Ajakawis Bajas 1AK

I helgen har Bajas kammat hem 1AK på fältprov, med cert på utställning sen tidigare kvalificerar sig därmed även till elithundslistan.
Vi är så glada men inte alls förvånade över detta och önskar Ketil, Wenche och Bajas massor med grattis och lycka till vidare i VK.
 
Bajas har två valpkullar och det ska bli mycket spännande att följa dem framöver!! Fler bilder på Bajas finns på facebooksidan.

Senaste nytt

 
Maggan föreslagen 3e pris på drevprov samt godkänt anlagsprov gryt.
Glöm inte att besöka oss på facebook - Ajakawis kennel

Ajakawis Bossen 3Ökl

Bosse har startat fjällprov i vinter och kammat hem en 3Ökl. När det är ont om fågel har Bosse tendens att vidga söket en del... Domarna och Bosse har lite olika åsikter om det är lämpligt eller inte. Men Bosse vill ju bara hitta fågel, men hälsar att han ska fundera på att hålla sig lite närmare husse i framtiden.
 
Vi säger iaf stort grattis till premien!!

Ajakawis Cute Molly 3Uk

Molly har vart på fjällprov med sin husse Knut. De kammade hem C-kullens första premie en 3Uk.
 
Stort grattis till detta!

Ajakawis Cila 2AK

Cila och hennes ägare Therese har vart i Norge och startat fjällprov. På tvåårsdagen tog de en 2AK i tungt genomslagsföre på sin första start i öppenklass. De klarade också godkänt apportbevis samma helg.
 
Stort grattis till superbra prestation!!

Vindelälvsdraget 2018

 Vi har deltagit med TEAM Svensk Bretonklubb i vindelälvsdraget. Vilket härligt arrangemang och vilket bra gäng vi var.... tappert krigande små bretoner med sina ägare tog vi oss längs vindelälven ända i mål.
Följ Team Svensk Bretonklubb på facebook för mer info!!
 

Altersundets CH Maggan SEVCH

Maggan tog sitt tredje raka 1apris på viltspår och kan därmed nu titulera sig SeVCH (svensk viltspårschampion). Hon har också varit på utställning, där fick hon VG i juniorklass.
Affe med ripa
AJAKAWIS Kennel, uppfödning av breton för jakt.