Management konsulentfirma med solid praktisk og teoretisk kompetence

Bear-Consulting.dk blev oprindeligt startet den 7/9-2009 af Bjørn Skou Andersen og har kørt som en Managementkonsulent virksomhed, siden med en afbrydelse på små 3 år,  da ejer Bjørn Skou Andersen var fultidsansat ansat som Adm. direktør for Norlund A/S (Nørlund Træ A/S) fra december 2012 til og med 2015. Aktiviterne er bestyrelsesarbejde, som formand eller menigt medlem, forretningsudvikling og strategi, Rationalisering og optimering af produktion og logistik, samt undervisning på akademi og diplomniveau.

Forretningsgrundlag

Bear-Consulting.dk ønsker at være en enkeltmandsvirksomhed med en bred kundegruppe og der er ingen aktuelle planer om at ansætte folk. Når der kræves andre eller flere ressourcer end der er til rådighed tilkøbes disse blandt netværket af betroede samarbejdspartnere.

Få op til 50 % i tilskud

 Bear-Consulting.dk  har erfaring med følgende programmer under  Væksthus Midtjylland og Væksthus Nordjylland

  • Vækst MidtAccelerator (Stor pakke)
  • Vækst MidtAccelerator (lille pakke)
  • Vækst gennem Rådgivning (80 timer)
  • Chef til Leje (200 timer)

 Ring på 40 29 13 30 for at høre om mulighederne i netop din virksomhed.

Know How & Know Who

Bjørn Skou Andersen har en solid uddannelsesmæssig baggrund som Civilingeniør, HD (O) og Executive MBA. Den praktiske erfaring er bl.a. som Adm. direktør i 15 år og Produktionsdirektør/chef i flere år. Der foruden er der også solid erfaring som Bestyrelsesformand og medlem i flere virksomheder. 
 
Netværket er stort - med direkte kontakt til mange ejere, direktører og bestyrelsesmedlemmer i såvel små som meget store danske virksomheder.

Kundecase - DanGlas A/S

Læs om Logistikprojektet hos DanGlas A/S
på nedenstående link.
 
 
Bear-Consulting.dk v/Bjørn Skou Andersen | CVR: 32 37 77 34 | Næstegårdvænget 7, 8830 Tjele  | Tlf.: +45 4029 1330