N
 

Medvirkende 09

Idé og arrangement: Linnéa Villén, fløjtenist, studerer på 5. år på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Brænder for at hjælpe svagt stillede, spiller musik på professionelt niveau og har organisatorisk sans. www.linneavillen.mono.net

 

Nis Bank-Mikkelsen: /f. 10. April 1945 dansk skuespiller, der blev uddannet fra Aarhus Teater i 1969 med efterfølgende ansættelse på teatret frem til 1978. Har herefter været engageret til Café Teatret, Folketeatret, Gladsaxe Teater og fra 1980 har han også fået roller på Det kongelige Teater. I tv har han medvirket i flere serier, julekalendre og film. Har lagt stemme til en lang række tegnefilm og er en passioneret og yndet sanger, primært af svenske viser.

 

Ulla Miilmann: /f. 1972 Solofløjtenist i radiosymfoniorkestret siden 1994. Bachelor fra North Carolina School of the arts. Ulla har vundet priser ved adsillige konkurrencer, f.eks. den prestigefyldte ”Flute-Talk” i Chicago. Ulla har være solist adskillige gange med de største orkestre i København, såvel som i Taiwan og Tyskland.

I 2007 blev Ulla nomineret til en Grammy for hendes fortolkning og indspilning af Ole Schmidt´s ”Koncert for fløjte og orkester”.

 

Bjarke Mogensen , Akkordeon, kendt fra DRs succes ”Spil for livet” www.bjarkemogensen.dk


Søren Pedersen, Klaver www.kontrapedersen.dk


Maria Kontra, Mezzosopran   www.kontrapedersen.dk


Magda Stevensson, Bratsch,  født i 1978 og opvokset Sverige hvor hun begyndte at spille violin som 6-årig hos Hans Uppling. Som 16-årig blev hun optaget på Musikkonservatoriet i Falun hos Inge Hallquist og i 1997 blev hun elev hos prof. Peder Elbæk på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium (DKDM). Senere fulgte to år på Hochschule für Musik und darstellende Kunst i Wien hos prof. Günter Pichler (Alban Berg Kvartetten). Hun grundlagde i 1999 Paizo Kvartetten sammen med Kirstine Futtrup.


Pernille Louise Sejlund, komponist og sangerinde.www.pernillesejlund.dk


Ensemble Nordlys, www.ensemblenordlys.dk

Linnéa Villén