Valpar / Ajakawis A-kull / Alice

Alice

Alice har en egen sida under fliken hundarna, Ajakawis Alice. Där finns bilder och mera info om henne.
Ettan heter numera Alice och är den lilla stackaren som inte kom undan och kommer att få stanna här hemma hos oss i Kallax. Vi hoppas att hon trivs med det. =)
Ettan-den som kom först. Stor stark svart/vit tikvalp. Vägde näst mest av alla, endast 8an var större.
Kännetecken är den vita fläcken mitt på ryggen.
 
Ettan första timmenettan en dagettan ett dygn
 
Dag tre
 
dag 3dag3dag 3
 
Denna lilla dam har börjat få svarta trampdynor, så vi tror att hon kommer att bli skimmel i det vita. Lilla dam kanske är fel ord, för hon är största tiken i nuläget. 
 
Dag fem
 
dag5
 
Dag 10
 
dygn10dygn10dygn10
 
Detta är coolingen än så länge. Lite svårfotad eftersom hon somnar jämnt. Inte mycket annat än äta och sova för denna lilla dam.
 
Dag 19
 
Nu har denna dam börjat stå och försöka gå, hon har inte lyckats ta nårga längre promenader än men kämpar på tappert. Hon är fortfarande väldigt cool och sömnig men gosig som tusan. Lite sprattlig idag när vi skulle fota, så jag fick hålla i henne och det blev inte så många foton.
 
1919
 
Dag22
 
ettan ute och gårettochsju
 
Ettan och sjuan på båda bilderna. Först var det lite bus, sen slocknade dom väldigt fort. Ettan är en härlig valp som har börjat bli ganska mycket skimmel nu. Hon kommer nog att bli väldigt svartprickig i det vita.
 
Dag26
 
2626
 
Den här lilla damen tyckte inte att det vavr så kul med uppställningsbilder. Hon ville hellre sova eller äta. Det ser ut som att hon har puckelrygg, det har hon inte. Hon är den grövsta och tyngsta tiken i nuläget. Hennes vita partier kommer mest troligt att bli ganska mörka skimmelpartier. Hon är ofta sömnig denna tjej, men när hon är pigg så är det full fart. Hon verkar vara nyfiken och framåt.
 
Dag 32
 
3232
 
Den glada postitiva ettan. Är väldigt framåt och ständigt viftande svans, är också en liten tröttmössa. Ettan har börjat busa en hel del med Liva.
AJAKAWIS Kennel, uppfödning av breton för jakt.