2. klubløb Hedeland 15/5

For vort team I/S RACING gik det rigtigt godt. Michael tog førstepladsen og Johnny tog andenpladsen. Johnny fik en helt masse træning i at køre i regnvejr, og lærte en masse.
Vi skal have fundet ud af noget bedre end racertape til at forhindre alt det vand til at komme ind i luftfilteret. Så vor udviklingsafdeling er sat i gang med det projekt, så må vi bare håbe at ROTAX-DK ikke lige pludselig laver en NY regel:-)
 
2. klubløb i Hedeland drunkende i regn - især for undertegnede der nødvendigvis måtte opgive min teamchef/teamkok-funktion for vi skulle have et klubløb. Jeg kan dog oplyse at jeg IKKE er blevet syg af at stå ude i regnen hele dagen fra kl. 0830, godt nok afbrudt af en frokost og en kop eftermiddagskaffe.
Vi råber hurra for de der kommer på podiet.... men tænk engang på de der er ude i området, befæstiger en flagpost, står på stregen (dog nu i tørvejr), eller dem der arbejder i tårnet, eller for den sags skyld mig der stod i "udkørslen", dem glemmer vi endda at takke.
Så her vil jeg råbe et hurra for os der gør at du kan komme til at køre gokart...     HURRA, HURRA, HURRA og så suset fra Kalveboderne ..... raaa!
Nå men bortset fra det....
Så var det et rigtig godt klubløb - på trods af at guderne synes at vi skulle have omkrint 20 mm regn på samme tidspunkt.
Der blev kørt pænt, selvom der mange steder - for ikke at sige på næsten hele banen - stod blankt vand.
Det var nemt at vælge dæk - alle kørte med regndæk!
Der var nogen der var rigtig gode til at køre i regnvejr, der var nogen der ikke var så gode og så var der nogen der lærte at køre i regnvejr.
Jeg stod og nød starterne, godt nok først da de kom gennem første sving. Det var utroligt hvor få der måtte tage en 360'er i de første par sving, men jeg var heldig til at få et par billeder af nogen i 2. sving der lavede piruetter.
Fotos: det er godt nok et problem, når man kører på kameraets motor og kommer hjem med 275 billeder, og de 169 er gode, jeg vil godt udgive de jeg synes der var interessante og derfor lægger jeg 79 billeder ud.
Nogle af dem ses bedst i rækkefølge, sagt på en anden måde - du er nød til at se dem i rækkefølge - for det er sådan det er tænkt.
 
Har du en god tekst, eller en kommentar, så send en mail til mig  stochholm snabel A gmail.com
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com