Harders Art ejes af Dorte Bang Harders
Kreativ Hobbyist
 
Jeg hedder Dorte,  er født i 1969. Jeg bor i et lille landsby godt 20 min. kørsel fra odense. Jeg flyttede hertil 2008 i en lille fritliggende andelsbolig med en dejlig have til. 
 Jeg er uddannet social & sundhedsassistent.
 
Jeg har altid været meget kreativ. Jeg begyndte for alvor at male på lærreder i 1999,det hele startede med, at jeg har tegnet meget, så begyndte jeg at favelægge mine tegninger med vandfave. Så ville jeg så prøve med acrylmaling på lærred og det fangede så min interesse. Derefter har det udviklet sig til at jeg prøver med næsten alt forhånden værene materialer, så som spartelmasse, sand, papir og meget andet. Det er sjovt at se hvad der kommer ud at at mixe forskellige ting sammen, og bruge sin fantasi.
I sommeren 2010 begyndte jeg også at lave smykker, hvilket startede lidt sjovt; jeg manglede et par øreringe og så tilfældig et startsæt til fremstilling af øreringe og tænkte det måtte jeg da prøve. Det har så derefter udviklet sig, så nu laver jeg også armbånd og halskæder af forskellig slags. Det er sjovt og spændende selv at lave og få idéerne til nye disigns.
 
 
Så bruger jeg også meget af min fritid på min hund, Finian, som er en cocker-spaniel. Efter jeg købte mit hus blev jeg nød til at sælge min ellers elskede kolonihave. Men heldigvis er der en dejlig have her som hunden og jeg bruger meget tid i.
Se billeder i private foto. >> Her
 
 
 
 
Dorte Bang Harders  | Tlf.: 40 42 67 48