Galleri Clausen

Rejser

Oktober 2008 gik turen til Kas. Prøv det siger jeg bare.
 
 
Kas
Antiphellus, Andifli og Kas – den lille by har haft tre navne gennem historien. Den blev grundlagt i ca. 400 f.Kr. og fik da navnet Antiphellos, der betyder ”ikke stenet land”. Under lykisk herredømme havde byen en anseelig betydning for det gamle, matriarkalske samfund. I dag minder de gamle lykiske grave, der er hugget ind i klippevæggene højt over byen, og sarkofagerne, der står rundt omkring i byen, os om arven efter lykierne og områdets lange historie. Med Alexander den Stores indtog i området 333 f.Kr. og senere romernes herredømme mistede byen sin betydning, og som i de øvrige gamle, lykiske kystbyer skete her ikke meget i perioden frem til slutningen af det nittende århundrede. Byen havde en betydelig græsk befolkning, den blev benyttet til udskibning af tømmer fra området og blev dengang kaldt Andifli. Der findes stadig enkelte græske huse, der i byggestil adskiller sig væsentligt fra de tyrkiske, rundt omkring i byen.



Defne Penson

Defne Pension er et lille hyggeligt 4 etagers hotel beliggende i gåafstand fra bånde strand og centrum. Hotellet er familidrevet, og du modtages med stor gæstfrihed og hjælpsomhed.
Fra hotellets tagterrasse er der en vidunderlig udsigt over Kas og det blå Middelhav. Hotellet har ikke elevator.

Hotellet har 20 enkelt indrettede dobbeltværelser med balkon, bad, toilet, samt aircondition som kan lejes ved ankomst. Nogle værelser har havudsigt.
Se mere om hotel Defne:
http://www.defnehotel.net/galeri.htm




 

 

 

 

 

 


Lotte Clausen | 8800 Viborg - Danmark | Tlf.: 50561564 | lotteclausen44@yahoo.dk