Valpar / Ajakawis A-kull / Aslans-Nitro

Aslans-Nitro

Nitro har imponerat i höst endast 10månader gammal. Han har sökt bra och stått för fåglarna. Riktigt snyggt överlistade Nitro och husse Rory gammeltuppen efter ett snyggt fågelarbete, mycket duktigt!! Få förunnat att få skjuta dessa gamla tjädrar och dessutom för 10mån valpar. Stort Grattis!
 
Nitro tjädertupp
Nitro från valpkursen 
 
Nitro på valpkursenNitroNitro 7mån
Nitro på kurs
 
Är inte detta världens charmtroll?? Han ser ju ut som ett riktigt busfrö, och det är han nog också. Nitro har en väldigt fin kontakt med Rory och man kunde se att de hade en fint samarbete. Nitro visade sig mycket lyhörd och följsam och han kom faktiskt tvåa i våran lilla tävling, alltså bäst i sin kull, detta visar vilket bra arbete Rory har gjort med sittäningen. 
Nitro är en ganska nätt och lätt hanhund, men skall inte underskattas, för han har en himla massa tryck i benen. =)
Sexan heter numera Aslans-Nitro och kommer att flytta till Rory Smyth med familj i Lycksele.

NitroNitro


Även numera kallad Damp-Nitro, han är så glad och livlig hela tiden som ett riktigt yrväder. Han och Alice verkar ha samma myror i kroppen, överallt och ingenstans, ständigt superglada. Det var inte lätt att fota honom, dessa bilder är vad vi lyckades åstadkomma i farten drygt 8 veckor gammal. 
Sexan, en mellanstor hanvalp svart/vit. Enligt min åsikt den finaste teckningen i kullen, ganska mycket svart.
 
Sexan en timme gammalett dygnett dygn
 
Dag3
 
dag3dag3
 
Den är så fin den här hanen, jag gillar hans fina bläs och hans härliga teckning. Det ska bli spännande att se hur hans personlighet blir. 
 
Dag5
 
Dag5
 
Ville inte posera idag men är ändå alltid lika söt. 
 
Dag10
 
dygn10Dygn10dygn10
 
En bestämd liten herre verkar denna vara, han tycker inte alltid att han ska ligga i vågskålen och han tycker inte heller alltid att han ska vara still och fotas i handen. Väldigt söt alltid dock. Även denna har en symmetrisk bläs som gör honom väldigt söt.
 
Dag 19
 
Fina sexan, den har så himla läcker täckning, riktigt ovanlig. Han har blivit mera social och kommer nu gärna fram och myser. Han verkar trivas med att vara nära oss. På bilden myser han med femman.
 
1919
 
Dag22
 
sexan22dygn
 
En mysbild tillsammans med fyran
 
Dag26
 
2626
 
Finaste sexan, han har den finaste teckningen (som jag sagt tidigare) och är så himla gosig. Han gillar att vara i famnen och mysa. Verkar inte vara lika tuff och kaxig som åttan och sjuan.
 
Dag 32
 
323232
 
Sexan är i nuläget den hane som är minst. Han är väldigt glad och gosig. Han blir alltid väldigt söt på bild.
 
HD: C
2013-12-28 Nitro har flyttat till sin nya familj 
Nitro
AJAKAWIS Kennel, uppfödning av breton för jakt.