Valpar / Ajakawis A-kull / Akke

Akke

 
Nya bilder på Akke hösten 2015
Nya bilder på Akke juni 2015
 
Bilder från valpkursen. 
 
Akke valpträffAkke valpträffAkke valpträff
 
Det var så roligt att träffa Akke och Patrik på valpkursen. Vilket bra jobb de har gjort, kan tänka mig att det är en stor skillnad från tidigare hundras ni har haft. 
Min uppfattning är att Akke är en väldigt mjuk och följsam hund som har en ägare som han verkligen älskar. Akke har börjat kopplat på näsan fint och jag tror att det blir en spännande höst för er framöver. =)
Akke 6månAkke 6mån
 
Nya bilder på Akke 6månader gammal. =)
 
Nya bilder på Akke, han är svår att fota för han är en livlig och busig valp. =) Jag gillar hans färg och teckning,  den är så fin.
Akke 4månAkke 4månAkke 4mån
Tvåan heter numera Akke och kommer att flytta till Patrik Norberg med familj i Malå.
 
Här är två bilder på Akke när han är drygt 8 veckor gammal, det var inte lätt att få en uppställningsbild ikväll.
 
2Akke
Tvåan, En orange/vit hanvalp. Pigg och kry med fin teckning, nästan giraff-liknande fläckar på ryggen.
 
Tvåan en timme gammaltvåan ett dygntvåan ett dygn
Dag 3
 
dag3dag3dag3
 
Tvåan kanske blir en rödnäsa som mamma, för vi ser att han är lite ljusare än de andra på näsan. Men det kan ju hinna ändras. Han har än så länge ljusa fötter och det vita ser väldigt vitt ut så vi tror att han kommer att förbli klarvit som Ebba. 
 
Dag 5
 
dag5
 
Han växer som tusan denna krabat. Har ingeting emot att ligga på rygg och dia med stormagen i vädret. 
 
Dag10
 
dygn10dygn10dygn10
 
Idag har denna lilla krabat sett sitt första ljus, ögonen är halvöppna och han bkev direkt ännu sötare. Han är lite sen med sina svarta pigment, nosen är lite prickig ännu, vi får väl se om den förblir så eller om den kommer att mörkna.
 
Dag19
 
Denna valp har börjat ta ikapp på åttan och växer ordentligt. Han och åttan är dom som går mest och kan nu ta några meters promenader. Fortfarande vingligt men bland dom bästa i kullen än så länge. Väldigt nyfiken och nosar mycket.
Mittenbilden glömde jag att rotera.
 
191919
 
Dag22
 
2
 
Tvåan ser lite hängig ut på den här bilden, men det är han absolut inte. Han är matglad och pigg. Tidigare funderade jag lite över hur hans pigment kommer att se ut, men nu börjar jag tro att han kommer få helsvart nos, som ni ser så har den mörknat väldigt mycket varje vecka. Han kommer nog att ha mörk nos men inte vara skimmel. Ungefär som Ebba fast med svart nos.
 
Dag 26
 
2626
 
Tvåan var inte så villig att stå fint. Kanske det var vi som var dåliga på att hålla i honom. Han är hur som helst väldgit söt. Kanske att man kan ana att han är lite nättare i kroppen än tex sjuan och åttan, och verkar ha långa ben. Jag tror att han kommer bli den som är mest lik Ebba i kroppen när han blir stor.
 
Dag 32
 
32
 
Det var svårt att fota tvåan idag. Han var väldigt spretig med benen, säkert trött. Han är i allmänhet en lugn valp som är himla glad och gosig.
2013-12-18 Akke har flyttat till sitt nya hem i Malå
 
Akke
AJAKAWIS Kennel, uppfödning av breton för jakt.