Lidt om os

Julie

Julie er født i 1985 i Frederiksværk, Danmark.  
 
Julie har boet i  Ilulissat/Jacobshavn, på Grønland, i 6½ år fra 1988 til 1994. På Grønland, havde Julie og hendes familie, adskillige slædehunde som blev brugt som arbejdende trækhunde. Dette var en oplevelse der har formet Julie til den person hun er i dag, og fortsat inspirerer hende i hendes daglige arbejde med både hunde og de kreative fag. På længere sigt kunne Julie godt tænke sig at gøre noget for racen Grønlandsk slædehund, både i Danmark såvel som på Grønland.
 
Julie blev i januar 2007 færdig uddannet som Prof. Bachelor i Karakter Animation hos The Animation Workshop, og har siden arbejdet indenfor branchen. Blandt andet har hun lavet en del reklame, logo'er, maskotter mm.
 
Julie begyndte i september 2007 sit studie som Dyreadfærds terapeut på Etologisk Institut. I september 2009 har Julie valgt at stoppe på uddannelsen af flere årsager. Der var blevet lavet en masse ændringer i valg af metoder, lærere mm. at det har betydet at Julie ikke længere kan stå indefor at repræsentere skolen som elev. Julie har været glad for den viden og undervisning hun har modtaget det første 1½ år med Karen S. Ulrich som tutor, men det sidste ½år levede desværre ikke op til hendes forventninger.
Derfor har Julie valgt at fortsætte sin uddannelse hos Hund og træning hvor hun kan fortsætte med merit fra Etologisk Institut - Hos sin gamle tutor Karen S. Ulrich - og glæder sig meget til at komme igang med sin "nye" uddannelse.
 
Julie er igang med at tage kurser hos Pixiate, som Hjemmeside Udvikler, og håber at kunne bruge sine nye kompetencer til at udvide sine kreative kunskaber. Se mere på www.pixiate.dk eller www.jeg-elsker-kurser.dk.
Julie er også administrator på denne side, og det er hende der står for alt tekst, billeder og opdatering af siden.

Bodie

Bodie er født i 1982 i Singapor, Indonesien.
 
Da Bodie var barn, var hans mor enligforsørger, derfor blev han ofte passet hos venner og familie. Største delen af tiden tilbragte han hos hans moster Kirsten. Kirsten havde en schæferhund, som var præsict samme alder som Bodie, Pascha hed hun. Pascha og Bodie blev hurtigt bedste venner, og hun var Bodies et og alt til den dag hun døde som 14årig. Pascha har betydet utroligt meget for Bodie's persion for hunde og træning.
 
Har ejet og drevet streetwear butikken Smugglers Cave i næsten 10år. Han startede i sin mors kælder som 16årig med et lille varelager, men forretningen voksede sig hurtigt større og måtte flytte til nogle større lokaler - i Slotscenteret. Se mere om butikken på www.smugglers.dk
 
Bodie blev færdig uddannet Prof. Bachelor i Karakter Animator fra The Animation Workshop i Viborg i januar 2009. Se mere på www.animwork.dk.
Han vandt i 2009 en pris i Hamburg, med hans afgangsfilm/projekt som hedder "TrainBombing".
Lucy & Ace