Referater

Referat fra repræsentantskabsmødet i Gylling fritidsskole mandagden 27. januar 2014.

 

Til stede: Tine Brandt - Forsamlingshuset, Søren Knudsen – Borgerforeningen, Dorthe Hermandsen – skolekredsen, Rikke – skolekredsen/boldklubben, Mogens Højmark – arkivet, Jørgen Hansen – pensionistforeningen, Leif Hjernøe – menighedsrådet, Tove Forsberg – supl. for præsten, Niels Rasmussen – Gylling skole, Heino Sloth – møllen, Solveig Olsen – leder fritidsskolen og Hans Mortensen - Gylling kultur og energi.

 

  1. Formanden for fritidsskolen bød velkommen og roste det flotte fremmøde.

         Kort præsentation af de fremmødte.

 

 

  1. Niels Rasmussen blev valgt til dirigent.
  2. Beretningen handlede om driften i året der er gået. Svært at fastholde kursister efter det gode år 2012. Vi er på omkring 110 kursister. De gamle hold går fortsat godt. Ikke nemt med nye hold. Zumba har stabiliseret sig på omkring 15. Kort omtale af vores medlemskaber i aftenskolerådet, Folkeoplysningsudvalget og frivilligcenteret. Ligeledes deltag vi i Frivillig Fredag med en udstilling i Jyske bank. Disse poster giver reklame og vi gør opmærksom på vores eksistens. Fremadrettet var der tale omkring et arrangement i forsamlingshuset, hvor fritidsskolen og forsamlingshuset gik sammen om et fælles arrangement. Håber også på andre foreninger. Sådan et arrangement kan bringe puljepenge til at dække et evt. underskud.

         Beretningen enstemmigt godkendt.

  1. Regnskab blev gennemgået og godkendt.
  2. Nye medlemmer i bestyrelsen: Jørgen Hansen og Hans Mortensen genvalgt.
  3. Ny suppleant til bestyrelsen: Søren Knudsen.
  4. Rasmus Toftegård blev genvalgt til revisor.
  5. Revisorsuppleant blev: Niels Rasmussen.
  6. Ingen indkomne forslag.
  7. Tilskudspuljerne blev omtalt. Aftenskolerådet har en pulje på 2x40000 kr. man kan ansøge, hvis man laver et fællesarrangement med andre forening der indeholder folkeoplysende ting foredrag/undervisning. Folkeoplysningen har en pulje man kan søge, hvis man har nye tiltag, der kan komme andre til gode.

           Hjertestarter blev der spurgt om. Ikke noget der direkte vedrører aftenskolen.

           Borgerforeningen og Pensionistforeningen ville snakke sammen omkring evt.

           en hjertestarter mere i Gylling.

Niels blev takket for god styring af mødet. Mødet hævet kl.2003.

Referent: Hans Mortensen

På det efterfølgende møde blev der snakket omkring de to store Armenien arrangementer der finder sted i Gylling senere. Vi snakke om, om ikke der kan gøres noget større ud af arrangement 2, hvor man fejrer en rund fødselsdag. Måske hele Gylling skulle være med til at fejre den begivenhed.

Vi snakkede fælles kalender. Tine gjorde reklame for den forsamlingshuset havde lavet og styrer. Var nem at finde ud af. Andre forslag gik på en ny gruppe på facebook. Jørgen omtalte den nye bestyrelse og aktiviteter i pensionist foreningen.

Gylling Fritidsskole,  | Tlf.: 42380498