L

Nyttige oplysninger
Materialer
Som standard er materialerne der anvendes guld- eller sølvfarvet metal. Da disse er indkøbt i danmark overholder de gældende lovgivning om afgivelse af nikkel.
Derudover anvender jeg primært sten- og glasperler, perlemor og sjældent plastik.
Jeg bestræber mig på altid at angive stentypen, men der er enkelte tilfælde hvor jeg simpelthen ikke ved det.
 
Forsendelse
Alle pakker sendes som brev med Post Danmark, medmindre andet er aftalt. Porto og ekspeditonsgebyr er fast 20 kr. Dette beløb dækker forsendelse, forsvarlig indpakning i boblekuvert og smykket leveres i en smuk organzapose.
Dine varer afsendes inden for 1-3 dage efter betalingen ses indgået.
 
Returret
Der er altid 14 dages returret fra modtagelsen. Smykket skal være forsvarligt indpakket, og returporto er på købers regning. Husk at oplyse navn, adresse, ordrenummer og om du ønsker nye varer eller pengene retur. Hvis du ønsker at få din betaling refunderet skal du huske at oplyse reg.nr. og kontonr.
 
Reklamationer
Det er naturligvis mit mål at gøre kunden tilfreds, så er der lever smykket ikke op til dine forventinger skal du ikke tøve med at kontakte mig på lillidesigns@mail.dk. Da de anvendte materialer er forsølvede og forgyldte vil de slides med tiden, og dette ydes der ikke garanti på. 
Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.
 
Pleje af smykker
Smykker er forholdsvis sarte, og det anbefales ikke at bruge dem i bad og i seng og at undgå at få parfume, cremer og stærke rengøringsmidler på dem.  
Lilli Designs