Om Galleri PD / Om Kunstneren

Om Kunstneren...

 

Jeg hedder Charlotte, er født i 1969, har en lille datter og bor i Odense. Efter flere års forskellige kreative sysler, fik jeg lysten til at male i 2003. Her følger jeg mit hjerte og min sjæl, når penselstrøget skaber sin magi på lærredet.
 
Er autodidakt og maler unikke malerier - både de meget farverige og i de mere afdæmpede nuancer. Beskæftiger mig kun med akrylmaling på lærred. Mine malerier og ikoner afspejler moderne abstrakt kunst mest nonfigurativt og jeg benytter mig af flere forskellige selvlærte teknikker/effekter for at give malerierne dybde, struktur og helhed.

Det kan være meget svært at se alle detaljer såsom strukturer m.m. på et billede, malerier og ikoner skal helst ses live, men jeg håber, at mit Online-Galleri alligevel kan give dig et praj om min abstrakte kunst.

Jeg prøver hele tiden at videreudvikle mig og eksperimenterer derfor hele tiden med forskellige teknikker og stilarter, så hold godt øje med Galleri PD's hjemmeside, der løbende bliver opdateret med nye malerier.
 
Inspirationen kommer udefra, men malerierne indefra.

Min drøm er at min kunst, kan give andre glæde i deres hverdag.

Med venlig hilsen

 

Charlotte Pytlick 
 
Hjemmesiden sidst opdateret 16. august 2011
Bricksite - Startet 19. marts 2008.

 

 
 

Copyright: Galleri PD V/Charlotte Pytlick | www.galleripytlickdieckmann.dk, 5220 Odense SØ. - Danmark