W

Aktuelt

Mød Sortekilde Kunstnerne.
Fra nytåret 2012 åbnede Sortekilde og de ca. 16 kunstnere der er tilknyttet kulturcentret dørene for deres gallerier og værksteder, den sidste søndag i hver måned. Der er noget for en hver smag og rig mulighed for en god oplevelse på søndagsturen.
Værkstederne og galleriet holder åbent fra kl. 11.00 til 16.00.
Udover det kan udstillingerne ses i det omfang kunstnerne er tilstede, samt efter aftale eller inden for normal åbningstid ved henvendelse på kontoret. 
 
 
På snarligt gensyn.
 
 
Sortekilde Kunst og Kultur Center kan findes på nedenstående link :  
 
 
 

Velkommen på webgalleriet Galleri Stebit

 

 

 

Havluft, Saltvand & Mågeskrig er alle, inspirerende kilder til fred og ro...

_________________________________
  
Marine atmosphere, Saltwater and Seagull scream are all inspirational sources for peace and quiet ...
 
I am self-taught artist, expressing myself through paintings and sculptures. Always starting with the Local, the close and natural, and preferably with a touch of fantasy, nostalgia and thoughtfulness.
My works can be experienced at Sortekilde Kulturcenter.
 
enjoy.
Henrik Stebit.
  
_________________________________

Seeluft, Salzwasser und Möwenschrei sind alle Quellen für Frieden und Ruhe ...
 
Ich bin Autodidakter Künstler und drücke mich durch Malerei und Skulpturen aus. Immer die Umgebung, die Nähe und das Natürliche als Ausgangspunkt und mit einem Hauch von Phantasie, Nostalgie und Bedachtsamkeit.
Meine Werke können Sie in Sortekilde Kulturcenter erleben.

Viel Vergnügen.
Henrik Stebit.

Royalt besøg i Kerteminde.
H.K.H. Kronprins Frederik modtog d.03.09.2010 billedet der pryder velkomstsiden i forbindelse med VM i Windsurfing, billeder fra overækkelse kan ses i scrapbogen.
se også billeder fra H.K.H. Prinsesse Maries besøg på udstillingen i rådhussalen d. 18.08.2010

 

Lidt blandet info.....

bronze skulptur fra eget støberi
Galleriet er under løbene opbygning, så det vil sikkert i perioder virke noget rodet og ufuldstændigt, men jeg håber aligevel at du finder det interessant nok til at vende tilbage senere.
 
OBS. : Ikke alle tilgængelige værker er gengivet i gallerierne. Fandt du ikke hvad du søgte kan jeg kontaktes for yderligere information enten pr. mail eller telefon.
henrik@stebit.com - mobil : 60 13 17 91
 
Det gælder naturligvis også hvis du har ris, ros, gode ideer eller andet til mit galleri.
 
 
Jeg arbejder stadig med at forbedre mit lille bronze & sølv støberi. Det har været mit store ønske selv at have muligheden for at støbe smykker og små skulpturer lige siden jeg sluttede et lærerigt og meget inspirerende ophold hos Jens Galschiøt i 2009. jeg vil desuden også forsøge at realisere nogle af mine ideer omkring støbning af aluminiums skulpturer. men kig forbi mit værksted og min udstilling på Sortekilde, og se hvor langt jeg er nået.
 
 
Sortekilde - Flammen.
Så kom dagen endelig, hvor Sortekilde-flammen blev afslørret for første gang. En smuk solbeskinnet lørdag formiddag d. 24.09.2011 samledes en kreds af interessede for  at opleve denne store dag sammen med os. og måske også for at tage del i den efterfølgende reception hvor der blev serveret lidt godt til ganen og en tår Sortekilde most....
Et skår i glæden var jo desværre at tyve i nattens løb var stukket af med næsten alle de værker Betina Hesselhof og jeg selv havde udsmykket lokalerne med i dagens anledning, samt diverse af sortekildes inventar. Jeg håber at tyvene er lige så glade for de stjålne værker som vi er kede af at miste dem.
 
Tak til alle der har besøgt udstillingerne, web galleriet osv.
vi ses forhåbentlig til nogen af de kommende arrangementer.
 
 

 
 
Henrik Stebit  | Tlf.: 60131791 | henrik@stebit.com