5. klubløb Hedeland 25/9

Alle forudsigelser fra DMI sagde at det ville være tørvejr fra kl. 0200 om natten, men det var ikke rigtigt.
Vi fik regn og banen var pjaskvåd både til alle 3 træninger og til tidtagningen, så det var regnvejrsdæk for de der havde det.
HURRA
Der var blå himmel i horisonten, og det klarede op. Ved middagstid var banen tør og solen begyndte at få overmagten. Det var dejligt for alle. På med slicksene og i gang med et - skulle det vise sig - godt klubløb. Enkelte utilpassede kan heldigvis ikke ødelægge det, kun sig selv.
 
Der var 70 deltagere til klubløbet, det er da nogenlunde når vi tager vejret i betragtning. De fleste ønsker ikke at køre i regnvejr, det er synd for dem, for i motorsport er en væsentlig faktor - vejret.
 
I/S RACING stillede kun med halvt hold. Michael (110) havde en aftale som måtte holdes, så Johnny var ene om at repræsentere os.
Teamchefen havde lige et ekstrajob med Maskinkontrollen, og herefter var jeg teamchef og "serviceofficial". Du kan få en mundlig forklaring på den stillingsbetegnelse :-)
 
Øvrige officials: Carsten Boye var fg. løbsleder, og med John Sørensen og Henrik Skov på stregen var der styr på løbet. Dommertårnet var naturligvis besat med Majbritt Hasselby, Susanne Ringstrøm, Lis Stochholm og Carsten Bang. Udkørslen blev passet suverænt af Jan Saltoft. Herudover var der baneobservatører og hjælp ved vægten. Ingen yderligere nævnt nogen glemt! Husk forøvrigt at ALLE officials stiller op for "jeres blå øjnes skyld" - husk det .... næste gang.....!
 
I DD2 var der lagt op til hård konkurrence mellem især Johnny 111 og Stefan 42 - men desværre havde Stefan en helt masse uheld. Han udgik faktisk i hvert eneste af de 3 heat der skulle køres. Jeg kan ikke huske de forskellige grunde men i sidste heat var det på grund af at han ikke kunne skifte gear. Ærgerligt for der var lagt op til noget interessant.
 
Steen 41, Jan 25, Jens 30 havde deres egen kombat, for Jørgen 51 var kørt i de to indledende heat - han blev 2'er efter Johnny. Men et eller andet skete med Jørgen i Finalen for han måtte se sig slået ud af præmieskamlen. Var de de andre der bare kørte fra ham, eller havde han en defekt. Jeg skal nok skrive om det når jeg får en forklaring af ham.
 
DD2 og KZ2 startede sammen med flyvende og stående start - og det virkede bare. Der var så selvfølgelig nogen overhaling. Jeg må jo indrømme at en KZ2'er med en god kører kører fra en DD2'er - men det skal være med en god kører.
 
Resultaterne kan som sædvanlig ses på MYLAPS.com
 
Jeg følger flere af de unge kørere. Nicklas Rasmussen FUT 71 har allerede vundet KM, og han kvitterede med en flot placering her.
 
En 'nykomling' som de siger hinsidan er Oscar Winkler som kører i National A Junior, kørte (efter min kraftige opfordring) sit første gokartløb med stor succes, naturligvis vandt han klassen, men herudover placerede han sig rigtig flot i den gruppe han var i. God fornøjelse fremover - og pas på: jeg holder øje med dig!
 
Jeg har vist skrevet tilstrækkeligt denne gang, så god fornøjelse med billederne herunder.
 
ds

 

 
Hall Of Fame
fra klubløbet lørdag den 25. september 2010
på Roskilde Racing Center.
 
Billeder udvalgt fra Mogens "Nuser" Christensen album - prøv selv at finde dem på http://foto.nuser.nu/
Der er faktisk nogle gode billeder - jeg har bare valgt nogle få her.
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com