Ingeniør i Århus

Jeg har altid drømt om at blive ingeniør og håber derfor på at kunne blive det en dag. Fordelen ved at være ingeniør i Århus er at du kan komme til at arbejde med mange forskellige og spænende projekter. Det er vigtigt at kunne komme med til dette, da kravene kun bliver højere og højere. Du skal kunne meget mere som ingeniør i dag end du skulle for 10 år siden.

Skarp som rådgivende ingeniør

I dag skal du nemlig være skarp som rådgivende ingeniør. Ligesom i alle andre brancher skal du også være opmærksom og følge med i udvikligen. Det er en branche som skifter spor igen og igen, og der bliver løbende sat nye standarder for kvalitet og lov mæssige krav. Dette er selvfølgelig for at skabe de bedste projekter som er af høj kvalitet. Du kan ikke sige at branchen er ramt af et blakket ry som sådan, selvfølgelig er der altid noget som er skabt på en eller anden måde. De fleste i branchen er dog klar over at sunde medarbejdere, der både er dygtige og ambitiøse er vejen at gå. 

Drømmer du om at blive ingeniør?

Så skal du vide at det sagtens kan blive muligt, hvis du har talent og ambitionerne til det. Studiet tager omkring 7-8 år afhængig af hvilken vej du ønsker. Det er svært at kun nøjes med de 3 år, for så skal talentet virkelig også være i orden. Derudover skal du også finde ud af hvilken vej du vil gå. Der er mange forrmer for ingeniør nemlig. Du kan enten gå den tekniske vej og blive teknisk ingeniør eller som mange andre gør, nemlig bygningsingeniør. Der er mange muligheder og dette ved du sikkert allerede selv. Der er mange former og du skal finde ud af det, så det matcher dine interesserer og ambitioner. Dette kan Henry Berthelsen fortælle meget mere om.