Hold

Hvalpemotivation
 
Vi har hvalpemotivation for hvalpene allerede fra de er 8 uger gamle, hvis de altså har deres 1. vaccination i orden og forsikring på plads.
På hvalpe motivations holdet indøver vi nogle enkle øvelser med hvalpene via leg. Ud over det har vi snak omkring det at holde hund og de udfordringer og spørgsmål, som altid opstår, når man får en ny lille hvalp ind i huset. Sidst men ikke mindst, skal hvalpene socialiseres, hvilket i høj grad også foregår på dette hold.
 
Vi anbefaler altid, at man kommer med hvalpen så ung som mulig, for at få mest mulig socialisering for hvalpen samt indlæring af de mest brugte og simple ting så som sit, dæk og komme når der bliver kaldt.
 
 
Fortsætter /Unghunde
På dette hold vil der primært blive opstartet de grundlæggende lydighedsøvelser som DKK har i sine programmer (se mere på DKK's hjemmeside) Vi krydrer det med andre sjove øvelser, som man også kan lave der hjemme og på egne gå-ture.
 
I denne alders periode vil mange af hundene ligeledes blive meget mere selvstændige og måske til tider forsøge at udfordre ejen lidt. Her er det vigtigt at vedligeholde de øvelser, som man allerede kan, og forsigtigt bygge lidt på.
 
 
"Vedligeholdet"
Hundene på dette hold kommer typisk fra de andre hold og er fra 1½-2 år gamle og opefter.På holdet træner vi primært lydighedsøvelser - men bare for sjov. De fleste på dette hold ønsker bare at lydighedstræne for sjov og ikke med henblik på at gå op til en lydighedsprøve. På dette hold kræver det, at hunden kan det grundlæggende med kommandorer og ejerne har kendskab til de fleste øvelser på forhånd. Dette er opøvet fra tidligere hold eller fra træning andre steder.
 
 
Lydighedsholdet
Hvis man har lyst til at træne/øve lidt der hjemme og måske gå op til en officiel LP prøve 1 gang årligt, så er LP-holdet noget for dig.
Man kan starte på lydighedsholdet efter deltagelse på Grundholdet fordi træningen tager udgangspunkt i, hvor den enkelte kursist er nået til med sin hund. På den måde vil alle få mest muligt ud af træningen og vil kunne se fremgangen i øvelserne fra gang til gang.
 
Vi ser gerne at hundene fra Lydighedsholdet deltager i vores årlige træningstræf hvor træningspladserne konkurrerer i LP1 for sjov.
 
 
 
 
BS Lydighed | Ballerup Idrætspark, 2750 Ballerup  | bslydighed@gmail.com