Valpar / AJAKAWIS B-kull / Bossen

Bossen

I klimpfjäll fortsatte Bosse att briljera och kammade hem ytterligare ett 1Ukl. Stort grattis till många fina prestationer i vinter, vi är så glada för er skull. 
Bosse och Robert har tagit 1a pris i unghundsklass på fjällprov i Tossåsen. Det var Bosses första provhelg just över året gammal, en stor prestation. Väldigt bra gjort av Robert som har tränat och format denna lilla vilde så bra.  
Stort Stort Grattis till både husse och hund!
Bosse, Robert och Kingen har varit och hälsat på och har lämnat mycket trevlig rapport från första jaktveckorna. Bosse har skött sina fåglar jättebra, stått fint och varit lugn i flog och skott. De har fällts flera ripor för duktiga Bosse. Glädjer oss massor att få följa den vidare utvecklingen. 
Att Bosse är sockersöt och fin har vi alltid vetat men på 40årsjubileumet fick han det på papper. Grattis Bosse och Robert till den fina placeringen BISvalp.
Bosse visades mkt professionellt av Robert och blev BIRvalp 4-6mån sen slog han även de äldre valparna och blev BISvalp.
 
Bosse som vi kallar denna lilla sockersöta björn till vardags (utan att husse vet) är en mycket fin liten kille som har visat sig bli ganska tuff. Han är den valp som Liva uppfostrar mest och hårdast ändå är han väldigt ihärdig. Han är nu en av de mindre hanarna i kullen och har en härlig personlighet. Bosse har en tendens att charma de flesta besökare vi har här och blir snabbt en favorit. 
 
På bild är han drygt 7 veckor.
Drygt 6v 5/4
25/3
 
Bilder från mån 9/3
6 dygn...
3dygn gammal. Var en av de lättaste när han föddes, ökar nu i vikt i rasande fart och är en tjockis. =)
Jag gillar den här valpens utseende. Han är lite ovanlig färg och verkar vara kompakt och bred i kroppen, det ska bli spännande att se hur han växer om min bild av honom blir rätt. Han är mycket vit så han kommer nog få väldigt fina vita skimmelfält. Han saknar svans, vilket gör honom så där rund och söt om baken. =)
 
 
 
Leverbrun hane utan svans. Mest troligt blir han skimmel i det vita.
 
ettan
 
 
1Ukl Fjällprov i Klimpfjäll
1Ukl Fjällrprov i Tossåsen
2Ukl Fältprov Enköping
2Ökl Fältprov Vedevåg
2Ökl Fjällprov Tossåsen
3Ökl Fjällprov
 
BISvalp på Bretonklubbens 40årsjubileum. Domare M Christian Gunther.
Excellent i jaktklass
 
HD:A
18/4-15 Bossen har flyttat till sitt nya hem i Gävle. Vi önskar honom all lycka till. 
AJAKAWIS Kennel, uppfödning av breton för jakt.