Valpar / Ajakawis A-kull / Anja

Anja

Vi träffade Anja på Bretonklubbens 40årsjubileum, hon är precis lika go å glad som vi minns henne. Vi hoppas på att hon gör jaktprovsdebut i höst.
Vi har fått en bild på Anja från ripinventeringen där hon mötte sin första ripa. Husse har kämpat kanonbra med lydnaden på henne och har henne mycket lyhörd så lite mera rutin på hunden så är de ett kanonteam på jakten.
 
anja ripa
Anja på valpkursen 
 
Anja valpkursAnja valpkurs
 
Anja har vekligen en speciell plats i mitt hjärta så det var underbart att få träffa henne igen. Hon är en mycket mysig hund som verkligen avgudar sin ägare. Hon vill alltid vara till lags och göra husse och matte glad. 
Anja är en mjuk hund och husse har varit superduktig på att anpassa sin träning så att det passar henne. Det är inte alltid så lätt när man har hundar i hemmet som är så olika varandra. 
Anja och Andreas visade upp en exemplarisk kontakt och samarbete på kursen. 
Fyran heter numera Anja och kommer att flytta till Andreas Magnusson med familj i Östersund.

AnjaAnja
 
Anja drygt 8veckor gammal. 
Fyran, en orange/vit tik. Minst i kullen, dock en kämpe bland de stora hanarna när de ska tampas om mjölken.
Väldigt annorlunda och fin teckning, endast några orangea fläckar på ryggen.
 
Fyran en timma gammalett dygnett dygn
 
Dag 3
 
dag3dag3dag 3
 
Den lilla kämpen, allra minst i kullen. Får strida med de stora hanarna vid maten, men gör det jättebra. Prickig på hela ryggen ända ned på svansen. 
 
Dag 5
 
dag5
 
Dag10
 
dag10dag10dygn10
 
Den söta lilla flickan. Fortfarande minst men så fin. Hon är den som är bäst på att behålla sin spene och är klok nog att ofta ta spenar som är lite i utkanten där de stora valparna inte är och brottas så mycket. En av de första att börja öppna ögonen.
 
Dag19
 
Lilla skruttiga fyran är inte så liten och skruttig längre. Fortfarande minst men hänger med precis som dom andra i utvecklingen, har börjat gå litegrann och morrar till de andra när dom tränger henne vid maten. Har glömt rotera bilderna innan jag laddade upp dom så man får vrida på huvudet.
 
1919
 
Dag22
 
ebbafyransexanfyran
 
Fyran vill ofta krypa ihop med Ebba och mysa. Igår somnade dom tillsammans, då låg fyran inborrad i Ebbas mjuka "man" och vid örat. Här försöker hon väl, men Ebba hade inte riktigt ro just nu. På andra bilden har hon somnat tillsammans med sexan.
 
Dag26
 
2626
 
Tuffa lilla fyran, hon är väldigt liten och söt, men ack så tuff. Detta är åttans största utmanare, dem leker mycket tillsammans, störst och minst. Hon är glad, framåt och nyfiken för det mesta.
 
Dag 32
 
32
 
Lilla fyran är inte minst längre, hon har växt om femman. Hon är väldigt fin i kroppen och är en tuff liten tjej.
2013-12-21 Anja har flyttat till sitt nya hem i Östersund
 
Anja
AJAKAWIS Kennel, uppfödning av breton för jakt.