Dagbog

Jazzie's dagbog
______________________________________________
 
D. 6 Juli 2007
 
Jazzie kommer på græs !
 
Min mor rider smukkesen på græs i regnvejr, men hun synes nu at nyde det alligevel ! Hun tog sig straks en løbetur med sine nye venner ! Og hun er allerede førerhoppen, og har fået sig en kæreste !! tihi.. ;o)
 
_________________________________________________________________________
 
D. 7 Juli 2007
 
Besøg
 
Min mor, Annika og jeg tager om morgenen ned og hilser på hende. Hun har dog tabt den ene forsko allerede, men ser ikke ud til at havet taget nogen skade af det. Hun nyder tilværelsen og står og gumler....
 
_________________________________________________________________________
 
D. 8 Juli 2007
 
Rejsen
 
Min mor ville lige ned en ekstra gang og sige farvel inden vi rejser til Milano i 14 dage. Det bliver hårdt ! Men dejligt ! Så nu tager vi ned til min far og holder sommerferie i 14 dage, samtidig med, at smukkesen går og gumler sig tyk på stranden. God sommerferie !! ;o)
 
_________________________________________________________________________
 
D. 3 August 2007
 
Jazzie på hospitalet
 
Undskyld jeg ikke har opdateret siden i et stykke tid, men det er pga. af manglende tid. Da vi kom hjem fra ferien havde dem der ejer Krausesminde hentet Jazzie hjem fra græs, da hun havde et dybt sår på det ene forben. Det gik også fint nok, hun gik på en fold for sig selv, og såret blev rigtig fint. Indtil igår hvor hun pludselig stod med et kæmpe hævet forben igen. Så derfor tilkaldte vi dyrlæge, og fik at vide, at hun skulle have røngten.
Så idag var vi afsted til røngten med hende i Hørsholm, og blev røngtenfotograferet. Det viste sig, at hun havde beskadiget en hinde foran knoglen, og skal derfor stå en måned, hvorefter vi skal komme tilbage igen, og tjekkes op.
Ud over det fik vi også taget røngten af ryggen, da vi jo alligevel var der, og der var heldigvis ingenting overhovedet
 
Men hun må godt komme på fold, og trækkes en lille hyggetur en gang imellem..
 
____________________________________________________________________________
 
 
Laura Sønderby | Dragør - Danmark