andelsboliger

En andelsbolig kan være en god løsning

Andelsboliger

Hvis du gerne vil spare penge, når du skal flytte i noget større, så kan det være en god ide at købe en andelsbolig. På den måde sparer du en del penge, da det ikke er lige så dyrt at købe en andel af en forening, som det er at købe et hus helt for sig selv. Så hvis du har mod på at gøre det på den måde, så skal du da helt klart undersøge, hvilke andelsboliger der er til salg i det område, som du er interesseret i.

For der findes faktisk en del andelsboliger rundt omkring - nogle af dem er selvfølgelige pænere end andre. Men sådan vil det jo altid være, om du så kigger på huse eller på lejligheder. Når du køber dig ind i en andelsforening, så får du også en stemmeret i den forening, hvilket vil sige, at du kan stemme med på generalforsamlinger og lignende, når vigtige beslutninger skal afgøres.

Der er selvfølgelig ikke helt den samme frihed, hvis man vælger sig en andelsbolig frem for sin helt egen bolig, da man indgår i denne her forening, hvor man ofte hjælpes ad for at klare de forskellige huslige pligter. Flytter du eksempelvis ind i en andelslejlighed, så skal du være opmærksom på, at du skal deltage i de huslige pligter som at skovle sne, male opgangen eller vaske trapperne. Disse pligter hører med, når man kommer ind i en andelsforening. Men køber du en bolig i stedet, så skal du jo stadig ordne alle disse ting.

Sites med andelsboliger til salg

         

Sælg din andelsbolig

 
 
Bolig.com - Selvsalg 
 

Find den perfekte lejebolig

Det kan være svært at finde frem til den helt perfekte lejebolig, og nogle gange er man også nødsaget til at gå lidt på kompromis, hvis man gerne vil have et sted at bo lige nu. Det kan være, du kommer ud og ser på en lejlighed, og det hele er fuldstændig perfekt, lige på nær badeværelse, der er en halv kvadratmeter for lille. I sådan et tilfælde må man spørge sig selv, om man kan leve med det mindre badeværelse, nu hvor resten af lejligheden er perfekt.

Det kan også være, at du kommer ud og ser på et hus, som du godt kunne tænke dig at leje, men haven så er 3/4 så stor, som den du godt kunne tænke dig. Hvis resten vejer op for den lidt mindre have, så skal du nok ikke sige nej tak, for det kan være svært at komme meget tættere på finde den perfekte lejebolig. Nogle gange går tingene dog også op i en højere enhed, og så spiller det hele bare.

Det sker bare ikke så tit, så du må være åben overfor eventuelle små justeringer, som du må være nødsaget til at leve med, hvis du gerne vil have en lejebolig lige efter dit hoved. Og så kan det anbefales at gå igennem private udlejere, hvis du gerne vil have en pæn bolig her og nu, som du kan leje dig ind i. For hvis du eksempelvis skal igennem en hel boligforening, så kan du ende med at skulle vente i meget lang tid

Links til boligannoncer med lejeboliger