Hermelingården - Der hvor tingene sker !

Forside

 
Velkommen til Hermelingården!
         Vi avler til udstilling, hop og kæl!
 
Jeg er medlem af Danmarks Kaninavlerforening med avlernummeret 2648.
Medlem af Schecke Hollænder Klubben.
Medlem af Dværgkaninklubben.
 
Det hele startede i 2004 med min første hermelin, som ses her.
  
 Hej og velkommen. Tak fordi I besøger vores hjemmeside. Jeg startede op med at avle hermeliner i 2007 og har haft hermeliner siden 2004. Hermelingården er stedet, hvor vi har et seriøst opdræt af hermelin kaniner i 4 flotte farver. Vi udstiller i udstillingssæsonen rundt omkring i Danmark. Vi bor ved Ringe på Fyn og har løbende unger til salg året rundt. I er velkomne til at skrive en mail, hvis I har spørgsmål eller er interesseret i at vide mere om hermelin kaninen. 
 
Vi fokuserer på at lave racetypiske hermeliner, der lever op til standarden, som samtidig har et godt temperament, så de kan bruges til såvel kæl som udstilling. Vi arbejder hårdt på at forbedre hermelin hollænderne både i krop og udtryk. I de sorte hermeliner arbejdes der meget med pels og farve pt. Vi mener, at det er sjovt at have kaniner, når de har det godt og derfor går vi op i, at alle får opfyldt deres behov. Vi vægter dyrevelfærd og at vores kaniner får masser af lys og luft, samt at de har rene omgivelser at leve i.
 
Vores kaninunger bliver observeret fra de bliver født og ellers er de i hænder, når de forlader reden. Fra de er 5 uger bliver de vænnet til at få checket tænder og kløer. De bliver derudover også vant til i det hele taget at være i hænder.
 
 
 
 
 
Hermelin kanin hermelin kaniner blå hollænder sort hollænder sort hollændertegnet sort brun havanna havana blå hollændertegnet hermelinkanin hermelin kaninunger hermelin racekanin kaninunger kaninunge pasning avl opdræt danmarks kaninavlerforening breeding dutch blue hollender hollander zeichnungen ægte race danmark hermelinkaninen hermelinkaninunger blå blue black dutch black Zwergkaninchen rabbits rabbit Chocolate swart weiß kaninchen züchter
 
 
 
Sofie Jørgensen | Langgyde 9, 5750 Ringe - Danmark | Tlf.: 27571852 | hermelingaarden@gmail.com