 Belgien
2 slovakiet
3/4 Israel/Schweiz
5 Tyrkiet
6 Bulgarien

16/04 2009 The Experience 09

Ja, nu er det med at være klar og tilmelde sig til TEX 09 når de 21 april åbner tilmeldingen til sommerens største LAN.

Der vil være Fifa 09 på PC, Counter Strike Source, Dota, Call of Dury 4 samt Trackmania.

Du kan sikre dig en af pladserne til fifa turneringen. Tilmeldingen starter 21 april og bestiller du plads til fifa arrangementet og betaler inden 1 maj kommer du med for kun 70 euro. Tilmelder du dig efter 1 maj er prisen 100 euro.

Dog er der hele 3000 euro i præmiepenge som gør det til en meget eftertragtet turnering. Samtidig er det en god mulighed for at møde mange andre fifa folk som kommer til arrangementet fra både indland og udland samt alle de andre mennesker man møder til dette fede arrangement.

Selve fifa turneringen foregår mandag den 27 juli og vil køre hele dagen.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at overnatte derude samt at købe forskellige ting til fair priser.

Det hele foregår i gimle, roskilde. Roskilde station ligger ikke langt fra og motorvejen ligger også tæt ved.

Tilmelding og evt spørgsmål sendes til: mikaelbondum[snabel:a]gmail.com (som også er hans msn) samt på Mirc quakenet server, channel #the-experience hvor han hedder TEX|mbu. Du kan også læse mere på:
http://www.the-experience.dk/


16/04 2009 Danmark videre i ENC

ja for første gang i nogle år er det lykkes Danmark at gå videre i ENC kvalen. Dog er det på en lidt mærkelig grund. Danmark sidder nemlig over og det er lidt syndt. For vi ville få mere ud af det overall ved at spille i første runde. Dog er der nogle positive ting ved det. Vi kommer en runde tættere på ENC gruppespillet samt at vores spillere nu får chancen for at træne en uge mere før at det går løs. Derudovre får vi JonasL klar.

så "tillykke" Danmark, vi er i næste runde :).

Lodtrækningen kan ses her:
http://www.esl.eu/eu/enc/news/84642/

16/04 2009 Danmark-Italien 10-10

Danmark havde arrangeret en kamp imod Italien, som ligger i kvalrunde 3 i ENC, for at se holdets styrke. Vi var uden JonasL og vi startede lidt skidt og var bagud 3-7 ved halvvejs, men vi vidste god styrke i 2 halvdel og vandt 7-3 og dermed samlet 10-10. Dette er et rigtig pænt resultat imod en modstander fra 3 kvalrunde i ENC. Flot nok drenge.

Resultaterne blev :
ITALIA vs. DENEMARKA [10:10]
Superdany - Afric 0:1 3:0
Thebestboss - TN 4:2 1:2 
Vegetto - Ultra 5:2 0:4
Alexbrandon - Cruzader 3:3 2:2
Jr - Anqes 4:1 2:5

05/04 2009 EMS kvalen

Igår lørdag (04/04 2009) var der EMS kvalifikation, hvor de 3 bedste personer gik videre. Der blev spillet bedst af 3 kampe i hver runde.

Lodtrækningen var lavet efter at 64 hold skulle starte men kun ca 33 hold var tilmeldt. Dog var pga systemets opbygning nogle få kampe i første runde og som også gav nogle få deltagere WO i 2 runde hvilket var lidt dårligt opbygget i stedet for at forholde sig til hvor mange som var tilmeldt. De 33 kunne man hurtigt have trukket en første runde kamp og så havde man haft 32 deltagere til 2 runde, men nok om det, alle admins kan jo ikke være som skilled som jeg er :D.

Vi havde 3 danske deltagere. Afric som var placeret i den ene halvdel af turneringstræet. I den anden ende var JonasL og Anqes, som desværre kunne rende ind i hinanden i kvartfinalen. Havde de bare først kunne mødtes i semifinalen havde skaden ikke været så stor for så ville vinderen have været direkte til EMS imens taberen ville få en chancen i kampen om 3 pladsen, som også gav EMS plads.

1. runde
Alle 3 danskere gik videre uden kamp til 2 runde da de ikke havde trukket nogen modstander.

2. runde
Her skulle Afric møde Rebba fra Serbien, men desværre var Afric ikke mødt op, ligesom Rebba. Derfor blev der trukket lod og Rebba gik videre selvom han ikke var der. Afric var dermed ude.

JonasL skulle møde svensker Humm3r, men han var nok ude og køre Hummer for han var ikke mødt op og dermed WO sejr til JonasL.

Anqes skulle møde Joko fra Serbien, men Joko var no show og dermed WO sejr til Anqes.

3. runde
JonasL skulle møde vatreni2499 fra Slovenien, der var generelt mange slaviske og tyrkiske deltager. JonasL var bagud et par gange i kamp 1 men fik dog udlignet lidt sent i kamp 1 og i overtiden havde JonasL heldet på sin side og afgøre kampen til 5-4. I kamp 2 kører JonasL den stille og roligt hjem, så JonasL var klar over at ikke blev nogen let vej frem til finalen evt.

Anqes skulle møde Kytpe fra Makedonien. Man kunne tro at det ville blive en spændene affære men i kamp 1 nået Anqes vidst et 2 cifret antal mål og i kamp 2 var der Anqes på alt dog med færre mål. Man kunne næsten sige WO sejr til Magnus men der var trods alt en modstander som var mødt op og som Anqes gennemtævede.

Kvartfinalerne. Øv og dobbelt lag
Det u-undgåelige skulle desværre finde sted her i kvartfinalerne. JonasL og Anqes skulle mødes. JonasL vidste godt at han var favorit men det tyndet ham måske for selvom kamp 1 længe ligende en tæt affære hvor JonasL, efter være kommet baugd 0-1, kom foran 2-1 og her troede man så at han ville trække fra. Men Anqes ville det anderledes og en hurtig udligning gjorde måske udslaget for selvom kampen nok var lige var det alligevel Anqes som scorer de næste 3 mål og vinder overraskende 5-2.

I kamp 2 er kampen helt lige. Anqes fører 3-2 i det 90 minut men i overtiden får JonasL udlignet. De 2 skulle så spille forlænget spilletid men her havde Anqes alligevel overskudet og vinder og er dermed i semifinalerne.

Anqes modstander skulle findes i et rent Serbisk opgør hvor Kesar var noget bedre end Rounder og viste sin favorit værdighed og gik videre til Semifinalen.

I de 2 andre kvartinaler havde vi slovenske Mido_1 og svenske MiiKeNiiKe. De havde gjort det godt undervejs. I 3. runde havde Mido_1 slået stærke SoSo fra Sverige ud, imens svenske MiiKeNiiKe havde slået en af favoritterne fra Israel ud, nemlig RuBiNaLDo.

De var så begge favoritter til at gå videre fra deres kvartfinale kampe, desværre for dem mødte de 2 rimelig ukendte tyrkere. Mange ville tænke det var en gave men desværre viser Tyrkerne igen at det eneste de kan vinde på er lag lag lag lag lag og unfair play. Det måtte både Mido_1 og MiiKeNiiKe erkende og måtte skuffet og forståeligt vrede forlade turneringen så tæt på målet.

Semifinalerne
Anqes  mødte Kesar i semifinalen. Anqes kæmpede rigtig godt og vidste at hvis han skulle være sikker på en plads i EMS skulle denne semifinalen vindes. Desværre var Kesar en tak for stærk og vandt begge kampe med 4-3.

I den anden semifinale mødtes de 2 lag tyrkere. Her var Henry 14 stærkere end eRdNc og vandt semifinalen samt en plads i EMS.

Bronzekampen og finalen
Anqes skulle nu vinde for at komme i EMS. Han mødte eRdNc som under normale omstændigheder vil blive slået af Anqes. Desværre var det igen lag lag lag lag lag fra tyrkerens 56 K modem og Anqes havde ikke meget at stille op og røg desværre ud med 1-2 i kampe :(, hvor lag afgjorde det meste. Det var virklig surt så tæt på målet.

Finalen blev heldigvis vundet af Kesar, men mon ikke Henry 14 var tilfreds nok med hans EMS plads og ikke ville gøre noget ud af unfair tricks for at vinde en lidt ligegyldig finale.

Det er fandme syndt at ingen danskere er videre til selve EMS. Det er især surt når det sker på en unfair baggrund.

Det viser bare endnu engang at Tyrkiet ikke burde være med i det europæiske system for de udnytter klart deres megalag og er dermed uværdige vindere. Desværre kan man nok ikke få admins til at indse det da de ikke tør at få "beskidte hænder" hvis de tog handling.

Vi må bare slutte af med at sige kom igen drenge, det syndt.


05/04 2009 Lidt nyheder omkring ENC.

ENC kvalen er som sagt på trapperne og der spilles i 6 spil. Der er måske nogle man kender som skal deltage, ihvertfald har vores venner fra Roskilde Ravens en del med.

Selvfølgelig er der Anqes og JonasL i Fifa delen. Derudover vil hovedstammen på holdet bestå af de dygtige spillere Afric, TN, Cruz og Ultra.

CS 1.6 holdet er ikke overraskende MTW som sætter sig tungt på dette spil, men de får også noget assistance fra Mirror.

CSS er holdet er efter sigende lidt mere blandet landhandel.

WC 3 holdet er heller ikke dem man hører så meget om, men ligesom med alle andre spil kan vi jo kun håbe på at Danmark bliver kendt i alle spil efter denne ENC turnering er forbi.

I Dota har ravens sikret sig deltagelse til deres spiller Angel. Der kan måske komme andre fra Ravens med, men det er endnu usikkert.

Til gengæld kan Ravens glæde sig over at have god besætning på COD 4 holdet hvor samtlige Ravens spillere efter sigende skulle deltage. Det drejer sig om spillerne : Champ, woomzy, Hiffer, peemanz, zENTSE. Udover det har Ravens også landtræneren i det spil som hedder z1no.

Vi håber alle deltagende spil for Danmark held og lykke.

Første runde kommer mandag den 13 april, her er det dog kun Fifa landsholdet der skal i kamp.

Hvis du vil læse lidt mere om ENC kan du gøre det her:
http://www.esl.eu/eu/enc/

04/04 2009 Ændringer i ENC Kvalen


Som skrevet i sidste nyhed kunne der ske ændringer i ENC kvalen og det må man sige at der er sket.

I den kvalrunde vi er i er der nu 11 hold officelt tilmeldt. Det vil sige at kun 1 hold sidder over og det bliver nok Tjekkiet, hvilket de efter resultaterne i år også har fortjent.

De 9 andre hold som vi kan trække burde alle være nogle vi skal slå, men vi skal igang med at komme hurtigere i form.

ENC har rykket første runde en uge frem, det vil sige at vi formegenlig skal spille første kamp allerede mandag den 13 april, dagen efter FIWC. Det er noget ubelejligt men vi håbe at dem som deltager i FIWC er prof nok til at kunne gøre sig klar dagen efter til en vigtig ENC kval kamp.

Rank og andre info findes her: http://www.esl.eu/eu/enc/news/83450/ .

De 6 fra kval 1 runde skal møde de 6 andre lande i kval runde 2, altså 6 playoff kampe ialt i kval runde 2, det samme med vinderne fra kval runde 2 imod dem fra kval runde 3. De 6 vinder der kommer med de 6 forhåndskvalifiserede hold i hovedrunde hvor det er gruppespil.

03/04 2009 Info omkring ENC kvalen.

Som de flest omkring landsholdet ved så er der vidst kommet en sponsor til landsholdet. Danmark er ihvertfald end af de 17 ud 35 deltagende lande som stiller til kval i samtlige 6 spil, imod 4 sidste år, som ENC byder op til i år.

De 6 spil er:
CS 1.6
CSS (Source)
Warcraft 3
Fifa 09
Dota
CoD4 (Call of spawnkill 4) :D

Vi fandt jo hurtig ud af at Danmark er i laveste lag i Fifa, pga de sidste års ret dårlige resultater. Der kan ske ændringer men PT er vi 8 hold i det laveste lag, som skal skæres ned til 6 hold, det vil sige at 4 ud af de 8 hold skal spille om 2 pladser, mens de sidste 4 går automatisk videre. I kvalrunde 1 burde vi kunne slå alle, kun Tjekkiet kan blive svære. Skulle vi blive trukket til at spille så skal vi spille ca 20 april.

Som vi har været inde på er der 3 kval runder og hovedrunden inden man kan kvale sig til selve ENC. Fifa holdet er i 1 kval runde, altså lige så skidt placeret som de små lande er IRL når de får et hold til CHL kvalen. 

Vi må nok sige at vi PT måske skal være lidt flove for vores placering i forhold til de andre spil som er blevet offenliggjort indtil videre.

CoD 4 holdet er rangeret 15 og starter dermed i kvalrunde 2, men mon ikke gutterne viser at de er egnet til mere end det. De har jo fået samlet et rimelig godt hold.

Vores Dota hold er rangeret som nummer 1 og starter dermed i hovedrunden og det giver dem en rigtig god chance for at komme videre til ENC. Vi håber selvfølgelig at de klare det.

I CSS og CS er der 4 kvalrunde før selve hovedrunden.

I CSS er vores drenge placeret lige uden for selv hovedrunden. Dog er de topplaceret i kval runde 4, men jeg tror gerne at drengene ville være lavest rangeret i hovedrunden, det havde givet mere sikkerhed. Dog er deres chancer for at gå videre ret store.

CS 1.6 holdet behøver vel ingen præsentation, de er altid favoritter til at tage titlen i det de stiller op i og de er også placeret som nummer 2 og er dermed i hovedrunden. Kun Sverige overgår Danmark, men det må vi håbe på at Danmark ændre på i år.

Warcraft 3 er ikke blevet annonceret endnu men det skal nok også blive spændene at se hvad der sker der.

Men Fifa landsholdet er i gang med at forberede sig og vi håber at vise at vi burde være højere placeret og vores mål er at nå hovedrunden.
 

02/03 2009 Trist afslutning på CBNC

Det er vidst det bedste ord jeg kan finde for den afslutning vi fik på Clan Base Nations Cup 2009. Minimums målet blev nået, vi fik 3 pladsen hvis man tager efter reglerne de selv har sat op i CBNC. Desværre skulle den kamp, som skulle have givet os en god afslutning og som skulle bruges til at se hvordan vi nogenlunde stod i forhold til ENC kvalen, aldrig spillet. Lithauen blev bare væk uden at give en lyd fra sig overhovedt. Heller ikke inde på deres Mirc channel skete der noget på kampdagen. Det er fandme skuffende og igen useriøsitet fra Lithauens side :(.

Vi slutter CBNC af med at have vundet 2 sejre og 2 nederlag. Begge sejre bliver dog på default, selvom jeg ikke er i tvivl om at vi havde banket Lithauen ud af banen.

Slutstillingen i gruppen er nok præget af de dumheder som blev lavet i gruppen af Rumænien og Bulgarien. Bulgarien burde klart have vundet gruppen og det er lidt til grin at nummer 1 fra gruppe C skal møde Bulgarien imens nummer 2 fra gruppe C skal møde meget lettere Østrig.

Rumænien må godt nok sidde med en bitter smag i munden fordi de brugte en ulovlig spiller imod os, nemlig Pupuc1 som viste sig at være Fr3ak fra deres spillerliste som ikke have Guid. For Rumænien bankede i deres sidste kamp Østrig med 15-5. Både det at Rumænien ikke fik deres sejr imod os samt at Østrig fik en default sejr imod Bulgarien hvor Østrig stod til at tabe gør at Rumænien må bide i det sure æble.

Slutstillingen bliver:
1 Østrig
2 Bulgarien
3 Danmark
4 Rumænien
5 Lithauen

Hvis jeg skulle give min mening efter hvordan styrke forholdene ser ud i vores gruppe vil jeg sige at den er at Bulgarien var klart det bedste hold, ligeefter kommer Rumænien.

Østrig og Danmark er omkring samme nivaue og det er hold vi godt kan stile efter at slå.

Lithauen er langt bagefter, mere er der ikke at sige.

Overall har Danmark dog flyttet sig og jeg syntes godt at vi kan se frem imod ENC kvalen med positive øjne, dog skal folk træne meget og se at komme i nogle claner så vi kan få samme styrke som vi havde da vi spillede venskabskampe med bedste line up for ellers bliver det svært.

Tak for indsats i CBNC 2009, vi ses til ENC kvalen.

25/02 2009 Danmark ude af CBNC

Måske lidt som forventet blev det endestationen for Danmark i Clan Base Nations Cup. Bulgarien var en for stor mundfuld og det viste sig også at de havde banket Østrig ret så kraftigt i den kamp som Bulgarien blev default taber dømt i.

Vi tabte 5-15 og det er faktisk ikke så slemt endda. TN viste vejen i kamp to ved at vinde 4-3 efter at have tabt 1-6 i kamp et.

JonasL og han modstander havde connection problemer og derfor blev de dømt 3-0 til begge to og der fik Danmark så to point mere.

Det sidste point hentede Afric da han spillede 4-4 i kamp to.

Vi skal nu sætte os op og slå Lithauen så vi kan få nogle ranking point til Danmark i CBNC sammenhæng. Og så skal folk til at få trænet så vi er klar til ENC kvalen som kommer i løbet af foråret.

Resultaterne blev:
Team-Denmark - Team-Bulgaria [05:15]
Afric - d1ad0ra [0:4 4:4]
TN - Kreegan [1:6 4:3]
JonasL - Krasi [*3-0:*0-3]
Cruzader - Crazy [1:4 1:4]
Anqes - Larss0n [1:3 0:3]

22/02 2009 Kampen udsat.

Som forudset fik vi ikke vores spillere hjem fra Belgien i tide til at de kunne spille og vi måtte bruge Wild Card, hvilket vi måtte have gjort ligemeget hvad idet vi kun var 4 kampklare spillere.

Det betyder at kampene imod Lithauen og Bulgarien spilles i næste uge, mere info senere per mail til spillerne og her på siden for interesseret.

Vi manglede som sagt 2 spillere som var i Belgien, det var Anqes og JonasL. De 2 var med Munkeholm og MBU til Frag O Matic. Ifølge JerYb skulle der være store problemer med at få afviklet kampene og update på nettet fra turneringen var heller ikke noget at håbe hurra for. Dog må vi håbe at de danske deltagere har haft en god tur alligevel.

De 4 danske deltagere må siges at have et rigtig godt lan. Desværre nåede de ikke helt til tops og dermed gik de også glip af pengepræmierne. Dog var deres placeringere rigtig flotte.

I fifa var grupperne og turneringen desværre trukket sådan at der ikke kunne komme 2 dansker finalen.

Hvis man skal sige den som måske gerne ville have klaret det lidt bedre var Anqes. Han kom videre fra gruppespillet men røg ud til Cheva i 1/8 dels finalen, som var lige efter gruppespillet.

MBU, nåede også 1/8 dels finalen, men i forhold til hvor lidt han har spillet og trænet må dette siges at være en rigtig flot præstation.

JonasL nåede helt til finalen, men Geenens var desværre en for stor mundfuld for JonasL og han måtte nøjes med 2 pladsen, hvilket dog også er rigtig flot.

Munkeholm var kommet i finalen i TMN og lå rigtig godt til at vinde, men måtte nøjes med en 2 plads. Dette er dog også rigtig flot.

Så flot dansk indsats i Belgien. Tillykke til jer alle.

19/02 2009 Danmark tabte men vandt.

Forvirrende ja, men stadigvæk sandt. Rumænien slog os 15-5 hvor det kun var JonasL og Anqes som skaffede point. Resten virkede lige de tand fra deres optimale form for at kunne slå igennem selvom de andre var tæt på.

Alligevel vandt Danmark. Bebe som de havde med var uden GUID, dog mente admins at så længe han blev skiftet ud inden 20 min, som Rumænien i øvrigt trak til det fulde for at provokere, fik de ham skiftet ud. Dog havde de dummet sig i at 4 af de spillere som spillede, inklusiv ham som udskiftede bebe, var det de 4 ud af 5 spillere på Rumæniens CBNC hold som havde GUID. Den femte hed 1inplush og det kunne være Pupuc1 som JonasL mødte, men desværre for Rumænien var 1inplush på channel 40 min før kampstart hvor han dog gik ud igen, dog havde mNv observeret det. 1inplush og Pupuc1 havde forskellige IP og dermed havde Rumænien brugte ulovlig spiller/spiller uden GUID og dermed bliver Danmark vinder dømt. Tak til mNv og Miniskive for hjælpen ;).

Normalt vil jeg syntes at det ikke er værd at få en skrivebord i en træningsturnering, dog var Rumænien provokerende i deres opførsel omkring bebe situationen så derfor syntes jeg det er fint nok.

Dette betyder så også samtidig at Danmark nu ligger til at kunne gå videre. Det første skridt skal tages imod Lithauen. Da vi har 2 spiller i Belgien her i weekenden og Cruz som siger han ude af form er det en for stor risiko at tage at spille imod Lithauen uden de bedste spillere. Derfor må Danmark nok bruge deres wildcard til at udsætte kampen hvis dem fra Belgiens turen ikke kommer hjem om Søndagen. Dog må folk være klar på at der skal afvikles 2 kampe i ugen efter, så der må folk lige være på mærkerne og ikke fnise til det ene eller andet ligegyldige ting.

Situationen gør også at når vi møder Bulgarien så prøver Danmark lidt af det som kvalkampene i ENC føles som, nemlig knald eller fald. Dette bliver bare svære for Bulgarien har en god score og dermed skal Danmark vinde kampen for at gå videre, men det er sådanne kampe Danmark skal bruge for at blive bedre og det er fedt at vi måske kan gå videre og møde bedre hold. Dog kræver det 2 ting.

1 Vi slår Lithauen

2 Vi skal optimere os, for Bulgarien slog Rumænien 11-9 så der er noget vi skal forbedre.

Og Bulgarien er blevet taberdømt 1 gang, nemlig imod Østrig, så de laver ikke nogle fejl med spillerne denne gang. Så kom så gutter, nu skal det være.

18/02 2009 CBNC Rumænien

Så er det i aften at det går løs. Det er nok en meget afgørende kamp for om vi går videre eller ej. Et nederlag vil næsten sende os helt ud. En uafgjort så lever vi endnu imens sejr vil betyde at vi selv kan afgøre det.

Afric har net klar så vi stiller med stærkeste line up. MNV og Nedergaard sidder klar som backup.

Vi mødes ALLERSENEST kl 20.30 på landsholdschannel samt channel:
#cb8578269_25

I bedes også inden 20.30 være "omklædt" til DEN foran jeres nick så vi ikke skal lave det pis til allersidst i en så vigtig kamp.

15/02 2009. CBNC Update

Update

Kampen er blevet udsat. Lithauen turde kun næste søndag, så har måtte sætte den til søndag 22/02 kl 21.30. Jeg håber at folk kan være klar der. Sender mail ud
.

Hej allesammen. Det har været nogle dage siden der er blevet opdateret og det er der flere grunde til, men nu får i lige en update.

I aften kl 21 skulle vi have spillet imod Lithauen. Kampen er ikke aflyst men Lithauen har annonceret at de vil bruge Wild Card for at få kampen udsat. Det er noget pis rent ud sagt og vi skal møde op til kampen. Så alle bedes møde op i aften, pånær Ultra som er i Tyskland.

Kampen imod Rumænien er på onsdag kl 21 og Lineup er ved at blive fastlagt, dog er der tvivl om en plads, dette kommer dog på plads ASAP.

Men husk i aften at være på #cb8549558_16 senest 20.30.

02/02 2009 Update.

For første gang i fifa 2009 måtte vi stå med rigtig røde øre da vi måtte aflyse imod Kazakstahn. Det er også lidt ærligt at skulle aflyse sådan en god opvarmningskamp med henblik på næste uges kamp imod Lithauen. Der var flere ting som var skyld i det, men så vidt det rygtes havde Anqes det SKIDE skægt og var ved at KASTE OP af grin ;).

I vores Clan Base gruppe vandt Bulgarien noget overraskende 11-9 over Rumænien. Hvis Østrig vinder som forventet imod Litahuen på onsdag bliver det meget spændene næste uge, ekstremt spændene endda.

1 Hvis vi overhovedt skal have en chance for at gå videre skal vi slå Litahuen næste uge, det er et krav og det må gerne være en pæn sejr.

2 Østrig - Bulgarien kampen i næste uge bliver også spændene. Jeg vil sige at vinder Østrig vil Østrig være videre imens Danmark, Bulgarien og Rumænien vil stå lige efter 2 kampe hver og Lithauen vil næsten være ude. Så det bliver en spændene uge i næste uge, hvor vi virkelig må få samlet holdet og få den forventet sejr. 

02/02 2009 Venskabskamp plus lidt update

I aften (02/02) kl 20 spiller vi en venskabs kamp imod kazakstahn som kom og spurgte os om vi ville spille. Det blev så afgjort at vi spillede idag kl 20. Dette er faktisk en god modstander at få da de nok ligger omkring nivaue med Lithauen og formegelig samme/lidt dårligere forbindelse. Dette bliver en rigtig god test før det i næste uge går løs imod netop Lithauen i Clan Base.

Desværre kunne kun 3 fra A-kæden spille, imens der var 2 fra backup teamet som kunne så lineup bliver: JonasL, Anqes, Afric, mNv og Nedergaard.

I vores gruppe, I Clan Base, vandt Rumænien forventet over Lithauen. Sejren blev på 16-4 og dermed fører Rumænien gruppen foran Østrig. På 3 pladsen er Bulgarien, som ikke har spillet nogle kampe endnu, Danmark på fjerdepladsen samt Lithauen sidst på 5 pladsen.

Netop Bulgarien spiller deres første kamp i aften imod Rumænien, denne kamp bliver spændene at se resultatet af, for at se hvor godt Bulgarien ligger i styrke PT.

26/01 2009 Danmark-Østrig 9-11

Så tæt på, det var fandme ærgeligt. Ja, vi har forbedret os siden sidste år og i par af kampene bankede vi ligefrem deres spillere. Desværre havde de lige det sidste held med sig og får det afgørende point og vinder kampen.

Ved halvvejs var vi bagud 3-7 og vi får hente godt ind og til sidst er vi bagud 8-10 og TN førte 1-0. Desværre holdte det ikke og Mario får udlignet til kampens resultat 1-1. Dermed vandt Østrig 11-9.

Dog kan vi tage meget positivt med os og kan vi forsætte sådan her ser chancerne for en plads i ENC gruppespillet gode ud.

Om vi kan nå en top 2 i Clan Base er nok blevet meget svære, men vi kan stadigvæk afgøre det med sejre i resten af kampene. Nu sidder vi over en uge og det vil sige at vi skal spille i ugen 9-16 februar hvor vi møder Lithauen. Alt andet end en sejr der er fallit erklæring.

Men klø på gutter, så skal det nok gå.

Resultaterne blev
Østrig - Danmark 11-09
Mario - TN [2:2 1:1]
bullet - Anqes [5:4 1:5]
gimli - JonasL [0:1 2:2]
katec - Cruzader [2:0 5:3]
norman - Afric [4:3 1:5]

 

OIe Andersen