Stabyhoun

Vi fik den første stabyhoun i februar 2002, dengang var der ca. 35 hunde i Danmark. Siden har racen været i kraftig udvikling. 
 
I 2010 blev jeg formand for den Danske Stabyklub, der har omkring 250 medlemmer og der varetager alt korrdinering omkring avl, samt diverse sociale arrangementer. Se mere på klubbens hjemmeside www.stabyhoun.dk

Hvem er vi?

Vi er en familie der bor i Vejle ådal i et naturskønt område, hvor vi driver dambrug. Vores 4 hunde er en stor del af vores familie. De bor og lever i huset sammen med os. De tilbringer meget af dagen ude, hvor de fanger mus, rotter eller muldvarper. Kan de få en fisk går de heller ikke af vejen for det.

 

Vores hunde bruges til jagt, udstilling, avl og almindelige familiehunde.

Vi har årligt 1 kuld hvalpe, som vokser op sammen med os, og er med i vores hverdag. Vi går op i lang levealder, sunde og raske hunde med et godt temperament.
 
I er altid velkommen til at kontakte os og hører nærmere om racen og vores hunde.

Hvalpe

Vi har i årens løb avlet i alt 7 kuld hvalpe. Ud af de 6 stabyhoun vi har haft, er 3 af dem brugt til avl.
Vores anden tæve fik 2 kuld.
Vores tredje tæve fik 4 kuld, hvor vi beholdte den ene som i dag er vores avlstæve. Hun fik sit første kuld i januar 2017.
Vi forventer parring til maj - juni 2019.
 

 

 

Planlagte hvalpekuld

Næste kuld der planlægges bliver når Malue kommer i løbetid til maj/juni så der vil være hvalpe igen til efteråret 2019.
 
Under menupunktet "Hvalpe" er beskrevet vores forventninger og garantier til hvalpekøber
Birgit Skov | Vorkvej 75, 6040 Egtved - Danmark | Tlf.: 27851860 | bskov@profibermail.dk