TRANSPONDERREPARATION
 
Jeg kan tilbyde reparation/udskiftning af batteriet - send en mail for nærmere aftale.
                           (stochholm@gmail.com)
 
Prisen er 475,- kr. pr. transponder + evt. forsendelse.

Leveringstid: kommer an på om jeg har et batteri på lager, så det tager den tid det tager. Jeg tester også gennemgribende før og efter reparationen for at opnå det bedste resultat, bl.a. derfor tager det tid forholdsvis lang tid. Men send en mail - måske kan din transponder også repareres.
Den nye ("blødkantede") transponder kan også repareres, men det er lidt vanskeligere. Da kassen skal skæres op kan man bagefter se reparationen.
 
Har også med succes skiftet batteri i 260-transpondere - men det koster 500,- kr. på grund af et væsentligt dyrere batteri. Der er også nogle enkelte 160'ere der har et andet batteri.
 
STATUS primo 2021.
Har repareret en mange transpondere der overhovedet IKKE VIRKEDE, og en enkelt der blot virkede en ½ dag. Alle pånær én er repareret med godt resultat, og en enkelt kunne blot virke i 1-2 dage, men som den skulle. De fleste har mellem 3 og 6+ dages funktionstid. - det må være særdeles tilfredsstillende.
Den ene der måtte opgives var en rød 260-type, der var en kortslutning i den indkapslede elektronik, som afladede batteriet straks. Et par 160'ere kunne ikke reddes for man havde selv forsøgt en reparation og beskadiget noget af den indkapslede elektronik.
Jeg har ikke mulighed for at teste andre end 160/karttranspondere, så efter reparationen må du selv teste. Har du sådan en tager vi lige en "snak" om hvordan og hvorledes. 
 
Dennis Stochholm
her er tekst og billeder for GØR DET SELV (hvis du tør) folket:
AMB 160 TranX2
Karting-transponder-reparation
 
udarbejdet af Dennis Stochholm.
indgrebet fortages helt på eget ansvar.
 
Trin 15 og sidste:så er jeg færdig med at skifte batteri.
Jeg har lukket i terminalenderne med varmelim og lukket helt med acrylfugemasse. 
ds
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com