Thea havde en lidt skidt tur på Maccoy. Hn gad ikke rigtig noget. Men vi opdagede senere hvorfor. Han fik et slemt nældefeber anfald og måtte have dyrlæge. Stakkels ham.
De red 65,1% og blev første uplaceret.

Landsstævne Solrød
PRI fredag:
Maccoy var ikke særlig godt gående, han drillede fortil og Thea havde ikke det rigtig sug i ham. De red 67% og blev nummer 11 ud af 32 ryttere.
LA6 lørdag:
Igen var Maccoy ikke særlig god. Thea havde en øv tur på ham men de formåede alligevel og ride 66,9% og vinde klassen.
PRM søndag:
Thea havde den bedste tur på Maccoy denne weekend. Dog var dommerne meget uenige. En dommer havde hende på 66,5 % og en anden havde hende på 60% Dette hev hende langt ned på resultatlisten men sådan er det jo desværre engang imellem. Bare Thea var tilfreds. Hun red sammenlagt 64,2% og blev nummer 15 ud af 30 ryttere.

Påskestævne Sverige (landsstævne)
PRT søndag:
Banen var stenhård fordi det havde været 11 graders frost... og så var der en mand der valgte at lufte hans hund ude i sneen for enden af banen så maccoy var lidt spændt deromkring.
Samlet red de 62,25% og blev nummer 5 udaf 19 ryttere. De lå ret lavt i denne klasse. Vinderen vandt med 64% så de lå tæt de 5 øverste.
FEI kür søndag:
Maccoy var super fin på opvarmningen og banen. Thea og Maccoy havde en super tur i deres kür.
Samlet red de 72.25% og blev nummer 3 ud af 16 ryttere. Vinderen var den skønne pony Tim som er på det svenske landshold og 2'eren var Champagner W som også er på det svenske landshold. Så utroligt at Maccoy kunne blande sig med dem. :o)
PRM mandag:
Opvarminig i i kold vind og sne :o( Puhhhh det var koldt. Maccoy meget tændt og vild på opvarmningen da de andre var gode til at ride tæt, og det kan han ikke li' :o( De havde en okay tur på banen.
Samlet 67,08% og en 5 plads ud af 20 ryttere.
PRI mandag:
Samme opvarmning som PRM, en meget tændt maccoy som Thea kæmpede med at få dæmpet ned. Rigtig fint program men nogle dyre fejl.
Samlet: 67,17% og en 4 plads 20 ryttere. Vinderen lå på 68% så igen var det meget tæt.
Alt i alt et super godt stævne..... Thea og Maccoy fik placeringer i alt hvad de startede :o)

KBH-mesterskaber 1 runde SIV 9/3-2008
PRT til 65.27%. 4.plads.
Thea havde en fejlridning der kostede i alt 4 point og prinsen var ikke super godt gående, han skulle tisse så han havde svært ved at takte i galoppen :o/

24/2-2008 ECCO Cup
Thea og Maccoy vil i år prøve sig med Ecco cup da det er Thea's sidste pony år. Vi havde ikke rigtig de store forventninger da det er super dygtige ryttere der er med. Første dag var en opvarmningsklasse PRM hvor Maccoy ikke var særlig god. Anden dag var det så det gjaldt og Maccoy var super godt gående.... Thea og ham gik videre til küren hvor maccoy var lidt spændt men det gik super godt.
PRM (fredag) 63.75% nummer 9 ud af 21.
PRT (lørdag) 1kval. Ecco Cup 68.25% placering som nummer 2 ud af 19 ryttere.
FEI ponykür (søndag) 71.59% placering som nummer 2 samlet.
20/1-2008:
Thea og Maccoy var idag på Møllebakken og ride. De red en PRI. Maccoy var enorm tændt på banen så Thea havde noget at holde tilbage :o) Men hellere det end han er træt. De red 66% og blev nummer 6 ud af 26 ryttere.
Tusind tak til alle jer der var mødt op for at se Maccoy og Thea det var helt overvældende :o)