Andre bogudgivelser

KØB ALLAN OLSEN-BIOGRAFIEN, "JEG TOG EN ANDEN VEJ" TIL KUN 100,- KR. - INKLUSIVE FORSENDELSE! (BOGEN SENDES MED DAO TIL DIN ADRESSE).

SKRIV DIT NAVN, ADRESSE OG MOBILNUMMER TIL: andershoumoller@gmail.com

(KAN OGSÅ AFHENTES I HUNDESTED, NORDSJÆLLAND, EFTER AFTALE. PRIS: 60 KR.)

SENESTE BØGER:

29. april 2020 udkom biografien "En som Bjarne Reuter", som jeg har skrevet sammen med Helle Retbøll Carl.
Den blev udgivet på Bjarne Reuters 70-års fødselsdag, og det er første gang han – uden fiktionens slør – åbenhjertigt fortæller om sit liv.   

BOGENS SALGSTEKST:

Det hele begyndte på et lille loftsrum. Da Bjarne Reuter var barn, isolerede han sig ofte i et lille pulterkammer øverst i etageejendommen på Kabbelejevej i Brønshøj. Det var hans frirum væk fra lejligheden, hvor der var sparsom plads til familien. Loftet var en stille oase midt i en kværnende og krævende verden for en sensitiv dreng, der tog alt ind. På loftet fandt han litterære klassikere, som hans far havde gemt væk. Bjarne Reuter begyndte at læse. Og skrive. I al hemmelighed. Først fædrelandssange og senere fiktive historier, der blev nedfældet i kladdehæfter, han havde hugget i skolen. 
Reuter har skrevet lige siden og selv skabt verdenslitteratur. Mange af hans mest elskede bøger er sanset og modnet i barndommens Brønshøj: "Busters verden", "Zappa" og "Månen over Bella Bio".


I EN SOM BJARNE REUTER fortæller han bl.a. om sin magiske barndom, om et brat og traumatisk uskyldstab, om familiens mystiske hemmeligheder og om vejen frem mod at blive fuldtidsforfatter. Han endte til sidst med at blive Danmarks mest succesrige nulevende forfatter. Hans bøger er udgivet i adskillige lande og mange er blevet filmatiseret.
 

Du kan købe et eksemplar - så længe lager haves (130 kr. - inklusive forsendelse). Skriv navn, adresse og mobilnummer til: andershoumoller@gmail.com

(Sendes med DAO til din adresse)

 
 
 
Bogen har fået fantastisk medieomtale i en stribe dagblade: Berlingske, Jyllands-Posten, Politiken, Kristeligt Dagblad, Fyens Stiftstidende, Århus Stiftstidende, JydskeVestkysten og mange, mange andre.
"Godt vi har Bjarne", opsummerer Fyns Amts Avis.
 
På fødselsdagen kogte de sociale medier af opslag fra Reuter-entusiaster, biblioteker, boghandlere, forlag og læsegrupper: Et klart udsagn, der viser hvor meget Reuter har betydet for det læsende danske folkefærd - på tværs af generationer.
 
"EN SOM BJARNE REUTER" VAR I UGE 19 NR. 5 PÅ BOG & IDÉS BESTSELLERLISTE.
 
 
 
 
BOGEN VAR DEN 30. APRIL NR. 3 PÅ BESTSELLER-LISTEN PÅ SAXO - EN AF LANDETS STØRSTE ONLINE-BOGBUTIKKER.
 
 
 
"En som Bjarne Reuter" har en gennemsnits-karakter på ca. 4,60 ud af 5 mulige stjerner på Mofibo. Den var i uge 19 nr. 6 på Mofibos topliste. 
 
★★★★
 
Bogen får 4 flotte stjerner i en meget positiv anmeldelse i Berlingske. Læs den her
Pluk: "Biografien er velskrevet." (...) "Nu har den store forfatter så fået sin egen biografi, skrevet af Helle Retbøll Carl og Anders Houmøller Thomsen, hvor historien om barndommen i Brønhøj folder sig ud med samme nostalgiske realisme, som en række af Reuters hovedværker emmer af." 
"Når man læser biografien »En som Bjarne Reuter«, står det lysende klart, at den monstrøse succes også skyldes, at Bjarne Reuter er forrygende godt selskab. At læse om hans liv og forfatterskab, er som at høre et greatest hitalbum med en elsket musiker; man tænker uafladeligt »gud ja, den har han OGSÅ skrevet«, mens siderne, årene og de monumentale værker flyver forbi." 
 
Information giver ikke stjerner - men avisens anmeldelse kan i ordlyd minde om en 6-stjernet anmeldelse.
Uddrag: "En spændende og generøs bog. (...) Her forærer Bjarne Reuter os nøglen til hele sit forfatterskab. Man læser den grådigt, for her har vi at gøre med romaner, hvis udbredelse bekræftes årligt ved uddelingen af bibliotekspenge."
Hele to forfattere står bag bogen: TV-journalisten Helle Retbøll Carl og den skrivende journalist Anders Houmøller Thomsen. Tilsyneladende har førstnævnte stået for interviewene, men det er ikke meget, hun fylder selv. Det er der ingen af dem, der gør i teksten. Men det er ikke det samme som at sige, at Bjarne Reuter lige så godt kunne have skrevet bogen selv. Nogle ting bliver ikke sagt, medmindre nogen spørger." Læs anmeldelsen her.
 
 
4 stjerner i Kristeligt Dagblad:
 
"En som Bjarne Reuter" bærer os smukt og sikkert rundt i Bjarne Reuters verden. Bogen er et charmerende bekendtskab, der endnu engang bekræfter det, som vi allerede godt vidste: At Bjarne Reuter står bomstærkt i det fortryllende krydsfelt mellem hemmeligheder og drømme, mellem virkelighed og fiktion, mellem udlængsel og hjemve, samt at han er og bliver verdensmester i at skildre tabet af barndommens uskyld."
 

"Det er en bog alle Reuter-fans må læse, og hvis man ikke er fan, skal man læse den alligevel. Den giver stor lyst til at (gen)læse hele forfatterskabet."
Anmeldelse, Litteratursiden
 
 
5-STJERNET ANMELDELSE: 
"Holder du af Bjarne Reuters fortællinger, vil du helt sikkert kunne lide biografien. Du lærer manden bedre at kende, og han lyder altså ret skøn, og bogen er skrevet på en måde, som i sig selv er en hyldest til hans skrivestil. Spækket med gode historier om en mand, som har fået generationer af børn til at grine, tænke og opdage melankoliens væsen. Advarsel: Jeg kom til at købe flere Bjarne Reuter-bøger efter endt læsning! Til dig, der elsker Buster, Bjørn og alle de andre."
Magasinet Liv 
 
"Bogen er yderst velskrevet og oplagt til alle fans af den store forfatter!"
ALT for damerne 
 
 
Biografien præsenteres som "Boganbefaling" i Jyllands-Posten.
 
"Ud over selve begejstringen ved at fortælle den ene historie efter den anden er det i høj grad glæden ved sproget, der i årtier har drevet den nu 70-årige Bjarne Reuter. (…) Det fremgår af biografien "En som Bjarne Reuter", der fortæller historien om en litterær enspænder.
Nordjyske Stiftstidende
 
"En velskrevet biografi" (...) "Det er forunderligt at høre om alle de tanker, der ligger bag arbejdet med bøgerne. I Reuters verden kan selv små hændelser være opstarten på hele romaner. De detaljer, han opfanger i hverdagslivet og gør til romanindhold, er netop det der gør, at man får lyst til at læse eller genlæse Reuters forfatterskab."
Lektørudtalelse fra bibliotekerne
 
"Alt i alt er EN SOM BJARNE REUTER en gennemarbejdet og spændende biografi, der bestemt er et læs værd."
Bloggen "Bøger Bøger Bøger"
 
 
"Biografien er et sobert værk om en af landets største nulevende forfattere. (...) At blive lukket ind i maskinrummet og få indblik i Reuters arbejdsprocesser plus tanker om religion, etik og litteratur er opløftende læseværdige."
Bloggen Bausagerbooks

 
"Spændende, underholdende, oplysende og inspirerende."
Forfatter ‎Anita Grün‎, anmeldelse i "Forfatter-chat & -debat"
 
 
"Det er særligt i Bjarne Reuters usentimentale
omgang med sig selv, at biografien
udmærker sig. Reuter forsøger intetsteds at
idealisere sig selv, men kigger derimod ærligt på sig selv i spejlet."
Ugeavisen Esbjerg
 
 
★★★★☆
 
Det internationale GOODREADS efter 16 bedømmelser.
 
 
Læser-reaktioner:
 
"Interessant at komme bag om personen, hvis bøger og historier, jeg altid har elsket." (Ingelise Wolter, Mofibo, 5 ud af 5 stjerner)
 
"En dejlig og sjov bog." (Ellen Anderson, Mofibo, 5 ud af 5 stjerner)
 
"Den var bare så god". (Elsebeth Brejner, Mofibo, 5 ud af 5 stjerner)
 
"Den er skidegod." (K. Brønnum, Mofibo, 5 ud af 5 stjerner) 
 
"Tak for et dejligt indblik i en fantastisk forfatters liv."
(Mia Warming-Hansen, Mofibo, 5 ud af 5 stjerner) 
 
"Nu kommer man helt med ind i maskinrummet i denne fremragende biografi." Forfatter Claus Hagstrøm
 
"Jeg har ikke læst alle hans bøger, men har fået lyst til at læse flere efter denne godbid." Ulla, Goodreads
 
"Det er en skøn bog." Kooks74, Instagram
 
"Spændende biografi om Bjarne Reuter og hans forfatterskab. Kan varmt anbefales." Susanne Thormann, Litteraturklubben
 
 
 
 
 

24. oktober 2018 udkom Allan Olsen-biografien "Jeg tog en anden vej" (People'sPress), som jeg har hjulpet ham med at skrive. 

 
 
Forlagets beskrivelse: 
 
Skuespiller Allan Olsen kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år. I JEG TOG EN ANDEN VEJ fortæller Allan Olsen åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester, og hvor han har fejret 40 års jubilæum. Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.
 
 
En hyggelig release-dag på forlaget People'sPress med Allan Olsen. 
 
 
 
"Fantastisk bog, med et godt budskab. Jeg kan kun sige “læs den!"
Bill Jensen, Mofibo.
 
"Ærligt og klogt. Der er så mange aspekter i den. Den skal fordøjes. Bestemt en erindringsbog, der udmærker sig."
Sofie Beck
 
"Har kun et ord: TAK!"
Lone Grøn
 
"Super god bog. Ville ønske at alle unge/børn skulle læse den i skolen, så de lærte noget af den."
Helle Framvig
 
OM LYDBOGEN: "Smukt, indlevende oplæst. Allan kan lære os rigtig meget."
Charlotte Møller
 
 
Materialevurdering af Michael Linde Larsen til brug for danske biblioteker:

"Bogen fremstår autentisk og beskriver med ærlighed og indsigt Allan Olsens turbulente liv. Men den giver også en generel indsigt i en misbrugers sind. En bog som kan læses af mange, såvel til at blive klogere af, men også som et fint portræt af en kendt dansk skuespiller.
Sproget er flydende og nærværende.
Alle kan læse med, og specielt folk i kontakt med et alkoholmisbrug vil få en ekstra dimension i oplevelsen."

 

Bogen får 5 KONGEKRONER på kulturkongen.dk:

 
"Bogen har mange politiske vinkler, og der er ingen tvivl om at Allan Olsen har poltiske holdninger som vil kunne få nogle menneskers pis i kog. Jeg synes, at det er forfriskende, at der er et kendt ansigt tør stikke næsen frem, stå fast og sige direkte at der er noget galt."
Sanne Olesen

"En meget ærlig fortælling om det rod og kaos alkohol kan bringe med sig. (...) Jeg følte mig godt underholdt med denne bog."
Søren Dantoft
 
"En bog som jeg klart vil anbefale til alle som er nysgerrige omkring hvem Allan Olsen er og til folk som har misbrug tæt inde på livet, på den ene eller anden måde. En bog fuld af håb."
Annette Vester
 
 
★★★★★ på Gucca
“Jeg har læst bogen grundigt. Den har givet mig inspiration til at undlade alkohol, og jeg er begyndt at gå til AA-møder. Inspirationen har givet mig hjælp til at stoppe, så bogen har virkelig givet mig meget.” (Lis Trasbjerg)
 
 
★★★★☆ på Henriettes Blog:
“‘Jeg tog en anden vej’ er skrevet i et letlæseligt og flydende sprog. Mange steder kunne jeg ligefrem næsten fornemme Allan selv sidde og fortælle sin historie. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det må have taget ham mange tanker, overvejelser og en masse mod at udgive sin livshistorie."
 
 
Ude og Hjemme anbefaler bogen som en af vinterens bedste: "Det er fortællingen om en kamp for at komme oven på igen og et vidnesbyrd om, hvor vigtigt det er at have en god og solid støtte i andre, når det ser mest sort ud. Bogen giver stof til eftertanke og fortjener at blive læst."
 
 
Der var stort fremmøde, da vi besøgte Bogforum 27. oktober 2018. Vi kom både rundt om ærlighed, Kim Larsen, dokumentaren "De misbrugte filmbørn" og Allans holdninger til kriminalitet og resocialisering.
 
 
Allan har markante holdninger til druk blandt unge. Han synes, at vi skal kopiere den såkaldte islandske model, hvor børn og unge under 18 år ikke må løbe rundt i byen sent ud på natten. Han var med i Aftenshowet, og deres sammenklip er blevet et kæmpe hit på sociale medier. Sidst jeg tjekkede var det set af 530.000 interesserede!!
 
 
 
Bogen er en bestseller: Lige efter udgivelsen er "Jeg tog en anden vej" på flere af Mofibos toplister over lyt/læsning. Bl.a. som nr. 9 på listen over SAMTLIGE udgivelser – på tværs af genrer.
 
 
 
 
FØRSTE OPLAG ER UDSOLGT. NYT OPLAG BLEV TRYKT I BEGYNDELSEN AF MARTS 2019!
 
KØB "JEG TOG EN ANDEN VEJ" TIL KUN 100,- KR. - INKLUSIVE FORSENDELSE! (BOGEN SENDES MED GLS TIL DEN NÆRMESTE PAKKESHOP NÆR DIG).
SKRIV DIT NAVN, ADRESSE OG MOBILNUMMER TIL: andershoumoller@gmail.com
 
 
 
 
 
1. november 2018 udkom "The Julekalender Book", som jeg har skrevet efter et oplæg af Hans-Erik Saks.
 
 
 
FRA FORLAGET PEOPLE'SPRESS PRÆSENTATION: 
 
Så er den her!
‘Ja, det’ bår dæjli’,’ som kartoffelavler Oluf Sand uimponeret ville bemærke. Han var en af de fantastiske figurer i ‘The Julekalender’, der sørgede for at tømme gaderne for mennesker landet rundt, da serien første gang blev vist på TV 2 i 1991.
‘The Julekalender’ blev skabt i et vildt og kreativt samarbejde mellem trioen De Nattergale og tv-pioner, instruktør og producer Hans-Erik Saks, der her fortæller historien om, hvordan den tidløse og rablende morsomme julekalender blev til. Serien var faktisk rystende tæt på aldrig at blive til noget, og at det overhovedet lykkedes tangerer i sig selv et julemirakel.
Senere fik ‘The Julekalender’ royal anerkendelse, kom på museum og blev en del af dansk kulturhistorie. Den blev endda en nordisk eksportsucces, så nordmændene nærmest har taget ejerskab på løjerne. Jo, jo – det skal æt’ komme an å’ det da. 
 
KØB "THE JULEKALENDER BOOK" TIL KUN 100,- KR. - INKLUSIVE FORSENDELSE! (BOGEN SENDES MED GLS TIL DEN NÆRMESTE PAKKESHOP NÆR DIG).
SKRIV DIT NAVN, ADRESSE OG MOBILNUMMER TIL: andershoumoller@gmail.com
 
Jeg anbefaler print-udgaven frem for e-bogen, da den i papir-versionen er i et særligt bredt format og med virkelig flot tryk. Det giver en særlig læseoplevelse.
 
 
 
"'The Julekalender Book' er et must for alle fans af det gakkede juleunivers."
Ekstra Bladet 
 
 
"The julekalender Book" har fået følgende materialevurdering fra bibliotekerne: "Fantastisk og underholdende bog der, for den rigtige låner, er guld værd. Kan anskaffes af alle. (...) 24 kapitler! Det er hvad der er i bogen. Godt tænkt. Og indholdet er bestemt ikke nogen skuffelse. Bliv fluen på væggen, når der berettes om hvordan hele produktionen blev til og kom med i studiet, når der indspilles og redigeres. Læs også om det indbyrdes samarbejde partnerne imellem og hør om både nedture og opture." (Vurderet af Lars Ovesen).
 
★★★★☆ - EVA LUCIA ✮ REVIEWS & LITERATURE:
 
"Dette er en rigtig god bog. Den er opsat med tekst og masser af billeder, som dokumenterer hele forløbet. Det er en hyggelig bog at bladre i, og det er tydeligt, at det næsten gennem hele projektet har været skideskægt at lave serien.
Alt i alt, så dét bår dæjli’!"
 
 
"Den perfekte gaveide til alle julekalenderfans."
Juleekspert Daniel Røde
 
★★★★★

"Et juleeventyr: Supergodt at man kan se 'The Julekalender' på tv og samtidig se og læse i bogen om det hele." 
Brugeranmeldelse Coop.dk
 
E-bogen har en gennemsnitskarakter på hele 4 ud af 5 mulige stjerner på Mofibo.
 
 
 
 
3. november 2017 udkom "Spørge Jørgen 2. Jørgen Leth svarer på alt - igen", som jeg har skrevet.
 
 
 
 
Forlagets beskrivelse:
 
"Jeg er ikke imod fitnesscentre. Men jeg hader den musik, de spiller. Det gør jeg. Hader den! Det er sådan decideret vulgær musik. Moderne hopsamusik, som skal kvikke én op til at gøre umulige ting."
 
"Kattecaféer?! Det lyder for tosset og for dumt. Det gider jeg ikke at svare på. Hold op! Jeg vil ikke engang have en forklaring på, hvad der menes med det."
 
"Vandmeloner. Det er den mest latterlige frugt, der findes. Hvad skal man med den. Jeg gider sgu da ikke at spise indrammet vand."
 
Hov, er Jørgen Leth pludselig blevet en ældre, knarvorn herrer? Nej, men han svarer på, hvad han bliver spurgt om. Alt. Og han gør det ærligt og bramfrit og med den præcision og elegance, der er hans varemærke.
 
Det var præmissen i "Spørge Jørgen. Jørgen Leth svarer på alt", den første bog, og i 2'eren fortsætter Leth i samme spor.
 
Journalist Anders Houmøller Thomsen har på ny udvalgt og bearbejdet de bedste spørgsmål og svar fra 'Spørge Jørgen' på Radio24syv, hvor brevkasseprogrammet går sin sejrsgang på anden sæson.
 
Bogen får 5 hjerter ud af 5 på Mofibo!
 
 
 
 
SPØRGE JØRGEN PÅ BOGFORUM: Jeg interviewede Jørgen Leth og Zissel Kjertum-Mohr (fra Radio24syv) på Bogforum i Bella Center søndag 12. november. På 25 minutter nåede vi bl.a. at vende emner som voodoo-ceremonier, Leths forsøg på at give Lars von Trier voodoo-kræfter, børnebogen "Spørge Jørgen" og Jørgen og Zissels radio-samarbejde bag kulisserne. 
 
 
 
 
 

Tordag 20. oktober 2016 udkom "Spørge Jørgen. Jørgen Leth svarer på alt", som jeg har skrevet.
 
Spørgsmålene er mange - alt fra de eksistentielle, de alvorlige, de personlige til de sjove og fjollede - og Jørgen Leth holder, hvad han lover, og svarer på alt med vanlig ærlighed, sprogligt overskud og humor. Gennem bogen får man ikke blot gode svar og bliver klogere på, hvad Jørgen Leth mener om dette og hint, man bliver også klogere på ham som person. For danskerne vil i høj grad gerne have mere at vide om Haiti og om ham. Og det får de. På den måde er bogen også et levende billede af livet i Haiti og et indgående portræt af mennesket og kunstneren Jørgen Leth.

I Spørge Jørgen har jeg udvalgt og bearbejdet det bedste fra første sæson af brevkasseprogrammet "Spørge Jørgen", der blev sendt på Radio24syv. De første tyve programmer, som alle var optaget forskellige steder i Haiti, blev en meget populær udsendelsesrække. 
 
 

 

Anmeldelse i Weekendavisen:
"Hans (Jørgen Leths, red.) causerende spor er en vederkvægende pause fra den offentlige debat. Vi får anekdoter om haitianske fodboldspillere med kunstnernavne som Hitler, Goebbels og Göring på trøjen. Personlige erindringer om angstanfald, der blandt andet gjorde, at han i nogle år måtte undgå film som Rosemarys baby og Ondskabens hotel. (...) Journalist Anders Houmøller Thomsen har transskriberet Jørgen og samvittighedsfuldt luget ud i talesprogets rod og fyld."

Lektørudtalelse på vegne af danske biblioteker:
"Leth er en mand, der deler vandene, og det vil han også gøre med denne bog. Men vi der holder af hans vidende stil og elegante sprog, tager også denne bog med, der udmærker sig ved dens umiddelbarhed og ærlighed."
 
"God og underholdende"
En af flere positive bruger-anmeldelser på Mofibo, hvor bogen samlet scorer 5 ud af 5 hjerter.
 
"Jørgen Leth est un Dieu. (...) Ce livre présente le best-of des programmes d´une série á la radio danoise il y a un an. Ce programme m´a beaucoup donné et a été une grande source d´inspiration - pourquoi ne pas vivre comme lui, comme Jørgen Leth, ce beatnique danois?"  
Anmeldelse på Goodreads, hvor bogen får 4 ud af 5 stjerner.
 
"Jørgen Leth er en sand mester til at svare på spørgsmålene, og kan snakke ud fra dem alle på en så interessant og fascinerende måde, at man aldrig bliver træt af det."
Anmeldelse af Andreas Toft, Litteraturcafé 2017
 
"Intensiteten er det, der gør forskellen, synes jeg. Følelsen af, at livet er vigtigt, at fortælleren trods sin insisteren på det modsatte faktisk godt gider at tage stilling, at kunne lide eller ikke kunne lide noget. Jørgen Leths svar er sjældent almentgyldige, men de er ofte værd at lytte til og altid underholdende."
 
"Det er noget optimistisk at forestille sig, at en bog, der er udskrift af svar i radioen på lytteres spørgsmål om alt mellem himmel jord skulle kunne have nogen særlig dybde. Så meget desto dejligere er det at blive overrasket. For selvom bogen også sprogligt er let læst, så har mange af Jørgen Leths refleksioner en betydelig dybde, og – ikke mindst – sætter refleksioner i gang hos læseren."
 
 
  
  
 
 
"Spørge Jørgen. Jørgen Leth svarer på alt" er lige indenfor rækkevidde. Her i Arnold Busck i Købmagergade i København
 
 
 
 
 
12. SEPTEMBER 2013 UDKOM "DATINGKONGEN", SOM JEG HAR HJULPET MORTEN WAGNER MED AT SKRIVE.LÆS MEGET MERE HER

"DATING-KONGEN" VAR I UGE 39 2013 PÅ BOG & IDÉ'S BESTSELLER-LISTE SOM NR. 9! 

”Bramfri og underholdende beretning. På nær de 500 damer kan bogen bedst sammenlignes med ”Vilje til succes” (2011) af Lars-Christian Brask. Bogen indeholder også denne særlige cocktail af slagkraftig attitude, iværksætter-kultur og et liv på business-class”.
Lektørudtalelse

"Underholdende, lærerig og volumefyldt bog. Ekstremt spændende. Morten er nyskabende, muligvis sammen med sin skribent, og går nye veje for at beskrive situationer. Til glæde og fornøjelse for læseren. "Flokken blev spredt som mælkebøttefnug for vinden". "Jeg bad ham om at agere østers og lade mig håndtere det". Sådanne sprogperler er spredt gennem bogen, så man aldrig bliver træt af lidt for smarte vendinger men opfatter dem som fornyelser, der får sproget til at leve ligesom vendingerne "Vi ringer til dem" og "Kan du forklare dig, kan du bevare dig".
Anmeldelse på Bogsyn.dk

"Ikke mere end 5 små dage skulle det tage mig at komme igennem en helt fantastisk bog. Det har gjort et stort indtryk på mig, hvordan man samtidig kan have et fedt liv, mens man laver den fede forretning." 
Den unge iværksætter Emil Schmidt

Datingkongen scorer hele 3,5 hjerter ud af 5 mulige på Mofibo (45 bedømmelser)
 


Den 20. oktober 2011 udkom Einar Enemarks selvbiografi, "Manden der var MC Einar", som jeg har hjulpet ham med at skrive.
 

 
Du kan læse meget mere her
   
"Manden Der Var MC Einar" er både imponerende og skrap læsning. Stærkt anbefalelsesværdig."
Anmeldelse i Gaffa, hvor bogen får 5 stjerner
 
"Det er en lykke at lære Einar Enemark alias MC Einar at kende efter alle disse år. For sikke et bekendtskab! Enemark har selv skrevet sin biografi i samarbejde med journalist og musikanmelder Anders Houmøller Thomsen, og det samarbejde har virkelig givet pote. Enemark bærer rundt på en historie, der kan få selv den mest hardcore læser til at fælde en tåre."
Anmeldelse af Stinne Lender i magasinet Musikeren
 
"Et stærkt portræt af den rigtige Einar Enemark."
"Bogen viser konsekvenserne af at forkaste kernefamilien som ideal, og den indeholder et fint tidsbillede på 1980'erne. Stærkest er dog beskrivelserne af Einars evige kamp om at finde sig til rette i livet. En kamp Einar fortsat kæmper med liv og sjæl."
Anmeldelse fra Geiger
 
”En hudløs ærlig personlig historie om livets optur og nedtur for rapfænomenet MC Einar. Vi kommer bag kulisserne på den danske hiphop-scene, som den starter ud i 1980'erne. Men vi får også en biografisk stærk skildring af et følsomt menneske, født 1965, med en ung mor, som i datidens ånd har sit eget projekt som frigjort kvinde.”
Lektørudtalelse, Carsten Güllich-Nørby
 
"Når det sidste ord er læst, er ”Manden der var MC Einar” både et køb og en læsning værd."
RapSpot.dk
 
”Jeg går ingen steder uden denne bog i hånden for tiden. Jeg er blevet dybt fanget i Einar Enemarks liv.”
Anmeldelse af Maria Bruun Fanø i Onsdagsavisen, Horsens. 
 
"Bogen er i den grad godt fortalt og skrevet. Godt gået!"
Avisen Christianshavneren
 
"Hudløs ærlig biografi om Einar Enemark og hans alter ego MC Einar. Det er meget interessant at læse om hvad der i virkeligheden foregik inde bag facaden, og om hvor det store rapikon er i dag."
Bogblogger

"Bogen er en fornøjelig blanding af lommefilosofi, historie og analyse, og den er alt for hurtigt overstået!"
4 ud af 5 stjerner på goodreads.com, hvor bogen har et samlet gennemsnit på 3,5 ud af 5.
 
3,3 ud af 5 hjerter på Mofibo (33 bedømmelser)
 
Bogen er udsolgt i bogudgave - med den kan købes SOM E-BOG:
 
 
Og her
 
LÆS DEN GRATIS HER PÅ E-REOLEN (BIBLIOTEKERNE)


Jeg udgav den 13. oktober 2010 - sammen med Henrik Jeppsson - bogen "666 supercitater fra rocken og poppen" på forlaget People's Press. Der er tale om en omfattende og gennemillustreret citatsamling med de sjoveste, mest ekstreme og mest indsigtsfulde citater fra musikkens verden. 
 
 
Bogen er udsolgt i printudgaven.
 
 

666 supercitater fra rocken og poppen
 
"Sæt yndlingspladen på, sæt dig til rette i sofaen og gør dig klar til flere timers underholdning med bogen "666 supercitater fra rocken og poppen".
Anbefalingen er fra oktober-udgaven 2010 af magasinet Lime. Bogen bedømmes også som værende en "unik samling"!
 
‎"Kendte musikere har alle dage været leveringsdygtige i saftige citater, og nu er de bedste samlet i en ny bog."
Fra magasinet Chili
 
‎"666 supercitater fra rocken og poppen" er en "bog, du skal læse". Det skrev Eurowoman i november-udgaven i 2010, hvor man også kunne læse følgende anbefaling: "Trænger du til at blive muntret lidt op, så få fat i bogen 666 SUPERCITATER."
 
"Sjov, tankevækkende og rørende citatsamling for læsere af musiklitteratur, fx biografier."
Lektørudtalelse fra de danske biblioteker

Herning Folkeblad kaldte "666 supercitater fra rocken og poppen" for "glimrende underholdning" og anbefalede den som en oplagt gave.
 
BESØG FACEBOOK-SIDEN
 
JYLLANDS-POSTEN PÅ NETTET BRAGTE 14. NOVEMBER 2010 EN FORNEM ARTIKEL OM "666 SUPERCITATER". LÆS DEN HER

VELKOMMEN PÅ FORSIDEN: AVISEN URBAN BRAGTE 11. OKTOBER 2010 EN STOR ARTIKEL OM BOGEN MED FORSIDEHENVISNING. 
 
AVISEN METROXPRESS BRUGTE TO SPÆNDENDE SIDER PÅ 666 SUPERCITATER-BOGEN. LÆS INTERVIEW-DELEN HER
 
‎"Som journalist kender jeg den sitrende fryd, der opstår, når en kilde mere eller mindre frivilligt åbner sit hjerte og kommer med et fantastisk citat."
Anders Houmøller Thomsen i oktober-udgaven, 2010, af Soundvenue, som omtalte bogen og interviewede.
 
"666 supercitater..." var i uge 48 2010 på BESTSELLER-listen på www.elounge.com og blandt bestsellerne på www.saxo.com i kategorien "kunst og kultur". I uge 49 var den også blandt de ti mest solgte kultur-bøger på www.adlibris.com.
 
Bogen har et gennemsnit på 3,4 ud af 5 på Goodreads.
 
PRINTUDGAVEN ER UDSOLGT.
 
 
 
Freelancejournalist Anders Houmøller Thomsen | Gyvelkrogen 4, 3390 Hundested - Danmark | Tlf.: +4526449750 | andershoumoller@gmail.com